טיסות לדרום אמריקה

טיסות לדרום אמריקה

שלום אני חדשה פה והשאלה שלי היא כזו- אני מצטרפת עוד כחודש וחצי לחברי, להמשך טיול בדרום אמריקה, לאחר שהןא מטייל שם כבר כחודשיים וחצי. התכנית היא להצטרף אליו בלימה, פרו, ולסיים את הטיול בבואנוס איירס, שם הוא התחיל אותו. מבירורים באינטרנט טיסה שהיא הלוך ללימה, וחזרה מבואנוס איירס היא מאוד יקרה. האופציות שלי הן כאלה- - לקנות כרטיס רק לכיוון אחד, אך אני חוששת שבמעברי גבול ידרשו ממני כרטיס טיסה חזרה. מה אתם אומרים? -אולי יש טיסות זולות בתוך היבשת... כלומר לנחות בבואנוס איירס, ואז טיסה ללימה. אולי זה יצא לי יותר זול.. יש כזאת אפשרות? -או יש אולי חברת תעופה שטסה לדרום אמריקה שגמישה ביעדי החזרה שלה? אשמח לעזרתכם... תודה מראש

natyh

New member
שנת 87

לימה בירת פירו . מטייל ישראלי בודד עובר בלה קולמנה או ניקולאס דה פיירולה הרחוב הראשי במרכז העיר . מקומי יורד מאוטובוס שמתחיל לנסוע לפני שהאחרון יורד , זה נופל ראשו נחבט ברצפה נופל ומתעלף . המטייל הישראלי שאינו יודע אף מלה בשפה נשאר לידו מחכה רוצה לעזור ולא יודע איך , מסביב האנשים עוברים לא מסתכלים בכלל וממשיכים ללכת . המטייל נשאר חסר אונים מסתכל ולבסוף מתיאש וממשיך גם הוא לדרכו . 2005 כמעט 18 שנה מאוחר יותר דבר לא השתנה , חוץ מאותו מטייל שנעשה מבוגר קצת יותר והיום גם שולט בשפה הזו . נתי

Blueyes2

New member
יש ויש ../images/Emo8.gif

קודם כל מבירור באינטרנט לא תגיעי לתשובה המספקת , אני ממליצה ללכת לסוכן נסיעות ולברר. בזמנו אני טסתי לקיטו דרך אמסטרדם עם KLM וחזרתי מסאו פאולו ללא כל בעיה. אני לא ממליצה להסתמך על טיסות פנימיות כי ממה שאני זוכרת אני נמנעתי מהן כי הן היו די יקרות.. אם בכל זאת לא מצאת מזהו סביר, מה דעתך להמשיך לברזיל מבאנוס איירס ולקחת טיסה חזור מריו דה ז'נירו ? או מסאו פאולו ? (למרות שעל השני אני לא ממש ממליצה..) ההמשך לברזיל יכול להיות דרך אוטובוסים . תוכלי לבקר במפלי האיגוואסו כעצירה בדרך ומשם אוטובוס של כ 21 שעות לריו.

amits6

New member
היי חנה

אני טיילתי עם כרטיס לכיוון אחד בכל דרום אמריקה בשנת 2000 ועברתי רק במעברי גבול יבשתיים ולא נתקלתי באף בעייה. הצעה שלי בכל תקני שני כיוונים לימה הלוך חזור וברגע שתגיעי לנקודה מסויימת שממנה את רוצה לחזור (בואנוס איירס, סנטייגו, ריו דה ג'נירו) תבדקי מה יותר זול (דרך ישראל או דרך הארץ שבא תהיי) לטיסת המשך ללימה. החברה הכי זולה היא איבריה והדילים משתנים כל פעם (שווה לבדוק) בשום פנים ואופן אל תקני הלוך חזור מיעדים שונים עדיף לקנות כרטיס פתוח לשנה ולהשתמש בו בחוכמה עפ"י הזמנים שלך (אולי תרצי עוד להישאר ? אולי הימאס לך ?) בטיול עצמו דברים משתנים כל הזמן מניסיון. אני חשבתי על חצי שנה והייתי בסוף כמעט שנה. וגם חברת התעופה שהיגעתי איתה התפרקה במהלך הזמן שהייתי בדרום אמריקה ולא היה לי כרטיס חזור והסתדרנו לבסוף. טיול מהנה !!!!!!!

למעלה