טיסות לאפריקה

nizanh

New member
טיסות לאפריקה../images/Emo35.gif

שלום, אני מתכנן טיול שיתחיל בקניה ויסתיים בדרום-אפריקה. בירור קצר בסוכנות הנסיעות מגלה שהחברה היחידה שטסה בקווים ת"א-נירובי יוהנסבורג-ת"א היא אתיופיאן (אל על כבר לא טסה לקניה). האם יש סיבה טובה לא לטוס עם האתיופים וללכת על טיסה דרך אירופה? (300-400$ יותר). תודה.

sela v

New member
אפריקה

לפי מה שבדקתי באתר של אל על, הם לא טסים בדצמבר לניירובי. לא בדקתי לגבי תאריכים אחרים, למישהו יש מידע? אבל לדרום אפריקה הם כן טסים. אני זוכר שאני טסתי לפני כמה שנים לקניה, וחזרתי מדרום אפריקה, אז טסתי עם היוונים (לא חוויה מרנינה), אבל הם היו הכי זולים בקטע של יוהנסבורג-ת"א. לגבי האתיופים, גם שאל על טסה הרבה העדיפו לטוס איתם, מכיוון שיש להם יותר טיסות כל שבוע, ואפשר להגיע איתם למספר רב של יעדים באפריקה באותו מחיר כמו לטוס לניירובי. אני אישית לא הייתי טס דרך אירופה, גם יותר זמן, ואם ההפרש הוא 300-400 דולר זה סכום די גדול. אם אתה לא מאלה שמפחדים לטוס בחברה ערבית, הייתי בודק את האפשרות לטוס עם המצרים.

koby329

New member
אני טסתי עם

אתיופיאן לאדיס אבבה והם היו ממש בסדר, לא נתקלתי בבעיה מיוחדת. הלבוש המסורתי של הדיילות היה נחמד....

natyh

New member
אתיופיאן אחלה חברה

בפעם הקודמת שטסתי איתם דרך קהיר הם עשו טרנזיט בחרטום סודן .: אני נתקפתי בגעגועים עמוקים לעברי הימי לפי דארווין ומלאתי פי מיים : היושב לידי ישראלי איש עסקים אמר שהכל בסדר ואפשר להירגע . אותו בחור למיטב ידיעתי נהרג בחטיפת המטוס שקרתה שנים מאוחר יותר על ידי החזית לשיחרור אריתריאה . בתנאים מסוימים החברה מאפשרת יום מעבר באדיס אביבה , ואם הזמן מספיק אפשר לתכנן טיול לללי בלה ואגם גונדר (ללי בלה הסלע האדום של אתיופיה) אתיופיה מדינה מדהימה ובהחלט מומלץ להוסיף אותה לטיול . בכל מקרה בקניה קיימות שתי עונות גשמים ארוכה וקצרה ושתי עונות יבשות כנ"ל : בתקופה הרטובה החיות פשוט חוצות את הגבול מהמסאי מרה קניה אל הסרנגטי בטנזניה . לכן חייבים לתכנן את הטיול היטיב , בתקופה שאל על לא טסים מסיבות מסחריות כדאי לבדוק האם התקופה מתאימה לטיול . אם כבר נסעת לשם ברר את האפשרויות לראות גורילות : באוגנדה או רואנדה : כדי להגיע לך מצפה לך מסע תרמילאי שלעומתו התנין שלי יצא פרייר : אתה עלול להיתקע על שפת הנהר במשך שבועות או חודשים . ולסיום : זה לא אני שמחפש את הסכנות ... להיפך הן מחפשות אותי . שיהיה בהצלחה . נתי

למעלה