טיסת לילה לבנגקוק

טיסת לילה לבנגקוק

טיסת לילה לבנגקוק

החלק הראשון של הטיסה, עבר עלי בקלות. 6 וחצי שעות של שינה. נרדמתי עוד לפני שהמטוס החל את ההסעה על המסלול לקראת ההמראה ומשהתעוררתי, המטוס היה שקט וחשוך ורוב נוסעיו ישנים. "לא התעוררת אפילו לארוחת הערב, הדיילת התלבטה אם להעיר אותך, אבל ראינו שאתה ישן כל כך טוב, אז החלטנו להניח לך" אמר לי שכני לשורה.
"מצויין" השבתי וקמתי להתאוששות קלה באיזור השירותים. חדר הדיילות המואר היה ריק. לקחתי לעצמי כוס מיץ תפוזים ולגמתי בנחת בעמידה, תוך שאני משחרר קלות את גופי המכווץ. מן המסדרון החשוך הופיעה דמות עטוייה שמיכה כהה היא התקרבה ונכנסה תוך שהיא מסיטה את הוילון החוצץ בין המסדרון לחדר הדיילות. הבטתי בה, אשה כבת 40 או 45, שיערה חלק ובהיר
עד הכתפיים, עטויה בשמיכה ומשקפי קרן גסות ששיוו לה מראה של מורה.
"בררררר, קפוא כאן" אמרה בשפה הנפוצה ביותר בעולם (אנגלית רצוצה) במבטא גרמני בולט. "קפאתי כל הלילה"
"באמת?" שאלתי תוך שאני מביט בה וסוקר את גופה. היה קשה להבחין בתוי גוף מתחת לשמיכה שכיסתה את כולה. אלי
"כן, ממש רעדתי מקור", אמרה כשהיא עדיין רועדת קלות
"רוצה עוד שמיכה?"
"יש לך?"
"כן", עניתי. "לא השתמשתי בשלי כלל"
"אשמח" אמרה ללא היסוס
פסעתי לעבר המושב שלי, והבאתי את השמיכה שהיתה עדיין עטויה בשקית הניילות האטומה. חזרתי לחדר הדיילות והגשתי לה את השמיכה.
חיוך של שימחה נמרח על פניה.
"תודה, אני אוהבת אותך" אמרה באנגלית במבטא הכבד שלה, תוך שהיא נוטלת את השמיכה ופותחת את האריזה ללא שהות.
"באמת?" שאלתי
"כן, ממש" ענתה והביטה אלי כשהיא כבר עטוייה בשתי שמיכות
הסתכלתי אל תוך עיניה.עיני תכלת כל כך בהירות שכמעט ויכולתי לספור את משבצות הרישתית שלה דרכן. תכלת כמעט שקוף. והחיוך שלה - רחב וידידותי.
"רוצה לראות? בוא, שב לידי, יש מושב פנוי לידי"
היא הסתובבה והחלה לצעוד לעבר החלק האחורי של המטוס, עד למושב האחרון. ואכן, שם, היכן שהשלישיות הופכות לזוגות, היא התיישבה על מושב ליד המעבר והצביעה על המושב הסמוך לה, ליד החלון.
לא היססתי, תוך שאני מתחכך ברגליה העטויות בשמיכות, פילסתי את דרכי אל המושב הסמוך והתיישבתי לשמאלה.
היא לא אמרה מילה. בזריזות הרימה את המשענת החוצצת בין שני המושבים והניפה את השמיכות כך שכיסו את שנינו מלפנים. היא חיבקה את כתפי ביד שמאל בעוד ידה הימנית, תחת השמיכה גיששה את דרכה היישר אל בין רגלי.
אסרטיביות שכזו אינני זוכר מזה שנים רבות. היא חייכה את חיוכה הידידותי ועיניה נצצו תחת משקפי הקרן העבים. ידה כבר פתחה את הרוכסן ושלפה את הזין שלי שכבר היה באותה שעה במחצית התורן.
חיוכה התרחב. "אני רואה שאתה כבר די מוכן" אמרה ואצבעותיה הארוכות עטפו את האשכים שלי בליטוף ארוך וממושך. יכולתי לחוש בידה המונחת מעל הזין המתארך במהירות ומזדחל תחת אמת ידה בעוד כף ידה חופנת את האשכים מתערסלת בעדינות סביבן ומלטפת בתנועות מעגליות. לא זזתי. חששתי שהיא תפסיק. הבטתי אל תוך עיניה בעוד היא ממשיכה. לפתע לחצה בכוח את האשכים, ושיחררה את האחיזה שלה תוך שכף ידה מטפסת ונאחזת סביב המוט הזקור שכבר היה בשיא הזיקפה. היא החלה לשפשף בעדינות אך במהירות את המוט כשהיא מלטפת את העטרה בכל פעם שידה עולה במעלה הגזע התפוח שבין אצבעותיה.
הרמתי בזהירות את ידי לעבר חזה, אך היא מנעה ממני מלגעת בה תוך שהיא נוטלת את ידי בידה השמאלית ומחזירה אותה אל מקומה. חיוכה התרחב.
שששששששששש. היסתה אותי והמשיכה בליטוף\שיפשוף המהנה. היא הגבירה את העוצמה וכעת שיפשפה מהר וחזק
חשתי שאני קרוב. לא רציתי לגמור כל כך מהר, אבל לא העזתי להתערב. היד שעשתה בי כרצונה, עלתה וירדה בעוצמה ובמהירות תוך שהיא משלבת לחיצה הגונה מדי פעם. נסיתי להתאפק, עשיתי כל מה שיכולתי כדי להאריך את התענוג אבל תוך דקות ספורות הנוזל החם ניתז אל תוך ידה והיא האטה את התנועות.
היא שיחררה את ידה הימנית מתוך השמיכה, הרימה אותה לעבר פני, הניחה את היד הלחה על לחיי השמאלית והצמידה את שפתיה אל שפתי בנשיקה עזה, תוך שלשונה חודרת אל בין שפתי ועושה שמות בחלל פי. מששיחררה את שפתי, הביטה בי בעיני התכלת שלה ואמרה "קוראים לי אינגה" וחייכה.
"בלינצ'ס או חביתה" שמעתי קול מן המסדרון. הרמתי את עיני. דיילת צעירה עמדה שם, ליד עגלת החלוקה.
"כמה זמן את מחכה לנו?" שאלתי
"מספיק" ענתה כשכולה סמוקה.
(אה, ויש המשך לסיפור)

Whip

New member
ידעתי שטסתי למקום הלא נכון

התחלה מסקרנת, מחכה להמשך...

סימטת הנחש

המלון המפואר בטאייפה, כבר יצא לי מהאף. גם הכנס כבר החל לשעמם. את מה שרציתי שמעתי, ואת מי שרציתי פגשתי. בכל זאת, ביום השלישי בבוקר, לאחר ארוחת הבוקר, ירדתי להרצאה הראשונה, מקווה אולי לשמוע משהו חדש. התיישבתי לי בפינת האולם, מקום נוח ליציאה בלי לעורר תשומת לב, והאזנתי בחצי אוזן למרצה שגלל שקפים נאים ודיבר באנגלית רצוצה במבטא סיני שבקושי ניתן לפענח. כבר עמדתי לצאת כשמן המעבר הגיחה אישה, סינית, לבושה בחליפה מחוייטת, גבוהה ורזה, שיערה הארוך והשחור אסוף מאחור בקפידה למעין קוקו מסוגנן.
אפשר לשבת?, שאלה באנגלית רהוטה
כמובן, עניתי וזזתי מושב אחד כדי לפנות לה מקום לידי.
המרצה המשיך ללהטט בשקפיו בעודו נאבק באנגלית (שפה קשה) להקריא מן המסך את הכתוב. העפתי מבטים בשכנתי. אישה מאוד נאה. ניסיתי לנחש בת כמה היא. לך תנחש גיל של אישה סינית מטופחת. בין 35 ל 50 סיכמתי את מאמצי בעודי מעיף בה מבטים שככל הנראה לא נעלמו מעיניה.
"תגיד, גם אתה משתעמם?"שאלה
"כן", עניתי "רוצה לצאת?"
היא לא השיבה,במקום זאת, התרוממה ממקומה, תוך שהיא מציגה בפני עיני העוקבות ישבן עגול ומהודק היטב בתוך מכנסי החליפה שלה, בעודה יוצאת החוצה. מיהרתי אחריה, ושנינו מצאנו עצמנו בלובי הענק שמחוץ לאולם, צוחקים כמו זוג תלמידים שהבריזו בזה הרגע משיעור בהנדסת המישור.
מכירה את העיר? שאלתי
כמובן, רוצה הדרכה צמודה? היא ענתה
ולפני שהספקתי לענות היא נטלה את ידי בכף ידה הקטנה והעדינה והתחלנו להלך בחוצות טאייפה.
אגב, שמי שין-לינג היא אמרה. "כן, כבר ראיתי על התג" עניתי והצגתי את עצמי. הבטתי בה שוב ושוב. דקיקה כמו ילדונת, ממש לא נמוכה, בערך 170 שזה אפילו גבוהה במונחים המקומיים, שיער שחור חלק וארוך וזוג עיני שקד שחורות שחורות. שדיים לא קטנים, וגם זה קצת נדיר כאן. לרוב הסיניות חזה קטן, אלא אם כן הן שמנות. טוב, יכול להיות שגם לחזייה מתוחכמת היה מה לתרום בעניין, אבל לא יכולתי לראות בגלל החליפה.
הליכה של 10-15 דקות הביאה אותנו אל מקדש גדול – מקדש לונג שאן. האמת היא שכבר ביקרתי במקדש הזה,אבל עם שין-לינג זו היתה חוויה אחרת.
המקדש המרתק הזה, שנבנה בשנת 1738 , הוא מקום אידיאלי לצפות בו בחיי הדת הייחודיים של טאייפה. המבנה הסיני המסורתי הוקם במקור לכבוד אלת הרחמים גואן יין וכמעט תמיד מלא במבקרים. מתפללים, נותנים תשורות ומבקשים בקשות מהאלים השונים. – כל אחד על פי צרכיו. כמו בכל מקדש ראוי לשמו, מוכרים במקום גם קמיעות ואביזרי תפילה אחרים למזכרת או לשימושכם.
הבחנתי במקום באנשים שמטיחים אבנים בצורת חצי ירח על הרצפה. שין-לינג הסבירה לי שזוהי דרכם לשאול את האלים שאלות. דופן עליה נופל חצי הירח יקבע את תשובתם של האלים.
בוא, נמשיך הלאה, אמרה שין-לינג ומשכה אותי בידה הקטנה לעבר סימטאות העמוסות של השוק של הואה-ז'י
השעה כבר היתה קרוב לארבע, והתחלתי לחוש ברעב. שין-לינג, הובילה אותי לעבר דוכן אוכל קטן, ממש לפני השער המהודר של הואה ז'ין עם כמה כיסאות מתחת ליריעת בד מאולתרת.
בסינית שוטפת היא הסבירה למוכרת מה להביא ותוך כמה דקות הונחו על השולחן הקטן שלפנינו כמה מאכלים מופלאים, כולם מבוססים על מיטב הדגה המקומית, כולל כמובן מרק התמנונים וחביתת הצדפות המפורסמים של האי.
"מאין האנגליאת המשובחת שלך?" שאלתי את שין-לינג.
זו שפת האם שלי, ענתה, נולדתי בהונג קונג, ואת הדוקטוראט שלי גמרתי בסאן דייגו, צחקה בקול הפעמונים שלה צחוק שכל כך התאים לשמה המצטלצל.
"לאן עכשו?" שאלתי
שין-לינג לא ענתה,היא הובלה אותי דרך השער של השוק שנראה כאילו הוא רק מתעורר, היישר אל קצה אחת הסימטאות, לעבר דוכנים עם כלובי נחשים. מול אחד הדוכנים היא נעמדה וביקשה מן המוכר שיציג בפניה כמה נחשים. היא הצביעה על נחש גדול, לא ארוך במיוחד, אולי כמטר ומחצה, אבל עבה כמו אמת ידה שלה.
המוכר שלף את הנחש בזריזות מתוך הכלוב הגדול והניחו בתוך קערה ריקה. ובעודו שורק מולו במין משרוקית במבוק קטנה, הנחש החל להתנועע מול המוכר בתך הקערה, כששליש מגופו מזדקף היישר אל מול פניו של המוכר.
שין-לינג היתה צמודה אלי עכשו ויכולתי לחוש ברעד העובר בגופה. חיבקתי אותה חזק ושאלתי אותה: "את מפחדת?" תוך שאני מוריד את ידי ומניחה אותה הישר על הישבן הכדורי שלה, שרטט גם הוא. חפנתי בעדינות את אחד הכדורים הגמישים של ישבנה והיא נצמדה אלי.
"לא" היא ענתה, צוחקת. "ממש לא, אני פשוט מגורה נורא. אתה לא מבין מה זה עושה לי. כולי נוטפת, הכוס שלי רטוב ומטפטף, הדגדגן שלי נפוח ורוקד, הפיטמות שלי זקורות. הנחש הזה מטריף את דמיוני" ענתה
הייתי המום, עד לאותו רגע לא דיברנו על סקס אפילו ברמז, ולפתע המשפט הזה ישיר וחזק שנכנס לי ישירות אל מתחת לסרעפת וגרם לי לזיקפה מיידית.
שין-לינג הסיטה את הז'קט והראתה לי את החזה שלה, הארוז בתוך חולצת לייקרה לבנה והדוקה. הפיטמה אכן בלטה כמו קצה של עיפרון. עכשו כבר ידעתי שהשדיים שלה, לא נזקקו לשום חזייה מתוחכמת. מתחת לחליפה ולחולצה הלבנה, שין-לינג לא לבשה שום חזייה, ונראה שגם לא נזקקה לכזו.
שין-לינג אמרה משהו למוכר, שאחז בנחש מתחת לראשו ובתנועה מהירה חתך את ראשו כשהוא מקרב אל הגוף חסר הראש, כוס קטנה. משהו בגודל של כוס של קפה תורכי בארץ.
תוך דקה, הכוס נמלאה בדם הנחש. הוא הגיש את הכוס לשין-לינג וזו שתתה כמחצית מן הדם. היא הגישה את הכוס אל שפתי. "שתה, זה יעשה לך זיקפה שמעולם לא חווית" אמרה לי
נגעתי בכוס, אך לא יכולתי לשתות את הדם. משהו עצר אותי. נצמדתי אל ישבנה, נותן לה לחוש את הזיקפה שלי, שלא נזקקה לשום עזרה של דם נחשים או כל שיקוי אחר.
"טוב, עושה רושם שאתה בסדר גם ככה" אמרה בנוטלה את הכוס מידי, מרוקנת אותה בלגימה אחת כמו היתה שוט של וודקה.
"בוא, נלך למלון" אמרה. וידה לחצה את ידי בכוח וגופה הדקיק נצמד אלי. היא עדיין רעדה כשהמונית עצרה לידינו ועזרתי לה להיכנס.

סימטת הנחש חלק 2

נכנסנו למלון.
"רוצה לשבת לשתות משהו?" שאלתי
"נשתה אצלי בחדר", אמרה וחייכה
נכנסנו למעלית. החדר שלי היה בקומה 16, אבל שין-לינג לחצה על הכפתור של קומה 21, הקומה העליונה, הניחה את המפתח שלה על החיישן האלקטרוני במעלית (היא התאכסנה בקומת הexecutive כמובן) ומשהגענו לחדרה, בקצה המסדרון, פתחה את הדלת ונכנסנו לסוויטה ענקית, פינתית, עם חלונות שמשקיפים על כל טאיפה. מצד אחד בנין ה 101 המפורסם והנפלא. ומצד שני הנמל הישן על בתי העץ העתיקים שלו ועל הספינות שחלקן נראו כאילו נלקחו מסרט.
סקרתי את הסוויטה. חדר ענק עם כמה ספות, פינת עבודה ופינת אוכל בגודל שלא היה מבייש וילה בקיסריה, ומאחור דלתות פתוחות לשני חדרי שינה מרווחים. פשוט דירת שרד.
שין-לינג הביטה בי בחיוך: "מוצאת חן בעיניך הסוויטה שלי?"
"כמובן, סוויטה נהדרת, רק אימרי לי לשם מה את זקוקה לשני חדרי שינה?"
"זקוקה" ענתה בקצרה.
שב, אמרה והצביעה על הספה הגדולה שמול החלון שצופה אל ה 101
ניגשה אל הבר ומזגה לנו שתי כוסות משקה.
לעצמה הביאה וודקה עם טוניק, ולי – קמפרי נקי עם קוביית קרח אחת!
"הי, איך ידעת?"
"אני יודעת המון דברים", ענתה וחייכה את החיוך המהפנט שלה.
לגמנו שתיקה מן המשקאות שלנו.
"תתפשט" היא אמרה לפתע
הטון שלה היה כזה, שלא יכולתי לסרב. התפשטתי לאט, כשהיא סוקרת אותי בתשומת לב. כמובן שעמד לי, הייתי מגורה עד כלות.
"הכל" היא אמרה, ואני צייתתי.
"שכב כאן" היא הצביעה עלהספה, ואני מיהרתי לעשות כדבריה. אין לי מושג מדוע, אבל פשוט צייתתי
לפני שהספקתי לחשוב יותר מדי, היא הפשילה את מכנסיה והתיישבה עלי כשגבה מופנה אלי. היא התרוממה וירדה אולי 6-7 פעמים ובתוך 2 דדקות גמהר בקול גדול כשהיא שופכת עלי נוזל ריחני.
"טוב", היא אמרה "אתה יודע שעוד 10 דקות אני מרצה, אין לי זמן לטפל בך, אבל תאמין לי, כשאחזור אחרי ההרצאה, יהיה לך ערב שלא תשכח. הייתי פשוט חייבת את זה לעצמי כדי להירגע קצת."
הקצב המם אותי, בעוד שין-לינג מסתדרת לקראת ההרצאה שלה, התלבשתי בזריזות והצטרפתי אליה לאולם ההרצאות הגדול. התיישבתי בקהל וצפיתח בהרצאה שלה. שין-לינג ריתקה את הקהל. בלי שקפים ובלי ניירות, עמדה שלם, לבושה בחליפת העסקים שלה, זקופה, משדרת ביטחון של "אני כאן המלכה" ומדברת את הקהל שלא הסיר עיניו ממנה. חשבתי לעצמי, "אילו רק ידעו היכן היא היתה ומה עשתה לפני 10 דקות" המחשבה מילאה אותי בגאווה ובתשוקה עצומה לקראת הערב המתקרב.
משסיימה את ההרצאה, המתנתי לה בסבלנות עד ששורת המאזינים הגדולה שנעמדה מולה לשאול "רק שאלה קטנה" התמעטה לאט לאט ושין-לינג התפנתה. "בוא" היא אמרה, הושיטה את ידה וצעדנו ביחד לעבר המעלית.
הדקות שחלפו מן הרגע שעזבנו את האודיטורים, נדמו לי כנצח. כל כך רציתי כבר להיות איתה בחדר. נכנסנו לסוויטה הגדולה ושין-לינג לא המתינה אפילו רגע.
"תתפשט" היא אמרה וכמו קודם, צייתתי בזריזות. שין-לינג ניגשה וכיסתה את עיני בכיסוי עבה. "יש לי הפתעה בשבילך" היא אמרה, "עמוד כאן" אמרה והשעינה אותי אל הקיר.
מבלי שיכולתי להגיב, חשתי בשני זוגות אזיקים מחברים אותי אל הקיר שמאחור.
"מה את עומדת לעשות?" שאלתי
"אתה יותר מדי שעיר" אמרה בעודה מסירה את כיסוי העיניים. "אתה יודע
שבמסורת הסינית, גבר שעיר הוא חזק ושולט ואני לא רוצה אותך חזק ומאיים ומפחיד. אני רוצה לשלוט בך באופן מוחלט, לכן אני עומדת להסיר ממך את כל השיער אתה אולי יודע שהמזל לי הוא תרנגול וזה אומר שאני חזקה ופעילה"
"יצאת מדעתך? ואגב, אני מזל דרקון" שאלתי בתדהמה
"ממש לא. ובעניין המזל שלך, בדיוק ככה. דרקון הוא חזק ומאיים וזה מסביר הכל, לא?" היא ענתה, ומחאה כף, שתי מחיאות חזקות.
דלת חדר השינה נפתחה ואישה יצאה מן החדר
הבטתי בה. היכרתי את האישה, זו היתה אינגה מן הטיסה לכאן.
"אינגה, מה את עושה כאן?" שאלתי בתדהמה
"אינגה היא השיפחה שלי, מהיכן אתה מכיר אותה?" שאלה שין-לינג
"אה, פגשתי אותה במטוס" עניתי ולא הוספתי.
אינגה תגלח אותך לחלוטין. זקן, חזה, בטן וכמובן, שיער הערווה שמשום מה אינך טורח לגלח" אמרה שין-לינג

סימטת הנחש - חלק 3

אינגה ניגשה אלי עם מיכל של קרם גילוח וסכין גילוח.
"שין-לינג, אני לא רוצה להיות מגולח" אמרתי וניסית להשתחרר מן האזיקים שהצמידו אותי בפירקי הידים ובקרסוליים אבל זה היה חסר סיכוי
"גליאן, אל תנסה אפילו, זה לא יעזור לך, ואם תתנגד אתה עלול גם להיפצע"
בעוד שין-לינג מתבוננת בנעשה, ומצלמת להנאתה, אינגה החלה בגילוח יסודי, היא לא פסחה על שום נקודה, ידיה האמונות שהיכרתי את מגען כל כך טוב מן הטיפול שהעניקו לי במטוס, גילחו את פני ביסודיות, את שיער החזה והבטן, ואז היא ירדה אל הביצים וגילחה אותן תוך שהיא אוחזת בזין הזקור ומסיחה אותו מצד לצד כדי שלא יפריע במלאכה. ניכר בה שהיא אהבה את מה שהיא עושה, נדמה היה לי אפילו שהיא לוקחת את הזמן שלה, מושכת את הזמן בכוונה.
"אינגה, מוטב שתזדרזי" אמרה שין-לינג בטון קשוח שלא שמעתי ממנה עד כה.
אינגה הוסיפה עוד לחיצה קלה על הגזע הזקור והחלה לנגב אותי עם מגבת לחה וחמימה. לאט וביסודיות כששינג-לינג מביטה בנעשה וחיוך נסוך על פניה.
בעוד אינגה מסיימת לעבור על פני כל סנטינמטר מרובע בגופי, ומשלימה עם מגבת יבשה ומגע אצבעות שלא היה מבייש פסנתרנית, שין-לינג התקרבה עד אלינו והפליקה על הישבן של אינגה פליק שהידהד בכל הסוויטה. "לכי, חכי לנו בחדר השינה" מבלי לאמר מילה, אינגה הסתובבה, נטלה את המגבות ונעלמה מאחורי הדלת של אחד מחדרי השינה.
שין-לינג לא ביבזה זמן. היא פשטה את הז'קט ואת המכנסיים וכן את החולצה הדקה שמתחת לז'קט. הבטתי בה. גוף ממש מושלם, דקת גיזרה וזוג שדיים שאכן לא נזקקו לחזייה, בגודל יוצא דופן יחסית לסינית. שני כדורים שממלאים את כפות הידיים ואף משאירים עודף בחוץ
שין-לינג החלה להתחכך בי כשהיא מצמידה את כל גופה אלי. התחושה של גופה החלק כשהוא נצמד לגופי שזה עתה גולח היתה חדשה עבורי. כל כך רציתי לחפון את שדיה אבל האזיקים מנעו ממני מלעשות את זה. התחושה של העור המגולח שלי הטריפה אותי יותר מכל זו היתה תחושה חדשה ומוזרה עבורי.
"ככה אני אוהבת אותך, קשור, כנוע ומגולח" אמרה בעודה עולה ויורדת כשהיא מחככת את הכוס שלה על רגלי. נראה היה ששין-לינג איננה מתעניית בי יותר היא היתה שקועה במשחק של עם עצמה, עלתה וירדה ופשוט אוננה על גבי רגלי כשהיא נאחזת בגופי והכוס שלה רך ורטוב, פעור ומחליק בנחת על הרגל המגולחת.
הזיקפה שלי היתה בשיאה אבל נראה היה ששין-לינג איננה מתעניינת במיוחד בזיקפה שלי אלא בעיקר במעשה האוננות המטריף שהיא ביצעה על רגלי. כעת, בעודה מחליקה מעלה ומטה אחזה בשתי ידיה את זוג השדיים הנפלאים שלה, כשהיא מתריסה בהם אל מול עיני ושואלת: "רוצה?"
"ברור שרוצה. בבקשה, תני לי ללטף, ללקק, למצוץ את הפיטמות," התחננתי
"תצטרך לעבוד קשה בשביל לזכות בתענוג לגעת בהם" ענתה ונמשיכה להתפתל סביב רגלי כאילו היתה מין דילדו ענק, עלתה וירדה תוך שהיא מתחילה לגרגר ולנהום ובעוד קולה הולך ומתגבר, היא פרצה בצעקות תוך שהיא רועדת כולה ומרטיבה את רגלי במיץ שניגר מן הירך ועד כף הרגל.
"זהו?" שאלתי
"חחח, רק התחלנו, מותק" אמרה בשקט ושיחררה עצמה מעל רגלי

סימטת הנחש - חלק 4

חלק 4

שתי מחיאות כפיים ואינגה הגיעה מן החדר השני.
"עיזרי לי עם גליאן, הוא קצת כבד"
אינגה הביאה לקירבתי מין ספסל קטן עם כרית בראשו ושקע במרכזו. ביחד עם שין-לינג הן שיחררו את ידי אחת אחרי השניה והשכיבו אותי כשראשי שעון על הספסל שקוע מעט בתוך השקע שבמרכזו, כשהן מצמידות את ידי ללולאות שבצידי הספסל. לא היה קשה לנחש מה הולך לקרות
שין-לינג התיישבה על פני כשגבה מופנה אל גופי, נשענת מעט קדימה, בעוד אינגה תומכת בה מלפנים חופנת ומלטפת את שדיה המטריפים שתלו כמו זוג אגסים . אוח כמה שאני רציתי להחליף מקומות עם אינגה, אבל ידעתי מה מצופה ממני והתחלתי ללקק את הכוס המתוק של שין-לינג בתנועות מעגליות. הכוס שהיה עדיין רטוב כולו, אך גמיש ונעים למגע, התפתל במענה לליקוקים הסיבוביים של לשוני, התנועות של הכוס הלכו והתעצמו. במהרה ההתפתלויות הפכו לריקוד של ממש כששין-לינג מפגינה יכולת וירטואוזית של שרירי אגן ועוד שרירים שאין לי מושג היכן הם ממוקמים אבל הגמישות והעוצמה שהיא הפגינה, הדהימו אותי. יכולתי לחוש בכל תנועה של שיפתי כוס שלה. יכולתי לאמר מתי אלו השפתיים הקטנות הנושקות לשפתי וחובקות את לשוני בעוצמה ומתי אלו השפתיים החיצוניות העוטפות וממחבקות את פי או את הסנטר שזה עתה גולח לראשונה לאחר שנים כה רבות. זה היה ממש מדהים. מצאתי את עצמי כשבעצם, אינני עושה דבר מלבד להיות שם כדי לחוש ולקבל את התנועות המפותלות והגמישות שלה, חדלתי מללקק, פשוט כי הייתי עסוק מדי מכדי להתפנות ולפנק את שין-לינג כמו שמגיע לה. שין-לינג לא נתנה לזה להפריע לה. היא הגבירה את עוצמת וקצב ההתפתלות שלה ופשוט חנקה אותי בתוך הכוס. בלעה אותי כמו שנחש בולע טרף גדול ממנו. חשתי בקצב התנועות שלה כשהוא מתגבר, היא עטפה את הסנטר שי עם שפתי הפות הגמי שלה ופשוט זיינה את הסנטר שלי בתנועות של סחיטה סיבובית כשהיא עולה ויורדת וגונחת ותוך כמה דקות שמעתי אותה צועקת ומפרפרת מעל פני כשהכל מלווה בשפיכה של נוזל דביק ומתוק על פני.
היא נעה לאחור, תוך שהיא משחררת את פני ומתיישבת על החזה שלי ואינגה, שיחררה את זוג השדיים שבו החזיקה והתקרבה אלי כשהיא מלקקת לאט לאט את כל הנוזל מעל פני.
כעת משפני היו חופשיים יכולתי לשאול:
"שין-לינג, מהיכן היכולת המדהימה שלך לשלוט בתנועות הכוס כמו אקרובטית? איך את עושה את זה"
"טיפשון, זה לא אני, זה הכל הנחש ששתיתי את דמו, זוכר" היא ענתה

סימטת הנחש - חלק 5

אינגה סיימה את הנקיון וזזה הצידה. שין-לינג לא חיכתה הרבה, היא הסתובבה לאחור כשפניה מופנות אל גופי והתרוממה בחזרה על הספסל כשהיא כפופה מעט קדימה כך שחור ישבנה מופנה ממש מעל שפתי.
"אתה לא מספיק זקור" אמרה תוך שהיא שולחת יד לעבר הזין העומד שלי וממששת אותו כדי לבחון את מידת קשיותו. "מה אתה כבר לא רוצה בי?"
"אינגה!" קראה שין-לינג ואינגה ניגשה מייד.
"טפלי בבקשה בזין של מר גליאן. את מכירה את הזין שלו כבר, קדימה את יודעת איך אני אוהבת את זה!"
אינגה ניגשה בעליצות למלאכה, כרעה בין רגלי והחלה ללקק את הזין שאכן היה זקור פחות מאשר בתחילת הערב. אינגה ליקקה, שאבה, מצצה ובלעה את כל הזין אל תוך פיה ואכן, הזין הזדקר בחזרה למצב הזקור עד כאב, שבו היה רוב הערב. בעוד הזין הנמצץ בין שפתיה הבשרניות של אינגה, רוטט ופועם בעוז, אינגה שלפה שתי טבעות מתכת נוצצות והלבישה אותן על הזין שלי בעודה משחררת אותו בהדרגה מתוך פיה. הטבעת הראשונה ממש בבסיס הזין, לוחצת את הביצים ומהדקת את הזין. הטבעת השניה ממש תחת העטרה, לוחצת את המוט ממשת תחת העטרה ומותחת את העטרה כלפי מעלה.
שין-לינג החוותה תנועה קלה כלפי אינגה שהתרוממה בזריזות, פסעה לאחור ונעלמה בחדר הפנימי.
"יפה, ככה אני אוהבת אותך" אמרה שין-לינג בעוד היא מנחיתה את חור הישבן שלה ממש אל בין שפתי.
"אתה יכול להתחיל" אמרה.
לא היה מקום לספק, שלחתי את לשוני והתחלתי לענג את החור הקטן וההדוק שישב לו בין שני חצאי הישבן המחוטב שלה. היא עצמה הפרידה את שני החצאים לצדדים כדי לפנות מקום ללשוני.
בתנועות איטיות וסיבוביות ליקקתי את החור ולאט לאט, מדי כמה סיבובים שלחתי את הלשון פנימה לסיור קצרצר בתוך החור. בכל חדירה כזו נכנסתי טיפטיפה יותר ושין-לינג הגיבה לחדירות האלו בגניחה של שביעות רצון. היא רכבה בשקט על הלשון המפנקת שלי, ובניגוד לפעמיים הקודמות שבהן היא שלטה בקצב ובעוצמה, נתנה לי לנהל את העניינים מלמטה, ואני לקחתי את ההובלה, ליקקתי וחדרתי חליפות כשכל גניחה שלה ממלאה אותי בסיפוק ובהנאה. ידעתי שבסופו של דבר, העינוג הזה, יביא לי את התמורה, ייתן לי את שין-לינג שכל כך רציתי בה. דחפתי את הלשון עמוק ככל האפשר וסובבתי ופיתלתי כשבמקביל יכולתי לחוש כיצד שין-לינג מתפתלת סביב לשוני ומרקדת מרוב הנאה. היא התכופפה קדימה ואחזה בזין הזקור והכלוא שלי (סוף סוף) בעוד זוג שדיה הנפלאים נשענים על חזי. התחושה של השדיים המוצקים נמעכים אל החזה במגולח למשעי שלי גרמה לי תענוג בלתי זכור. מגעה העדין בזין היה גם הוא תחושה מרטיטה. היא נגעה בזין בעדינות, מלטפת קלות אוחזת בשתי אצבעותיה בעטרה המפוצצת מרוב דם ומשחקת עימו בעדינות כאילו היה שביר.
המשכתי להשתולל עם לשוני בתוך חור הישבן שלה ושין-לינג לא חדלה מלגנוח ולרטוט סביב הלשון המתפתלת ומסתובבת בזריזות בתוכה. היא מעכה את שדיה על חזי, יודעת בירור עד כמה אני אוהב את זה, ובכל זאת לא שוכח לשאול:
"אתה אוהב את השדיים שלי, גליאן?"
"אני מת עליהם" עניתי
"יצא לך לחוש זוג כזה?"
"ברור שלא", עניתי "לאף אחת אין זוג שדיים מטריפות כמו שלך, שין-לינג"עניתי בזריזות וחזרתי לטפל בלשוני בחור הענוג שלה.
שין-לינג אהבה את המחמאה, בלי ספק. זה ניכר באופן שבו טיפלה בזין שלי ביותר ויותר אינטנסיביות מחליקה את אצבעות ידיה לאורך הזין ומעכבת על הטבעות שהעוזרת החרוצה שלה, אינגה, התקינה במיומנות כל כך גבוהה משני קצוות הפין הזקור. מגע אצבעותיה באיזור הטבעות ההדוקות היה מדהים, כל ליטוף ששין-לינג נתנה לאיזר הגבול בין הטבעת לעור המתוח שלידו גרם לזרם חשמלי של ממש לעבור לאורך הפין. מעולם לא התנסיתי בתחושה שכזו.
"אתה יודע גליאן, הטבעות שאינגה התקינה לך, לא יאפשרו לך לגמור"
ידעתי היטב וחשתי בכך, והינהנתי בראשי כשאני ששומר את לשוני במקום החדירה הקבוע שלה.
"אתה בטח חש בזרם שעובר לאורך הזין כשאני משחקת בטבעות."
לא עניתי.
"אני יודעת שאתה חש בזה. אף אחד לא יכול לעמוד בפני זה, זו המצאה שלי. שתי טבעות ממתכות שונות. הפרשי הפוטנציאל בין הטבעות מייצרים מטען חשמלי כתוצאה מן השיפשוף של אצבעותי, וכשאני נוגעת בהן, משתחרר הזרם החשמלי שמרטיט אותך. אתה יודע שאני יכולה להגביר את המהירות והעוצמה של המגע שלי ואז התענוג שלך יהיה בלתי נסבל"
"נסי אותי" אמרתי כשאני משחרר את לשוני לרגע קט וחוזר מייד למקומי הטבעי.
"חחח, אתה תמות מזה, לא תוכל לסבול את עוצמת הגירוי האמן לי"

סימטת הנחש - חלק 6

שין-לינג ציחקקה והחלה להגביר את עוצמת המגע שלה. אצבעותיה ריפרפו לאורך הזין, מתעכבות מדי פעם בפעם באיזור הגבול של הטבעות. המגע שלה נעשה מהיר יותר וחזק יותר ואכן תחושת הזרם שעבר לאורך הגזע הזקור וגם בתוכו הטריפה אותי, איימה להוציא אותי מדעתי. חשתי ממש על סף הגמירה אך לא יכולתי לגמור. לא היה שום סיכוי לגמור כששתי הטבועת המהודקות חוסמות את היציאה ללא שום אפשרות יציאה. שין-לינג חשה היטב במה שמעשי ידיה גורמים. היא צחקה אבל המשיכה.
"נכון שאתה רוצה לגמור"? שאלה
"מת לגמור, תני לי לגמור בבקשה"
"באמת? רוצה לגמור? ומה תעשה בשבילי"
"מה שתגידי, אעשה כל מה שתגידי רק תני לי לגמור" אמרתי בזריזות תוך שאני חוזר ומחדיר את לשוני לתוך פי הטבעת ההדוק שלה.
"ידעתי שבסוף תבין. אבל האמת היא שאתה עושה מה שאני רוצה, גם ככה, לא הרגשת?"
ידעתי ששין-לינג צודקת. באותו רגע, כשלשוני בתוך פי הטבעת שלה, וידיה פורטות על הזין שלי בעדינות אבל גורמות לי לסערה שמעולם לא חשתי, הייתי עושה הכל כדי לגמור.
שין-לינג המשיכה להסעיר את תחושותי, אצבעותיה נגעו וריפרפו ומיששו ועיסו והטריפו כל נקודה ונקודה על פני הזין האזוק שלי. כל נגיעה שלה גרמה לתענוג שגבל בכאב. תחושה של אין אונות החלה לאפוף אותי. התמכרתי והשתעבדתי לתענוג המכאיב שאצבעותיה גרמו לי. הזרם שהיא הזרימה לאורך ולתוך הזין שלי, זלג לכל נקודה בגופי. הרגשתי שאני עומד לגמור בכל רגע וידעתי שלא אוכל לגמור. רציתי לגמור אבל גם לא רציתי שזה ייפסק. שין-לינג הגבירה מהירות ועוצמה ואני כבר חשתי סיחרור שגבל בעילפון. הלשון שלי המשיכה להתחפר ולעסות את התעלה הזעירה שבין חצאי הישבן שלה. חשתי כיצד היא מפרפרת מעלי וחשבתי שאם אגרום לה לגמור, אולי היא תגמולי גם לי, או שאולי לא רציתי? הייתי כולי שלה, משועבד לתחושות שהיא גרמה לי, מכור לתענוג שמעולם לא חשתי.
"נו? רוצה לגמור" באה השאלה הרטורית מכיוונה של שין-לינג
לא עניתי, הייתי בעננים בין אצבעותיה של הפסנתרנית המוכשרת ביותר בעולם. או שמא אומר חלילנית?
שין-לינג צחקה בקול והרעידה את ישבנה מעל פי.
בעוד שדיה האלוהיים עם זוג הפיטמטת הזקורות ונוקשות שחורש את חזי וידיה מחוללות בי פלאות, ישבנה החל בריקוד פרוע מעל לשוני. חשבתי שהיא קרובה לגמור. אבל היא לקחה את הזמן שלה והמשיכה להגביר לאט לאט את התנועות שביצעה בין שתי הטבעות. חשבתי לעצמי שהיא ראוייה לתואר "שרת הטבעות"
חשתי ביד שנוגעת בידי הימנית. העפתי מבט הצידה וראיתי את אינגה שמשחררת את ידי הימנית מן האזיק שבו היתה אזוקה לשרפרף העינויים.
"אתה יכול לגעת לשין-לינג בשדיים, אבל רק בשדיים!" שמעתי את אינגה לוחשת לאוזני ונעלמת שוב.
לא חיכיתי אפילו שנייה, שלחתי את ידי שזה עתה השתחררה והתחלתי ללטף את השדיים שלה, תוך שאני נכנס בין החזה שלי לבין השדיים שלה. כל שד שלה מילאה את כף ידי בתענוג צרוף וגמיש, מיששתי, עיסיתי, לחצתי את הפיטמות, והכל בזהירות, כדי שלא להיפרד מן המסג' המטריף ששדיה עשו בחזי. שד אחד בכל פעם.
שין-לינג הגיבה בהעצמת התנועות של אגנה וברטט שאיים לפוצץ את הזין שלי לאלף רסיסים. חלפו כמה דקות והיא התפוצצה בפעם השלישית כשמהכוס שלה זורם נהר של נוזל מתוק שנזל על מיצחי.

סימטת הנחש - חלק 7

שין-לינג לא נחה הרבה זמן, היא הסתובבה שוב והתיישבה על ביטני כשפניה מול פני. פניה היפות זרחו מתענוג וחיוכה המקסים גרם לי לחייך למרות הכאב הקבוע שחשתי בזין האזוק שלי. שין-לינג שלחה את ידיה הזריזות אל חזי והחלה ללטף ולעסות כל נקודה ונקודה בחזי, התחושה של הידיים הכל כך מוכשרות יחד עם הגילוח הטרי גרמו לי לגירוי בלתי רגיל ומשאצבעותיה נחתו לבסוף על הפיטמות הנוקשות שלי, כבר הייתי מוכן ומזומן בשבילה. הפיטמות שלי הגיבו מייד והמגע שלה והאופן שבו היא אחזה בפיטמות, לחצה, מחצה ומוללה אותן, גרם לי שוב לתחושה שעוד רגע, עוד שנייה, עוד מיליונית שניה ואני גומר, דבר שלא קרה כמובן בגלל שתי הטבעות שהודקו על הצינור הזקור שלי.
שין-לינג חייכה כשחשה בתגובה המתפתלת שלי,היא ידעה בדיוק מה היא גורמת לי ורק הגבירה את כוח הלחץ על הפיטמות עד לכדי כאב, אפילו חד לפרקים. אני התקפלתי במקום ושלחתי את ידי החופשייה כדי לאחוז בשדיה הזקופים של שין-לינג. ההנאה היתה משותפת. שין-לינג אהבה את המגע שלי בשדיה ונמרחה בכוח לתוך ידי. לקריאתה, הופיעה שוב אינגה ושיחררה גם את ידי השמאלית מן האזיקים. כעת, מששתי ידי היו חופשיות לא חדלתי מלעסוק בשדיים האלוהיים של שין-לינג ובפיטמות הזקורות והנוקשות שלה.
"את יודעת שיש לך זוג שדיים הכי יפה שראיתי אי פעם" אמרתי
שין-לינג לא ענתה. היא חייכה במין ביישנות שלא אפיינה את התנהגותה עד לרגע זה. היא התמכרה למגע של ידי בשדיה והשעינה את עצמה קדימה יותר ויותר כדי ששדיה יהיו עמוק יותר ויותר בתוך כפות ידי.
"אני רוצה לזיין אותך" אמרתי
"בזמן הנכון" ענתה וחיוך מסתורי הופיע על פניה.
"קודם אני ואחר כך, אתה" הוסיפה.
Ladies cum first, right? אמרה.
"לא גמרת מספיק?" שאלתי
"אני גומרת כמה שאני רוצה ומתי שאני רוצה, ברור?" קולה נהיה קשוח
ברור, עניתי
"אז עכשו תיצמד לשדיים שלי תטפל בהם יפה ותביט. מה שתיראה עכשו לא ראית מעולם וגם לא תיראה לעולם וגם אם תספר את זה למישהו אף אחד לא יאמין לך"
אינגה הופיעה מאי שם, ובידיה תיבת בד מהודרת ומעוטרת.
היא הניחה את התיבה על חזי, בין רגליה הפשוקות של שין-לינג הרוכבת עלי, ובין ראשי.
"שלא תעיז להסיר את ידיך מן השדיים שלי, ברור?"
"תצטרכי להסיר אותן מן השדיים שלך באמצעות איזמל מנתחים" אמרתי והמשכתי לעסות את הזוג האלוהי באינטנסיביות.
אינגה פתחה את התיבה והתרחקה.

סימטת הנחש - חלק 8

בעוד אינגה מתרחקת לכיוון החדר, נשמע רחש מן התיבה, ומתוכה ביצבץ ראש של נחש. ששששששש. שין-לינג הניחה את אצבעה על שפתיה כדי לסמן לי שלא לאמר דבר.
הקטע הזה נמחק בגלל שלא עמד בדרישות החוקיות של תפוז
אינגה ניגשה בצעד חרישי, ותוך שהיא סוגרת את התיבה ומרימה אותה, ליטפה את ראשי ולחיי בחיבה נשקה על שפתי והסתלקה לה בשקט ממש כפי שהגיעה. כל אותה עת לא הרפיתי מן השדיים של שין-לינג שעלו וירדו בקצב הנשימה שלה שהלכה ונעשה איטית וסדורה יותר.
הבטתי בה. לא יכולתי להסיר את עיני ממנה. היא נראתה שלווה ורגועה.
"ומה עכשיו?" שאלתי

למה הצינזור המוגזם הזה

נראה שיד הצנזורה קלה על ההדק...
אנחנו נמצאים בפורום למבוגרים בלבד. פורום שעוסק ב..... ובמקסימום אפשר להוסיף אזהרה קטנה בכותרת! ממש מבאס הצנזור!

A לוןA

New member
גם בפורומים למבוגרים לא הכל פרוץ ומותר

ויש דברים שאסור לפרסם.
פדופיליה, זואופיליה נקרופיליה, אונס, גילוי עריות (מתחת לגיל 21), יחסים שאינם SSC, קילור של קטינים ובטח יש עוד כמה ששכחתי.
יש לפורום תקנון, יש לתפוז תקנון- וחובה על כל מי שמפרסם בפורום לכבד תקנונים אלו.

המשך הדיון, אם תרצה- במסרים.

סימטת הנחש - חלק 9

חלק 9 ואחרון

שין-לינג לא ענתה. היא החזירה לעצמה את קצב הנשימה בהדרגה. ישבה על ביטני והביטה בי בחיוך תוך שהיא נרגעת מן הריגוש שללא ספק עבר עליה. למרות שכלפי חוץ היא שמרה על ארשת רגוע, היה ברור שהנחש הותיר בה את חותמו. שום גבר בעולם לא יכול לתת לשין-לינג כלי ארוך עבה מתפתל ומקושקש כמו של הנחש המאולף שלה. תהיתי אם גם זו היתה המצאה שלה או שמא צפיתי במשהו שיש לו מסורת ארוכה וסודית שאיש לא שמע עליה מעולם.
שין-לינג התכופפה ושפתיה נגעו בשלי.
"עכשיו תורך" לחשה והמשיכה לנשק אותי בעדינות. כשהיא גוחנת מעלי ומנשקת, יכולתי לחוש בכל גופה החטוב כשהוא מרוח על שלי. בלי שראיתי יכולתי לחוש כיצד ידיה של אינגה משחררות את האזיקים מקרסולי. הייתי חופשי בחזרה.
"את רוצה ללכת?" שאלה שין-לינג בחיוך
"ממך?"
"כן, ממני, אתה חופשי ומשוחרר אם אתה רוצה" אמרה כשכולה שרועה עלי בשלווה, נותנת לי לחוש כל סנטימטר מגופה.
"איך אני יכול ללכת? הרי אני כבול אלייך"
"אבל אינגה שיחררה את האזיקים שלך" אמרה וחייכה את החיוך המקסים שלה בעוד רגליה סוגרות על גופי ומעסות את ירכי
"אזיקים? את צריכה אזיקים כדי לשמור עלי?"
שין-לינג לא ענתה. היא חייכה וחזרה לנשק אותי כשלשונה מפרידה בין שתי שפתי ונכנסת ביניהן לאט לאט. חיכיתי בסבלנות ומשלשונה נכנסה פנימה במלואה, לכדתי אותה בין שיני ולא שיחררתי, בלעתי את הלשון שלה ושאבתי אותה בכוח. שין-לינג התפתלה וניסתה לשחרר את הלשון ובאותה עת גם גנחה. ניכר בה שהיא אוהבת את זה. לאט לאט שיחררתי את לשונה וחדרתי עם לשוני אל תוך פי הכשאני מפליק לכל פינה ופינה.
ראיתי בזוית עיני את אינגה.למה היא חיכתה? היא התכופפה וניסתה לגשת את הזין שלי. רצתה להוריד את הטבעות? ככל הנראה. אבל אני התעלמתי ממנה ובתנועה מהירה הרמתי את ירכיה של שין-לינג והושבתי אותה ישר על הזין הזקור עם הטבעות. הקפצתי אותה והיא השתוללה והתפתלה על הזין הזקור והאזוק שחדר לתוכה.היא עלתה וירדה כמו בוכנה והחלה לרטוט ולרעוד ולגנוח וידעתי שהא עמדת לגמור. בינתיים,בזין שלי האזוק והשקוע בתוכה, הכאב של סף הגמירה נשאר ואיכשהו התחלתי להתרגל אליו, ואפילו אהבתי אותו
שין-לינג גמרה בצווחה, וניסתה לשקוע לתוך רגיעה של אחרי אבל הפעם, לא איפשרתי לה והמשכתי להעלות אותה ולהוריד, ממש להקפיץ אותה כשהזין עם שתי הטבעות משסע את הכוס שלה ושין-לינג החלה לצרוח מרוב תענוג ונראה היה שהיא נכנסה לתוך טרנס של גמירה מתמשכת.
"גמור כבר, בוא אלי," אמרה כשהיא רוכנת אלי
"לא יכול, סגרת לי את הזין" אמרתי בחיוך.
שין-לינג המשיכה באורגזמה המתמשכת שלה כשהיא עולה ויורדת על הזין האזוק שלי בעוד אני אוחז בשדיה הנפלאים, מוחץ את פיטמותיה ומקפיץ אותה מעלה מטה ע"י תנועות של הישבן והירכיים שלי.
"די, גמור בתוכי ושחרר אותי" היא אמרה
"לא יכול" עניתי
מן הצד ראיתי את אינגה שממתינה בסבלנות ככל הנראה כדי לשחרר אותי מן הטבעות.
"תן לאינגה לשחרר אותך, בבקשה" אמרה שין-לינג והפעם בטון ממש מתחנן שעוד לא שמעתי ממנה
במקום לענות, התרוממתי למצב ישיבה, כשאני הודף את שין-לינג לאחור ומשחרר את הזין שלי מתוך הכוס שלה.
שין-לינג התנשמה בכבדות והחלה להסדיר את נשימתה. האורזמה הסידרתית שלה עצרה. היא הביטה בי וחייכה.
"טוב,אתה מאפשר לאינגה לשחרר את הטבעות"
"עוד לא הגיע הזמן" עניתי, קיפלתי את רגליה לאחור והבטתי בה. כעת כולה הייתה פתוחה בפני, שפתי הפות שלה מופשלות לצדדים, כל האיזור היה רטוב ממיצי האורגזמה שלה והיא נזלה וטיפטפה על השטיח בלי הפסקה. פי הטבעת שלה, הביט בי בקינאה מסויימת. הבנתי את הרמז. דחפתי את רגליה לאחור עוד ועוד וגהרתי עליה כשקצה הזין שלי נוגע בפי הטבעת שלה.
לאאאאאא! היא קראה. "זה ייכאב לי. מעולם לא זיינו אותי בפתח האחורי"
לא ערתי, קצה הזין שלי, קשוי ועדיין כואב כתוצאה מהלחץ של הטבעת, ורטוב כולו ממיצי האווה של שין-לינג חדר במהירות אל פי הטבעת שלה כשהוא מרחיב את הפתח ונלחץ פנימה בקושי מסויים אבל נכנס כמעט במלואו.
"כן, כן, זיין אותי גליאן, כנס בי" שמעתי את שין-לינג מבקשת.
המשכתי להחדיר את הזין ולפתע חשתיבאינגה כשהיא אוחזת בזין שלי ומנסה להסיר את הטבעות.
הדפתי אותה הצידה והמשכתי להיכנס בפי הטבעת של שין-לינג.
לאט לאט הזין חדר והעמיק עד כדי מחציתו כשהטבעת הצמודה לעטרה כבר כולה בפנים.
שין-לינג השתוללה מתחתי.
"כן, גליאן, זיין אותי, קרע אותי, תן לי את הזין שלך"
"ברור, תקבלי אותו, אבל לאט ועמוק" עניתי, "ותסלקי את האינגה הזאת מכאן"
שין-לינג החוותהתנועה קטנה, מזערית באצבעהלעבר אינגה שמיהרה להתרחק ולהיעלם מאחורי הדלת של החדר
להפתעתי, למרות ששין-לינג הצהירה על בתוליה בפתח האחורי, מצאתי אותו גמיש ומשוחרר למדי והזין שלי ביחד עם שתי הטבעות המולבשות עליו חדר לתוכה כמעט עד הקצה בעוד רגליה הגמישות מופשלות לאחור באקרובטיות שלא היתה מביישת מתעמלת קירקס סינית.
הגברתי את הלחץ וחשי כיצד האשכים התפוחים והכואבים שלי הולמים בישבן העסיסי של שין-לינג. המשכתי להלום בעוד שין-לינג שוכבת מתחתי ומתחננת לעוד ועוד ועוד. ידעתי שלא אוכל לגמור ולכן לא חששתי, הכנסתי לה עוד ועוד עד שלבסוף היא ביקשה להפסיק ולנוח.
התיישבנו שנינו האחד ליד השניה על השטיח, עירומים ומותשים. היא אחרי כמה וכמה גמירות ואני עדיים עם הזין אזוק וזקור, התנשקנו בשקט והבטנו האחד בשניה ולהיפך.
"אז מה? מצא חן בעיניך לא לגמור?" שאלה
את באמת חושבת שלא גמרתי? עניתי בשאלה
"לא, אני יודעת בדיוק לאן הגעת. אתה חווית את אורגזמת הטנטרה האולטימטיבית"
"כן, ועם המורה הטובה ביותר שיכלה להיות לי" עניתי בחיוך. "עכשו, את מוכנה בבקשה לשחרר את הטבעות?"
"אינגה" קראה שין-לינג
"לא, לא אינגה – את" עניתי
"בסדר גמור" ענתה, סימנה לאינגה שכבר היתה בדרכה אלינו לחזור בחזרה
והתכופפה אלי:
"שים לב, אין שם דרך להשתחרר מן הטבעות האלו בלי זה" אמרה ושלפה מאנשהו מגנט גדול אותו הניחה בסמוך לטבעות ושיחרר אותן האחת אחרי השניה. שיחררת והביטה בי מחייכת. הביטה והמתינה.
זה לקח דקה או שתיים, הזיין המשוחרר החל לרטוט ולפעום ובבת אחת, בלי שום מגע, פלט זירמה כמו ברז, מתיז על ירכי, ועל השטיח שמולי.
שין-לינג חייכה, התכופפה ונשקה לזין שלי כמב פעמים
"אינגה" שמעתי את שין-לינג קוראת בקול בעודי נשכב על הגב מותש, ונרדם.

סימטת הנחש - פרק 8

אכן, אלון החליט לצנזר את הפרק לצערי. מי שרוצה לקרוא את הפרק המלא והבלתי מצונזר, יודע איך לקבל אותו
רפאל

A לוןA

New member
מאחר ובחרת לפתוח את זה בפומבי

רק אענה שהקטע המדובר כלל מין זואופילי, וככזה אסור ע"פ תקנון הפורום.
&nbsp
המשך דיונים בנושא, אם תרצה- בפרטי.

אלון - אתה המחליט

אלון, ברור שאתה המחליט וככה צריך להיות כי חייב להיות קו גבול כלשהו. לא אהבתי, אבל מקובל

למעלה