טיסת לילה

טיסת לילה

סיימתי להכין שקיות כוכבים חדשות. יוצאת לטיסת הלילה שלי, צרכה לחלק את כל השקיות עד הבוקר, להשאיר אותן ליד חלונות בתים לקשור לעצים גבוהים, לשים ליד מיטות ילדים הרבה עבודה יש הלילה. אם מישהו ראה את שאולקה שימסור לו ד"ש. מאחלת לכולכם לילה טוב וחלומות פז רק טוב!!!

הודעה חשובה עד מאד../images/Emo3.gif

אמנם זרקתי זאת לחלל לפני כמה ימים אבל אני חוזרת על כך שוב והפעם במדויק היום בלילה מהשעה 24.30 ואליך נשיר שירה בציבור, אתם מוזמנים להשתתף רק טוב!!!

אני עם עצמי ואיתי יחדיו

כן, בהחלט, חשבתי לי שאולי תבואו לשיר איתי. הכנתי המון פותינים וכמה קנקנים של מיץ צוף. הדלקתי נרות ריחניים ופיזרתי אבקות כוכבים. חשבתי אולי יבואו גם עוד כמה אורחים חדשים.................. אבל נשארתי לי עם עצמי ואיתי לבדנו יחדיו לשיר בצוותא אממממממ עולה על השולחן במטבח מיישרת משוש שמאלי אמממ מיישרת משוש ימיני אממממ מנקה גרוני ופוצחת בשיר עמוק: "לו הייתח דג פלופ פלופ שמן ירקרק פלופ פלופ לו הייתי דג"....... מביטה שמאלה..... אין א´פחד מביטה ימינה........... נפש חיה אין, עפה לי בשקט למנורה אמממממ חמים שם מציצה שוב....... אמממממ אפ´חד לא בא לשיר איתי. אנחנו: עפות להתבודד לנו בערסל. לילה טוב חדר............... רק טוב!!!

פותינים=תופינים הייתח=הייתי

איפה איפה הימים ההם....שסגול היה בא כל יום ושרונינקה הייתה מגיעה וסילבסטר היה מזמר ואלת האהבה הייתה דנה עם סטרנג´ר ואממממממממ הימים של פעם......... רק טוב!!!

16אלי

New member
המטלות של גחלילית לפני שבת

להבריק את הבית לשבת לנקות שטיחים לשטוף כלים ולא במדיח להחליף מצעים לעשות קפה לכולם ולאפות עוגות במספר גוונים. ואם עוד לא נכנסה שבת אז........ להכין לנו טיול ליום שבת בבוקר הייתי מעדיף לכיוון הצפוןןןןןןןןןןןןן כי לדרום הדרך משעממת, ולנסוע לאילת ליום אחד לא כדי שבת שלומם ומבורכם לכולם באשר הם

אלי!

הבית הוברק
העוגיות נאפו בכל הטעמים והצבעים, שלל תופינים
הכלים נשטפו וסודרו בארון
המיטה והערסל סודרו היטב סטים חדשים מיוחדים
והטיול? אמממממממ צפון אמרת? רגע חושבתתתתתתתתתתתתתתתת אפשר לראש פינה אפשר לצפת לגלריות מה דעתך? שבת שלום חדר רק טוב!!!

16אלי

New member
כל הכבוד!!

עמדת בכל המטלות!!!!!!!!!!!!!! גם הברקת את הבית גם הכנת עוגיות גם שטפת את הכלים ללא מדיח גם הערסל שלך "פנוי להובלה" והטיול מי כמוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מממממ...מזה מתאים לי טיול לצפון. בקיץ, בחורף, בסתיו ובאביב!

שאול4

New member
תודה על הד"ש../images/Emo24.gif

תודה על הד"ש וברצוני לשאול: מה היית תגובתם של מקבלי השקיות?
ולמי שעוד לא יודע, זה הביית של גחלילית המתוקה!!! אני יכול לחלק בלונים? אם זה יעזור.
אני יכול לחלק בלונים? אם זה יעזור.

שאול4

New member
שלום גחלילית, מה שלומך?

לא היו לך בעיות עם המודם הדפוק של בזק? כמה בלונים את צריכה לערסל? יש ברשותי בלונים בכל הצבעים, ומכל המינים. כל העניין הוא לשלם במזומן ולא בתשלומים וזו המתנה שלי למנהלת הנהדרת שדואגת לכל אחד ואחד מאיתנו

בזק שנזק

לא מתחילה אתם בכלל אני לא שיניתי מאומה נשארתי עם המחשב שלי והמודום שלי וחסל סדר בזק. נה נננה נננה ננההההה תודה על המתנהההההההה אממממממ מוצאת חן לי מאאאאאד ובלונים אממממ אז קשרתי את כל מה ששלחת לי חחחח הערסל שלי עכשיו די משעשע כי קשה להיכנס אליו אבל לא ´כפת לי כי הוא עליז וצבעוני רק טוב!!!

שאול4

New member
טוב עשית !!!!!!

טוב עשית !!!!!! האמת קשה להסתדר עם המודם הישן. הוא מאוד איתי וזה מוציא אותי מדעתי. במיוחד שבעבודה הגלישה מהירה במיוחד. המתנה היית מכל הלב!! אחר הצהריים אני אוהב לשכב על הערסל שבגינה, לעצום עיניים ולנמנם. לאחר המשמרת שלי שוכבת לה החתולה ומתפנקת.

16אלי

New member
גם אני אוהב לשבת על הפרווה

רק שהפרווה של חתול או שתיים או שלוש אוווווווווווווווווו? לא מספקים היות ואני כל כך גדוללללללללללללללללללללללללללל רק טובבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה