טיסות

eynav16

New member
ביום שישי היה קפיצה קפיצה.. מפחיד..

וזה היה גם בטיסה מלונדון לסאו פאולו... קפיצה ממש מפחידה...כאילוווו כאילו עוד שניה מתרסקים... בטיסה מלונדון לפה היה 11 שעות וחצי מהזמן היו קפיצות קטנות ופתאום אחת ענקית זה היה מפחיד...הייתי בטוחה שאני מתה באותו רגע..חח

roeigal

New member
טיסת המילניום - טיסה לפאריז.

מי שיודע/זוכר את הפחד מפני שנת 2000 וכדי להוסיף מזג האויר היה נורא, רוחות של 150 KM לשעה , מטוס מסכן (שלנו) מנסה לנחות 4 פעמים ולא מצליח !! בסוף נחתנו בבריסל,בלגיה. חיכינו 5 שעות ואז ניסינו שוב ... הפעם הלך טוב. כמובן כמעט ולא היה מישהו במטוס שלא הקיא (גם בת זוגתי) ודיילות הלכו לסוף המטוס ולא ראינו אותן יותר .. אהה ושכחתי לציין שזו הייתה הטיסה הראשונה שלי בחיים ... מאז, רק התרסקות אמיתית תפחיד אותי :) רועי.

eynav16

New member
אוי ואוי....

מזעזע...ועוד טיסה ראשונה.. לא הייתי טסה אחר"כ ניראה לי...

daphnadk

New member
../images/Emo6.gif

הייתי בטיסה לארץ לבד וישבתי ליד זוג איטלקים זקנים כל המטוס היה מלא קבוצות של צליינים שבאו לארץ הקודש וכל זה היו לי שיעורים באיטלקית אבל לא היה לי מושג איך לכתוב איזה מילה בעבר אז שאלתי את אלה שלידי הם רצו להסביר לי טוב אז הם קראו לעוד מישי וככה לאט לאט כל הקבוצה שלהם הייתה סביבי מסבירים לי על העבר של פעלים באיטלקית! זוועה מהצד השני של המעבר הייתה מן סבתא עירקית ניראה לי שהחליטה שאני מכירה אותה או משו והתחילה לדבר איתי כל הנסיעה... כשירדתי מהמטוס כולם צועקים "ביי להיתראות צ'או " וכל מיני מפדח לאלה

אני הייתי חייב לשים במקום ראשון

את הפעם שבה פגע ברק באחד המנועים של המטוס בו טסתי. 90% מהמטוס ישן, רק אני ואמא שלי ערים ורואים איזה סרט, פתאום אנחנו שומעים בום, כל האורות נכבים, המטוס רועד לכל הצדדים, ואחרי כמה שניות חוזר להתייצב וכל האורות נדלקים. "חגרו את חגורת הבטיחות" נדלק יחד איתם, ופתאום הקול של הטייס. "נוסעים נכבדים שלום. ברק פגע באחד מהמנועים שלנו, אבל למזלנו לא נגרם אף נזק למבנה או לפעילות שלו. אנא שבו במקומכם עד שסימן ה'חגורת הבטיחות' כובה. תודה." אלה היו כמה רגעים טובים של פאניקה מעל לאוקיינוס האטלנטי ( : גילת', אאוט

למעלה