טיסות לארץ מאירופה

נירנברג

New member
טיסות לארץ מאירופה

שמתם לב שקשה להשיג טיסות לארץ מאירופה. והמחירים לא כל כך זולים. אנחנו רוצים לבקר באוגוסט ובאוקטובר בארץ ונתקלנו בבעיות. האם למישהו מה"גרמנים" היה נסיון בטיסות של הדקה האחרונה? אני יודע שיש להם דוכנים שונים בשדות התעופה של פרנקפורט ומינכן אבל לא ניסיתי אותם. אז כל הותיקים, אנא תנו דעתכם...

Mariguella

New member
הניסיון שלי

אין טיסות ישירות מברלין לארץ (ואל תאמינו לאל-על שלוקחים מכם מחיר של טיסה ישירה כדי לעצור בפרנקפורט או במינכן). אני עדיין לא ניסיתי "דקה אחרונה" כי בגדול מדובר על טיסות צ´רטר לאזורי הנופש השונים או למקומות מאוד פופולריים וכולנו תקווה שישראל תחזור להיות ברשימות הללו - אבל עכשיו היא לא. מה שאנחנו עשינו זה לטוס עם מאלב (החברה ההונגרית) - יש להם טיסות קבועות לתל אביב פעם או פעמיים בשבוע עם יציאות מברלין (ואני מתארת לעצמי שגם משדות התעופה האחרים בגרמניה) - והם זולים ביותר. השירות מעולה (ויש גם חויייה אנתרופולוגית: לא, לא ההונגרים המקסימים, הנוסעים הישראליים שנוסעים אל הקזינו בבודפשט). שמעתי גם שאל-איטליה זולים לכיוון מילאנו וממילאנו לתל אביב אך מעולם לא ניסיתי את זה.

ומהנסיון שלי

רוב החברות שכבר היה להן "דקה אחרונה" לפעמים ביטלו את זה לפני כשנה בגלל המצב. למה? ככה! שווה לנסות לבדוק פה ולפעמים שווה לקנות את הכרטיס בארץ. לפעמים זה יוצא יותר זול - תמיד שווה לבדוק בכמה משרדי נסיעות בגרמניה (ובמשרד אחד בארץ).

eli21us

New member
אני מכיר סוכנת נסיעות

תן לי תאריכים ומקום יציאה אני אחזור אליך בהקדם

למעלה