טיסה LY081 לתאילנד

NNN747

New member
כיף לך תטוס ב-EAP...

אני טסתי לתאילנד וחזרה ב-742 של אל-על היה ממש כיף עם הזקן הזה והיה נחמד להיות עליו ולדעת שהקשיש עדיין עושה מרחקים כאלה ולא רק אירופה. וזה פעם ראשונה שישנתי 7 שעות ברצף!

ASTRONOMIC

New member
EAP

ה-EAP אכן בדרך. אם אינני טועה טיסת הבכורה שלו תהיה 105 לטורונטו ולוס אנג'לס ב- 23.5.06

motish3

New member
הוא לא מגיע מישראייר במקרה?

הבנתי שישראייר גם מחליפה את ה-763 שלה ומה שנמצא אצלה עכשיו יעבור לאלעל כ-EAP, וישראייר תקבל מהאיסלנדים 763 אחר, זה נכון?

motish3

New member
תמונה של מחלקת התיירים ב-767 -אלעל

אני מצרף תמונה של מחלקת התיירים "הקדמית" ב-767 4X-EAC (ה-EAD אותו הדבר בדיוק) שעליה דיברתי. זאת כל המחלקה הקדמית ששם אני ממליץ לשבת. המחיצה זה מטבחון ושני תאי שירותים ומאחוריהם החלק הגדול של מחלקת התיירים במטוס.

RonGreen

New member
גם לי יש כמה תמונות :)

צילמתי הקיץ לפני הטיסה לטורונטו, מחלקת תיירים הכי קדימה, וביזנס. -Ron-

שלזינגר

New member
--->

אני טסתי לתאילנד בפסח לפני שנה בדיוק... גם הלוך וגם חזור היו ב- 767, לא ידוע לי איזה...... בעקרון המטוס נוח, חוץ מזה שאין- PTV... דרך אגב- אז, שהמראתי לתאילנד לפני שנה, זה היה אז אם המקרה שהיה את הדלק המזוהם וכל נתב"ג היה מושבת... הטיסה הייתה אמרוה לצאת 11:55 ויצאה ב- 5 וחצי לפנות בוקר...

הדר קון

New member
עדכון לגבי ה 763 4XEAP

אלעל אומנם קבלה מרת"א אישור לרישום 763 נוסף לחברה אבל!.... אלעל טרם איתרה מטוס מתאים,לכן זמן הגעתו לוט בערפל,בודאי לא בתאריך 23 במאי!

ארזS

New member
האם ידוע לך

מתי יגיע ה-763 השני של ישראייר ובאיזה רישום הוא ?

ASTRONOMIC

New member
מוזר מאוד

לפי הרישומים כרגע ה- EAP כבר משובץ לטיסות אל על החל מה- 23 למאי. המטוס אמור לבצע טיסות לטורונטו-לוס אנג'לס ולבנקוק. ולכן תמוהה מאוד איך מוכרים כרטיסים לטיסה שלפי תגובתך אין מטוס לבצע את אותה טיסה!!! יכול להיות שיש להם כבר מטוס שאמור להגיע ואתה לא יודע עליו?

גלגל אף

New member
בכלל לא מוזר...

אלעל מחליפה מטוסים,לא פעם ולא פעמים.ואם אתה מסתכל כמוני בלוח המופיע במרכז שליטה אלעל, תשים בטח לב שעד יום לפני הטיסה עדיין "משחקים" במספרי הזנב שאמורים לבצע את הטיסה,אם כי נדיר יותר שמחליפים סוגי מטוסים. אז עד ה 23 במאי לא הייתי מציע להתקבע על מטוס,שכאמור עדיין לא הוחכר אפילו....

בהווה

New member
הייתי אתך על המטוס

בתור נוסע

למעלה