טיסות ל EJC

Aiyegbeni

New member
טיסות ל EJC

הי, רק רציתי לעשות סקר/בדיקה קצרה מי נוסע ודרך איזו חברה. אני למשל כנראה אטוס דרך אולימפיק. הלוך ב 30 ביולי 7 בבוקר וחזור ב 6 באוגוסט 2 לפנות בוקר. טיסה נעימה.

danielthewhite

New member
מממ...

כנראה? אתה לא אמור להיות כבר סגור על זה? אנחנו (אני ויונתן) כנראה (ולנו יש סיבה) נטוס במבצע צעירים של אל על, ב27 ליולי, ונחזור ב7 לאוגוסט... האפשרות השנייה היא שאבא של חבר שלי בעל יאכטה ישוט לתורכיה, ו"יקפיץ" אותנו ליוון. הוא הסכים, השאלה היא אם הוא שט בתאריכים האלה... בכל מקרה, הזמנו כרטיס, ואם הוא ישוט נבטל ונשלם 50 דולר... מישהו יודע כמה ישראלים יהיו השנה? ושמתם לב שכמעט כל האורחים היו בארץ מתישהו? מרשים ביותר!

Segev Shilton

New member
אנחנו

אל על 310 דולר (מבצע צעירים) הלוך ב31/6 ב8 בבוקר חזור ב6 ב12 (אם אני לא טועה) בצהרים

Segev Shilton

New member
טעות שלי

טעיתי בהודעה הקודמת אלה התאריכים : 30 ביולי ב8 בבוקר 6 ביולי 12 בצהרים אל על 310 דולר

danielthewhite

New member
טוב...

אני כמובן מניח שאתם חוזרים ב6 ב*אוגוסט*. למרות שאתם מאוד מוכשרים, קשה לי להאמין שתוכלו לחזור לפני שנסעתם... המבצע הוא 310? רימו אותי... שילמתי 315! שיט... עכשיו אני ממש מבואס....

Segev Shilton

New member
כן כן, צודק .. ככה זה שעונים תשובה אחרי

שלא ישנים. סתם שתידע , היתה תקופה בה המחיר היה 260 דולר , ובגלל עצלנות לא הזמנתי.

danielthewhite

New member
כן...

לא נורא שגב, אני רק מקווה שכשדיברתם עם אל על אז זה היה כן אחרי שישנתם, אחרת זה עלול להיות קצת בעייתי... ה5 דולר האלה לא באמת מפריעים לי, סתם זה מצחיק קצת (אגב, באתר של אל על בכלל היה כתוב 324, ככה שדפקתי אותם ב9 דולר! מדהים...). באמת? היה 260? זה כבר באמת די זול... הקטע הוא שאנחנו באמת נזכרנו להזמין מאוחר. בדקנו כל מיני אפשרויות עקיפות, ולא התקדמנו עם הטיסה. רק לפני שבוע וחצי החלטנו להזמין. התשובה הראשונה שקיבלנו מכל סוכנויות הנסיעות היא שלא נמצא שום טיסה בפחות מ450 דולר אחרי ה17 ליולי... טוב נו... בכל זאת, אנחנו החלטנו שאנחנו צריכים לטוס בזמן (העדפנו כמה ימים לפני, כדי שנטייל קצת, ואולי גם נצטרף לשבוע התנדבות שיש לפני הכנס), והפלא ופלא, פתאום מצאו לנו מקומות בטיסה הזולה..

אהד מ

New member
TLV TO ATH

שלום יוצא: 30.7 בשעה שמונה בבוקר עם אלעל חוזר: 10.8 בשלוש ועשאים בצהוריים עם אותה חברה _______________________________________________ ותודה שטסתם................................

dekela

New member
טוב כנראה שגם אני אבלה איתכם בדיוטיפרי...=]

אז גם אני על אותה טיסה שיוצאת ב30 ביולי ב8 וחוזרת לפנות בוקר ב6 באוגוסט

danielthewhite

New member
טוב נו...

אני מניח שרוב הג'אגלרים שרצו להגיע לכנס בזמן ולעשות זאת בזול טסו במבצע צעירים של אל על ב30, ולכן זאת אותה טיסה... גם נטע וים על הטיסה הזאת למיטב ידיעתי... בכל מקרה, אני רציתי להיות מיוחד, אז אני לא...

Alon Erez

New member
טיסת אל על

אני רציתי להיות צעיר אבל לא אישרו לי אז אני סתם טס באותה הטיסה.

למעלה