טיפה טיפה היה לי ממש משעמם אז ניגנתי טיפה טיפה והקלטתי אולי אח"כ אני אקליט פיזמון
P pRimaVeriTaVIV New member 15/4/06 #1 טיפה טיפה../images/Emo9.gif היה לי ממש משעמם אז ניגנתי טיפה טיפה והקלטתי אולי אח"כ אני אקליט פיזמון
P pRimaVeriTaVIV New member 16/4/06 #4 טודע../images/Emo9.gif חחחח זה שיר קל בכל בית יש סה"כ שני אקורדים שצריך לחזור עליהם שוב ושוב
P pRimaVeriTaVIV New member 17/4/06 #12 G וAM מתחלפים כל שורה יעני G שוב הולכת ברוטשילד AM כבר לא אכפת לי אם תעבור וכו'
P pRimaVeriTaVIV New member 18/4/06 #23 שיר ממש קל ואם את רוצה הפזמון: G טיפה טיפה AM אני C חוזרת לעצמי G טיפה טיפה AM אני C מוצאת את D השקט שלי EM אולי אפילו D מתייפה AM טיפה טיפה איזה דיוק
שיר ממש קל ואם את רוצה הפזמון: G טיפה טיפה AM אני C חוזרת לעצמי G טיפה טיפה AM אני C מוצאת את D השקט שלי EM אולי אפילו D מתייפה AM טיפה טיפה איזה דיוק
P pRimaVeriTaVIV New member 18/4/06 #24 תיקון../images/Emo122.gif G טיפה טיפה AM אני C חוזרת לעצמי G טיפה טיפה AM אני מוצאת C את D השקט EM שלי, אולי D אפילו מתייפה AM טיפה טיפה להתעלם מהרווחים
תיקון../images/Emo122.gif G טיפה טיפה AM אני C חוזרת לעצמי G טיפה טיפה AM אני מוצאת C את D השקט EM שלי, אולי D אפילו מתייפה AM טיפה טיפה להתעלם מהרווחים