טיסה מתאילנד להודו

sengoku

New member
טיסה מתאילנד להודו

אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לשלב בין תאילנד והודו בצורה כזאת: לטוס לתאילנד בסביבות אפריל..להיות שם כחודש לטעום ממסיבות, בנות והחיים הטובים ולאחר מכן לטוס להודו לצפון כי הבנתי שזאת העונה לטיול של רוחני יותר, עכשיו יש לי שתי שאלות: 1.כמה עולה כרטיס מתאילנד להודו ואיך מזמינים בכלל? מבחינה כספית מה עדיף כיוון אחד לתאילנד או כרטיס פתוח 2.מבחינת ויזה כדאי להוצי הכל בארץ? 3.כמה אנשים אמרו לי שלא כדאי לטוס להודו אחרי תאילנד משום שאתבעס מהחיים שם ועדיף לי לעשות הפוך..האם זה נורא אם אתחיל מתאילנד? תודה מראש Sengoku

קרלטון

New member
יודעי דבר אומרים

שבמקום לטעום מהבנות ואז לעבור לטיול הרוחני יותר, עדיף לשלב את השניים, כלומר לטעום מבנות רוחניות. שתי ציפורים במכה אחת.

דגנית

New member
אני התחלתי בתאילנד

משם טסתי לנפאל ובסוף הגעתי להודו. הכי אהבתי את ... הודו! לשם חזרתי שוב. מבחינת הגיון של סדר טיול, לפעמים יש משתנים שונים, אני טסתי עם חברה לתאילנד ומשם המשכתי לבד. אנשים אחרים שאני מכירה העדיפו לשמור את החופים של תאילנד כקינוח לכל הטיול שלהם. לכמה זמן אתה טס? אם אני לא טועה אפריל הוא חודש מעולה לנפאל, אז אולי שווה לטוס דווקא לנפאל ואחר כך להודו. לגבי ויזות - להודו חייבים מהארץ, לתאילנד לשלושים יום מקבלים בכניסה לתאילנד, כנ"ל לנפאל. (אבל תבדוק, טסתי לשלושת המדינות לפני 6 שנים). ו... לא לשכוח חיסונים, גם אותם צריך להתחיל כמה שבועות קודם.

prizman

New member
ואיך היו הבנות בתאילנד לדעתך?

עקרונית ככל הידוע לי, לא מנסיון, אין בעיה להוציא ויזה של שלושה חודשים להודו מכל מקום בעולם בערך. אזרח ישראלי יכול להוציא ויזה ל 6 חודשים מישראל.

sengoku

New member
הבנות בתאילנד

היו גן עדן..פשוט אהבתי את הקטע שאני הולך לבר ומכיר בלי בעיה מקומיות ותיירות.. שוב אני מחפש גם את הקטע הרוחני ואין לי בעיה לשלב את שניהם רק לא עניתם לי כמה עולה טיסה מתאילנד להודו ואיך עושים את זה?

prizman

New member
לגבי הבנות שאלתי את דגנית

מחירי טיסה אני מניח שניתן למצוא בסוכנויות התעופה. עושים את זה במטוס לדעתי.

דגנית

New member
או קטינות מידי או ליידיות מידי

וסתם בשביל הקוריוז, אני לא זוכרת איפה הלכנו לראות את המופע של הליידי בוייז, לפני שהמופע התחיל הלכתי לשירותים ולא יצאתי משם
אחרי איזה פרק זמן ארוך בעיניי... יצאתי... כי הבנתי שאי אפשר לחכות עוד.. חזרתי למקום שלי החברים שאלו למה לא יצאתי, התביישתי, חשבתי שנכנסתי לבנים
אבל ליד הכיורים עמדו ליידיבוייס חביבות

למעלה