טיסות פנים בתאילנד

Orh1989a

New member
טיסות פנים בתאילנד

אנחנו 2 חבר'ה שטסים באמצע דצמבר לתאילנד וסגרנו מראש טיסה לצ'אנג מאי מיד כשאנחנו נוחתים בבנגקוק.
לאחר מכן התכנון היה לרדת לקוסמי [להיות שם עד כריסמס],קופנגן [פול מון וסילבסטר] ,לאחר מכן קופיפי ופוקט, ואז לעלות חזרה לבנגקוק.

הבנתי שהטיסה מצאנג מאי לקוסמוי היא הטיסת פנים הכי יקרה בערך ועולה בסביבות ה1000 שח לבנאדם

הציעו לי 2 אלטרנטיבות וכאן אני צריך עזרה של מנוסים ממני ;)
הראשונה -
הבנתי שטיסת מצאנג מאי לפוקט הרבה יותר זולה מאשר הטיסה מצאנג פאי לקוסמוי (למה??). השאלה אם אני לוקח טיסה לפוקט ולא רוצה להיות בפוקט בשלב הזה,
איך אני מגיע לקוסמוי? יש לי אפשרות לנחות בפוקט ומשם להמריא מיד לקוסמוי? זה יוצא משתלם בכלל?
אופציה שניה שהציעו לי-
הבנתי שיש חבילה של 3 טיסות פנים באיזה 300 ןמשהו דולר. מבחינה כלכלית זה משתלם מאוד זה כמעט המחיר של טיסה אחת מצאנג מאי לקוסמוי
אבל הבעיה היא שאני חושש שזה יגביל אותנו מבחינת מעבר והתניידות, ואני לא רוצה עכשיו להתבאס להיות מעוגן
ולעזוב את האי (כי יש לי טיסה) ולהרגיש ש וואלה עוד לא מיציתי..

בכל אופן הבנתי גם שבכללי עדיף לסגור טיסות מראש כי הן יותר זולות ככה?
אשמח לתשובות ועזרה..
תודה

prizman

New member
אני מציע שתתחיל מלבדוק

באתר הזה את מחיר הטיסה שאתה מעוניין בה לפי תאריך. להערכתי זה יהיה בערך 500-600
ש"ח לאדם.
אפשרות נוספת היא טיסה משולבת עם הסעה ומעבורת עם NOKAIR, חפש בגוגל, זה יצא
הרבה יותר זול ויקח יותר זמן.
הרעיון לטוס לפוקט ומיד להמשיך לסמוי הוא לא לעניין בכלל.
כן, הרבה יותר זול להזמין מראש וכמה שיותר מוקדם.

Orh1989a

New member
בסוכנות נסיעות

שדרכם סגרתי את הטיסה ואת הטיסת פנים דורשים 290 דולר על הטיסה מצ'אנג מאי לקוסמוי בתאריך הרלוונטי.
זה המון

האפשרות שהצעת עם שילוב מעבורת וטיסה נשמע סבבה השאלה כמה זמן זה ייקח ואם זה שווה את זה.

Orh1989a

New member
NOKAIR

משום מה אני לא מוצא טיסות מצ'אנג מאי לקוסמוי... רק למקומות כמו hat yai, mae sot ועוד מקומות שלא שמעתי עליהם..

prizman

New member
טוב, לא שמתי לב שאתה מדבר

על טיסה מצ'אנג מאי לסמוי, התייחסתי לטיסה מבנגקוק לסמוי. זה שלא שמעת על המקומות ההם
זה לא ממש נורא.
הדיל של נוק אייר הוא לא בטיסה ישירה.
תבדוק עם סוכנות הנסיעות באיזו חברת תעופה אתה אמור לטוס והאם זו טיסה ישירה, רוב הטיסות
הן לא ישירות, חזור לעדכן ונראה איזו קומבינציה ניתן לבנות.
ליתר דיוק תבדוק באתרי החברות שנתתי לך את הקומבינציה שמתאימה לך לעומת ההצעה של סוכנות
הנסיעות.
בגדול לטיסה ישירה 1000 ש"ח לאדם זה מחיר סביר אבל ניתן להוזיל אותו משמעותית בטיסה לא ישירה.

טיסות פנים

אתה מגיע לתאילנד בדצמבר שזוהי שיא העונה, לכן אכן מומלץ שתרכוש כרטיסי טיסה מראש, אם אתה יכול לרכוש את הדיל של 3 טיסות ב-300 דולר תיקח אותו בלי להסס ותבדוק אם ניתן לשנות את התאריך ללא תוספת תשלום.
טיסה מציאנג מאי לבנגקוק הכי זולה תעלה לך 6000 באט והמחיר רק יכול לעלות ובפרט בדצמבר, בד״כ יש בעיה של טיסות לקראת סוף דצמבר.
אתה יכול לבדוק כרטיסי טיסה דרך האתר של בנגקוק אייר, אתה חייב לרכוש את הכרטיס טיסה בכרטיס אשראי ששייך לך או לחברך וצריך להציג אותו בדלפק, אחרת לא יכבדו את הכרטיס טיסה.
www.bangkokair.com
לגבי טיסות באייר אסיה הם יוצאים מידי פעם במבצעים ולכן רצוי שתבדוק את האתר שלהם אבל לא לקוסמוי לבנגקוק אייר יש בלעדיות ולתאי אייר יש טיסה של פעם ביום מציאנג מאי לקוסמוי.
www.airasia.com

SMART BOY

New member
הסיבה היחידה

שהם מרשים לעצמם לזיין אותך במחיר בטיסה של צ'אנג מיי - קוסומוי, היא מכיוון שהשדה בקוסומוי הוא בעלות פרטית. אני גם טס בתאריכים שלך וסגרתי את כל הטיסות פנים עוד מאוגוסט, הטיסה הזו עלתה לי 8050 באט לאדם.

למעלה