טיסה

gilr130

New member
עכשיו אני לגמרי...

אני לא טס על מנת לעבוד ואין לי ויזת עבודה, אני טס לחברה וכש רכשתי את הכרטיס מסאן דור, לא היה רשום בשום מקום שאני חייב לרכוש גם כרטיס חזור יתרה מזה דיברתי איתם בטלפון וגם לא אמרו לי מחלה, והבעיה שלי שבגללה לא קניתי כרטי חזור בגלל שאני לא יודע עם אחזור מפריז ולא מרומא למשל, זהו טיול! היא אזרחית האיחוד עם זה יעזור במקרה ו... עכשיו אני לגמרי מבולבל כי את הכרטיס רכשתי כבר!

bulllli

New member
לדעתי הם יוציאו לך אוטומטית כרטיס עם חזרה

פיקטיבית. ככה נוהגים רוב הצ'ארטרים...

mic26

New member
אל תיקח סיכון

דמעות בשדה התעופה זה לא דבר סימפטי. גם לא לרכוש כרטיס חזור במחיר מפחיד ברגע האחרון. דבר עם מי שמכר לך את הכרטיס ותתעקש. בהצלחה

TrigATUSA

New member
רגע, אבל בטוח הייתה לך ויזה עבודה/שהייה

בדרכון? הרי אחרת על סמך מה הכניסו אותך לדנמארק?

forglemmigej

New member
לא בודקים בכניסה פה אם יש לך כרטיס חזור

זה לא אמריקה הנוירוטית.. היו לי שני דרכונים אחד ישן עם החותמת בתוכו אך היה לו תוקף לעוד חודשיים ושני חדש בלי החותמת. הייתי אמורה לקחת את שניהם ושכחתי את החשוב בבית.. באתה טיסה היה מישהו שיש לו דרכון אירופאי והוא גם לא לקח אותו ועשו לו בעיות בצק אין. היתה דנית אחת שויתרה על האזרחות הדנית כי היא עכשו ישראלית והיה לה רק דרכון ישראלי ודנמרק לא מאפשרת שתי אזרחויות ואמא שלה נפטרה והיא היתה אמורה להגיע ללויה והיה לה כרטיס ONE WAY וגם עשו לה בעיות. קיצר כולנו עלינו על המטוס בסוף אבל זה היה מאד לא נעים .

TrigATUSA

New member
רגע, אז מה אמרת בכניסה לדנמרק?

שיש לך ויזת שהיה אבל אין לך את הדרכון להוכיח את זה? הם כל כך מאמינים לבני אדם הדנים?

forglemmigej

New member
לא הבנת את הסיפור שלי

את הבעיות עשו לי בישראל לא בדנמרק. כאשר ישראלי נכנס לכל מדינה באירופה, לא מחפשים אצלו ויזת שהיה, הוא נכנס באופן אוטומטי לשלושה חודשים, כמו האירופאים שנכנסים לאמריקה לשלושה חודשים בהתאם למדינה שחתומה על ההסכם כמובן. זה היה מקרה אחד ויחיד ולא עשו לי שום בעיות בכניסה . הדנים לא פרנואידים לגבי הגירה לא חוקית הנה ולא צולבים כל אחד שנכנס כאילו הוא הולך להתעלק על המדינה בשחור. הסבה היא שזה ממש בלתי אפשרי לחיות פה כשבח . אין דבר כזה עבודות שחורות כל מקומות העבודה משלמים משכורת יפה החל ברוחץ כלים במסעדה וכלה בחדרנית במלון. אף אחד לא יעסיק אותך כלא חוקי מאחר והארגונים המקצועיים חזקים מאד ושומרים על העובדים ולא משנה מאיזה סקטור הם. אי אפשר לפתוח חשבון בנק, לקנות רכב,לשכור דירה, ללמוד משהו, ללכת לעבוד בלי CPR שזה מקביל לתעודת זהות בארץ. יש מדינות שזה אפשרי לחיות בשחור כמו אמריקה או ישראל אבל ברוב מדינות אירופה זה לגמרי בלתי אפשרי.

airdene

New member
איני מכיר את החיים בדנמרק אבל -

בספרד, איטליה, אנגליה ואנגליה ראיתי ה-מ-ו-ן אנשים החיים בשחור.

airdene

New member
לא רק שלטונות ההגירה של ארה"ב בודקים קיומם

של כרטיסי חזור אלא גם אלו של יפן, טאייון, אנגליה. וגם נבדקו לי קיומם של כרטיסים אלו בקנדה, תאילנד אינדונזיה, וסינגפור. וזאת אע"פ שאני מסתובב בד"כ עם דרכון מערב אירופי.

airdene

New member
מה הסיבה לאי רצונך לקנות כרטיס חזור אמיתי ?

האם זה מפני שהשימוש בכרטיסי טיסות השכר מוגבלים לזמן קצר יחסית ? אם כן ואינך סובלת ממחסור במזומנים, גשי למשרד מכירות של חברת תעופה אירופית מכובדת - לופטהנזה, אייר פראנס, ק.ל.מ. ודומותיהן ורכשי לך כרטיס חזרה עם תאריך חזרה הניתן לשינוי במחלקת העסקים או הראשונה. לפני את מבצעת הרכישה ודאי מעל לכל ספק שניתן לבטל את קניית הכרטיס ולקבל את תמורתו במזומן בסניפי חברת התעופה באירופה. ודאי איזה סניף בדיוק רשאי להשיב לך כספך. לאחר שתנאים אלו באו על סיפוקם רכשי לך הכרטיס בלב שקט. בחורף 1993, (אכן, לפני הרבה שנים), עשיתי בדיוק תרגיל כזה עם כרטיס של אייר פראנס מהונג קונג לפאריס. פקידי אייר פראנס בפאריס זיכו אותי במלוא הסכום ללא טרוניות. הבעיה היחידה שניתקלתי בה אז היתה כיס מלא שטרות פרנק צרפתיים. היום עם היורו אין בעיה כזו.

tulkin

New member
אני לא יודע ממה הפחד...

מלא פעמים טסתי חד כיווני (בעיקר ללונדון) ובהרבה חברות תעופה. מעולם לא שאלו אותי כלום ולא רצו לראות אשרה. בעיקר בתקופות שגרתי (חוקי) בלונדון, כמו עכשיו.

למעלה