טיסני פנים

frodo

New member
טיסני פנים

לפני שנה בערך התחלתי לגלות עניין בטיסני פנים. חיפשתי חומר באינטרנט, והצלחתי למצוא דיי הרבה תוכניות, גם בניתי לא קצת. הכל בלי יותר מקצת מאוד הדרכה, ככה שהיו הרבה אילתורים אני חושב שבבניה לא היו לי ממש בעיות, אפילו אלתרתי משקל, והבניה שלי היתה קלה.. אבל לצערי נאלצתי להפסיק בגלל שלא הייתה לי גישה לחומרים ברמה קצת יותר מהחומרים שבהם אני השתמשתי, שהיו בעצם בלזה, גומי משרדי, דבק אצטון, ונייר צלופן שבו השתמשתי לציפוי. אבל עכשיו אחרי הפוגה של כמעט חצי שנה מבניה והטסה בכלל נזכרתי כמה אני אוהב את כל העסק ואני עושה קאמבק. מה שאני רוצה בעצם לשאול זה איפה אני יכול להשיג חומרים לטיסני פנים, גומי זה הדבר הכי חשוב בעצם שאני צריך, אבל גם בורון ומיקרופילם יכולים לעזור לי מאוד ככה שאם מישהו איך אפשר לאלתר גומי טוב, או למצוא בחנות שהיא לאו דווקא מיועדת לנושא(אני גר בבאר שבע ויודע שאין כאן חנויות טיסנים, ובגלל שעוד לא הגעתי לגיל המינימלי להוצאת רשיון קצת קשה להגיע לאיזור המרכז), אני אשמח מאוד, מאוד! חוץ מזה אם למישהו יש משהו שיעזור לי בנושא אני אשמח לקבל כל עזרה. האיימיל שלי:[email protected]

flugzeug

New member
הגעת למקום הנכון ../images/Emo24.gif

אגב,מה שמך האמיתי? שמי ראובן שנקר ואני בערך חצי ממחלקת ה-F1D בארץ. ציוד וחומרים הם אכן צרה צרורה כיוון שאפילו בארה"ב קשה להשיג דברים מתאימים. קל וחומר בארץ.. גומי-יש אפשרות אחת לגביך כרגע. לקנות גומי 1.6 מ"מ tan II 1/16 במידה אינצ´ית. החסרון:דורש להתאים את הטיסן לגומי. בטיסני פנים זה בד"כ עובד הפוך:חותכים את המידה המתאימה לטיסן. איפה? אצל אנשי החופשיים, או אצל יורי מטיסן הקריות. חומרי ציפוי: אין צורך במיקרופילם. יש היום יופי של חומרי ציפוי מוכנים ששוקלים לא הרבה יותר. ערוך ביקור מקיף אצל www.indoorduration.com וחפש שם בלינקים את הבחור שמוכר ppp film .שווה כל $$. בורון: לא צריך. אפילו אני לא משתמש בו. בהצלחה!

frodo

New member
אני שמח לראות שיש מחלקת

טיסני פנים בארץ! יש לך icq? חשבתי ללכת לכלוב התעופה, שמעתי שהם בונים שם טיסני פנים, אבל בינתיים אני מעדיף להזכר קצת בדברים שהצלחצי ללמוד לבד, אחרי זה אולי.. אני מכיר את כל הקטע של הגומי, אפילו שמעתי על ה tan II אבל לא ידעתי מאיפה להשיג. יש לי עוד שאלה, כמה עולה הגומי? בהתחלה דרך אגב לא הייתה לי ממש בעיה עם הציפוי, היה לי נייר צלופן, לא נראה לי שהוא היה כבד במיוחד, אבל הוא גם לא התכווץ. חבל, השתמשתי, בכולו, וכל מה שניסיתי אחרי זה התכווץ, אפילו הכנתי מסגרת כדי לתת לו להתכווץ על המסגרת ורק אחרי זה לשים אותו על הטיסן... פעל אבל לא מספיק טוב.. אז עכשיו יש לי שתי בעיות לפני שאני אשיג תוצאה נורמלית- גומי, עם מה שיש לי הצלחתי להפעיל את הפרופ ל ארבעים שניות, ומתוך זה הטיסן(bankspenny, אם אתה מכיר) טס שלושים וחמש שניות, אני מאמין שאם גומי יותר טוב הוא יחזיק הרבה יותר... וציפוי. בכל מקרה, תודה רבה.. ואם יש icq אפשר לדבר נ.ב שמעתי שיש אנשים שמטיסים בארץ.. אתה יודע איפה ומתי?

flugzeug

New member
ברוך הבא

לא, אין לי. גומי עולה בערך $20 לפאונד (כמעט חצי קילו). יכול להיות שיבקשו ממך יותר, אבל זה בגלל "יוזמה מקומית" של המוכר. צלופן זה כבד מאוד.... אם כבר, אז לך לסופרמרקט גדול, יש סוג של שקיות ניילון דקות במיוחד לסנדוויצ´ים, קטנות כאלה, בגוון עכור-לא שקוף כמו צלופן. קיצר, תעבור על המדף של השקיות לסוגיהן ואולי תצליח להבין על מה אני מדבר. יש עוד שבועיים תחרות. ברעננה. פרטים מדוייקים יבואו בהמשך אם אתה מעוניין. יש מחסור במקומות הטסה בארץ (בדיוק כמו הבעיות של הRC ...) .מה עושים? נוסעים פעם בשנה להטיס במקום ראוי לשמו בחו"ל. החוויה מספיקה לכל השנה.

frodo

New member
תודה רבה!

רוב הסיכויים שתראה אותי שם.. תודה גם על העצה בקשר לציפוי, אני אבדוק את המדפים. אני מצפה בכליון עיניים לעוד פרטים בקשר לתחרות..

flugzeug

New member
חכה עוד כמה ימים....

בינתיים, קבל לינק למקום שהטסתי בו בגרמניה באוקטובר (לך ל Livecam )

קלוב התעופה סניף באר שבע

אם הבעיה שלך היא גישה לחומרים אז יש מספר מוקדי פעילות ברחבי באר שבע של קלוב התעופה. אפילו שכתבתה שאתה מעדיף לעבוד לבד אם תרצה אולי תוכל להקים מחלקת טיסני פנים בבאר שבע (תהיה מדריך). בכל אופן אם תרצה מידע נוסף תתקשר 920241-055 לאון רוזנקרנץ רכז חופשיים סניף באר שבע

למעלה