טיסן חשמלי

טיסן חשמלי../images/Emo91.gif

טיסן חשמלי- אני מעוניין להטיס בבקרים לפני העבודה אבל לא מעוניין בכל הבלגן עם הדלק וכו.. חשבתי שטיסן חשמלי יכול להיות חלופה טובה לאימוני אמצע השבוע. כמובן שאני לא מצפה לביצועים של טיסן מונע בדלק, אלא מין תחליף לסימולטור בכדי לשמור על כושר. 1- מה דעתכם בנידון 2- האם אתם יכולים להמליץ על טיסן חשמלי עם ביצועים סבירים.

hifly

New member
תיקון לינק לחשמל באויר

לדף הטיסנים החשמלים

hifly

New member
ותיקון נוסף,הפורום השתגע

משנה את הלינקים. =============== לדף הטיסנים החשמלים

איציק את הביצוועים תשאיר לנו

את הטיסן תבחר אתה ואנכנו כבר ניסתדר עם הביצועים. קימים ים של דגמים חשמליים מ טרינרים ועד 3Dים שבנויים למנועים חזקים והכול זה עיניין של בחירת המערכת שגם אותה נישמח ליעץ לך להתאים לצרכיך, בברכה שי קוגלוביץ חשמל באויר.

Flash5

New member
טיסנים חשמליים זה ה-דבר הבא!

כמו גם מכוניות חשמליות. רק צריך לתת להם זמן להשתפר והם יחליפו לגמרה את טיסני הדלק, כמו המכוניות חשמל (האמיתיות) שיחליפו את הבנזין... רק צריך לחכות למנועים חדישים יותר ומצברים משוכללים שמחזיקים יותר זמן.

גיא1234

New member
טעות גדולה

החשמליים לעולם לא יחליפו את מנועי הדלק אני נשאר עם דלק עד הסוף

hifly

New member
בערך עוד 20 שנה

בכל מיקרה כמה שישתכללו המנועים הם לא יחליפו אף פעם את מנועי הדלק. נכון הם ינגסו הרבה מהדלק. אמיר

IL Mafisto

New member
פיאט 500 חשמלית

ראיתי בארופה ,ממש אטרקטיבית. אבל לא לשכוח שבכל זה יש פוליטיקה של חברות הנפט (שהרי סיבות למה חשמל יותר אקולוגי לא חסר) עדי

אסף 4

New member
סתם אם זה מעניין מישהוא....

אז אבא שלי הוא אחד מהאנשים שקשורים להסעת האוטובוס בוושינגטון. אבא שלי הוא אחד ממנהלי הפרויקט

jeblesh

New member
מנועה חשמלי על דלק ?../images/Emo2.gif

עקרונית יש תחנולוגיה חדשה שדיי תענין את שניי העולמות מחפסיי הקוח ומחפסיי הנוחות ואייחות הסביבה למנועה חשמלי יש פותנציל מעוד גבוהה בתור מנועה הו מספק הרבה יותר קוח ביחס למישקל שלו אבל מקור האנרגיה שלו המצברים שוקלים המון אז קבר היום אפשר ליבנות מערחת מנועה (מנועה פרופ מצברים) שתישקול פחות מי מנועה דלק שנותן את אותו ההספק רק שהי תיפעל עוליי דקה ... אחשב פו ניחנסת תחנולוגיה שנימצת בחיתולייה למעסה "מצברים" שהופחים הליום לחשמל אים יעילות של 70% בערך בימנו שזה הממממממממון אנרגיה ומעוד יעיל יחסית לבערה פנימית שיש לך מזל אים אתה תצליח לנצל 50% :) היום זה לא פראקתי לתיסנים או מתוסים זה הבנתי שקרגה לא החי פראקתי אבל זה מוצר חדש אים תחנולוגיה חדשה והמפחתחים תוענים שיש לזה פותנציל כפול לגבה תחליף לבתריות ניתענות בנפח של בערך 2000AH ואים מדברים על דברים גדולים כמו 500,000AH אז כבר היום זה הרבה יותר יעיל מי מצבר קונבנציונלי המיספרים העיילה נילקחו מי מאמר באיתון מדע אמריקאי שאני מנויי עיילב הרבה זמן והו דיי עמין יחסית למיתחרים שלו בארץ כמו מדע פופולרי שמוצי מיספרים לא נכונים ביכלל אז לפי מה שנירעה כנירעה לא עוד 20 שנה יכול ליהיות שמתוסים ולא רק תיסנים או מחוניות ישתמשו במנועים חשמליים באתיד הקרוב 5-10 שנים ככה...

למעלה