טיסות ליוון

hananshay

New member
טיסות ליוון

שאלה לבעלי נסיון, הצ׳ארטר כבר סגור לסוף ספטמבר 21-28, מתי להזמין טיסה ? אני מוצא רק באייג׳יאן ועפ״י האתר שלהם נותרו רק 4 מקומות, כל שאר הטיסות שמצאתי הן צ׳ארטר או עם קונקשן ? תודה מראש על התשובות.

אור קדר

New member
כמה שיותר מוקדם

במידה והזמנת יאכטה , חבל להתקע ללא טיסה או טיסה יקרה.
בייחוד שאת טסה בחגים, המלצתי לא לחכות לרגע האחרון. המחירים רק יעלו.
מצד שני עכשיו שטורקיה על המפה :) אז מי יודע

תזמין כמה שיותר מוקדם. גם אל על טסים לאתונה

וגם אולימפיק.
קשה לי להאמין שאין מקום בשלושת החברות .
חג שמח.
אורי

אלעל ואולימפיק משחררים מידע על טיסות 6 חודשים מראש. הצ'ארטרים בד"כ כבר סגורים על דילים לעונות הבוערות הרבה לפני, ולכן הם מופיעים ברשת מוקדם יותר.

תתאזר בסבלנות עוד כמה ימים או שתפנה לסוכן שיסגור לך טיסה בחברות הסדירות וזה לא בהכרח יותר יקר.

בהצלחה,

hananshay

New member
טיסה ליוון

אור תודה, אורי תודה אבל אל על לא טסים בשבת ואני לא רוצה לפספס יום של הסירה, רון אני בדרך כלל מזמין לבד דרך האינטרנט בהצלחה עד כה אבל לאולימפיק אני לא רואה טיסות לישראל, הסירה כבר מושכרת משבת עד שבת והטיסה היחידה בבוקר שאני רואה היא של אייג׳יאן איר, אם יש לך קישור לאתר או סוכן שאוכל לבדוק גם את אולימפיק אני אודה לך.
המחיר שאני רואה של אייג׳יאן הוא 488 €. שוב תודה למשיבים.

hananshay

New member
אולימפיק

באתר הרשמי שלהם וגם עפ"י סוכנות נסיעות (איסתא) לא טסים לארץ או מהארץ לצורך העניין, תודה בכל אופן.

hananshay

New member
תודה אבל...

מה שאני לא עושה זה לא נותן לי את הטיסה הזאת ואומר לי שזה לא זמין יותר,
היה נראה לי מחיר קצת לא אמיתי. ואל על לא מתאים מבחינת זמני טיסה. בכל אופן כבר הזמנתי באתר הישיר של אייג'יאן אייר במחיר של 492 יורו.
אתמול היה 4 יורו פחות. זה פשוט הטיסה שהכי מתאימה להגיע בזמן לצ'ארטר ולחזור אחרי החזרת הסירה.
תודה לכולם על העזרה.

למעלה