טיסות בתוך תאילנד ?

Dexter3

New member
טיסות בתוך תאילנד ?

כמה עולה טיסה לאיים בתיאלנד מבנקוק ? וכדי לעבור בין האיים מומלץ לטוס ? כי אני מתלבט אם לקנות ווזה (ב 200$ ארבע טיסות בתוך תיאלנד). תודה ולהשמע dex`

kogawa

New member
התשובות נמצאות בפורום המזרח הרחוק

ובכל זאת אצרף קישור למחירון של תאי-אייר: http://www.thaiair.com/flying/fares-back2.htm יש כמובן להוסיף מס נמל של כ-10$ האיים אינו מקום מוגדר עם שדה תעופה, אבל חפש בנגקוק/סוראט-טאני

maz

New member
אם יש תקציב - למה לא?

את מה שמכונה "האיים" אפשר לחלק לאיים שמהצד המזרחי (כמו קוסמוי, קופנגן, קוטאו) ומהצד המערבי (כמו קופיפי, פוקט). שדות תעופה יש בקוסמוי וליד פוקט ומשם אפשר להפליג לאיים הקרובים. להגיע מבנקוק לאחד מהאזורים זה משהו כמו לילה נסיעה + כמה שעות הפלגה, כלומר יום שלם מתבזבז על זה. אם אתה רוצה לעבור מצד לצד - שוב, בערך יום שלם של הפלגה-נסיעה-הפלגה אז אם יש כסף וחסר זמן - שווה לטוס. וגם אם אתה סובל מאד ממחלת ים. ההפלגות יכולות להיות כמה שעות והמעבורות לא גדולות במיוחד אז יש קצת טלטולים (תלוי בים...)

maz

New member
אם אני זוכרת נכון

המחיר היה בסביבות 400 באט לאוטובוס ברמה טובה. אני מעודכנת ללפני 4 שנים, אולי מישהו מעודכן יותר יוכל לחדש. אגב - המחיר מבנקוק לאיים זול יותר מאשר בדרך חזרה (כוחות השוק פועלים חזק). אז אם אתה יודע מראש את המסלול ותאריך החזרה - אולי שווה לקנות כבר בבנקוק כרטיסים הלוך-חזור.

למעלה