טיסה לתאילנד

k a w a

New member
טיסה לתאילנד

מישהו יודע משהו על הטיסה של חברת אירוסוויט לתאילנד שעוברת דרך קייב? האם כדאי? או שכדאי להוסיף כסף ולטוס בחברה קצת יותר "מוכרת"?

בחייאת

שים עוד כמה שקלים וטוס באלאל ישירות לתאילנד לא תתחרט הטיסה עוברת בצ'יק ופינוקים כל הטיסה .זה שווה כל שקל!

guymgk

New member
בזבזנים יש לנו פה

לא תמיד טיסה באל-על מסתכמת ב "כמה שקלים" מאה דולר ויותר זה לא כמה שקלים, מי שטייל במזרח יודע שזה יכול להיות גם יותר משבוע מחייה שם. (ולא לכולם יש כאלה מיותרים). בכל מקרה, לא טסתי באירוסוויט אבל הכרתי הרבה שטסו דרכה, אז מה כבר יכול להיות רע? :) בהצלחה!

מה קשור?

גם ככה זה קשה לטוס כל כך הרבה שעות אז למ ה לסבול? לפי דעתי שווה להשקיע תכסף הזה! ובכלל אני לא מבינה אותכם את המטיילים אתם נוסעים להנות או לשרוד? אני במקום טיול של 3 חודשים עשיתי טיול של חודש וביזבזתי בטירוף על מלונות יקרים על אוכל הכי טוף שיש וכל מה שאפשרי ! יש לחסוך ויש להתקמצן אני טעות אחת עשיתי בטיול שלי שלא טסתי ונסעתי לאיים 20 שעות מזורגגות בשביל לחסוך כמה דולרים על זה אני לא יחזור שנית!

guymgk

New member
גברתי היקרה

עשית טיול של חודש, כן, בטיול של חודש אפשר לפזר כסף, אפשר גם לעשות חודש באמסטרדאם ד"א. אני טיילתי שנה, ותאמיני לי שכל הרכבות האוטובוסים וכו שמים בכיס הקטן את הטיסה המסכנה של הכמה שעות. אפשר לוותר, לא כל מה שזול הוא בהכרח גרוע, ואם לוקחים דברים בקלות בחיים, אז גם נסיעה "מזורגגת" של 20 שעות (והיו יותר מזה, לא שברת שיא עולם) יכולה לעבור בסבבה. בהצלחה בטיול הבא :)

זה תלוי רק בבנאדם אולי הוא יהנה

יותר מהטיול שאני עשיתי ואולי הוא יהנה יותר מהדרך שאתה עשית את הטיול ההחלטה שלו. בכל מקרה שיהיה לו אחלה טיול

עמית22

New member
את לא מבינה אותנו

כי את אדם שונה מאיתנו אם צורת חשיבה שונה (וזה מאוד לגיטימי
). רק שתתפלאי לשמוע, יש אנשים שנהנים ליסוע 32 שעות ברכבת מג'איפור לגואה בסקנד סליפר (אחת הנסיעות היותר מהנות שהיו לי), ויש אנשים שנהנים ליסוע יומיים באוטובוס ממנאלי ללה ולחטוף בדרך מחלת גבהים (טוב נו, אז היו רגעי שיא גדולים יותר בחיי
אבל זאת חוויה שאני לא אשכח). אולי כשתפסיקי להתבסס על הנאה חומרית תוכלי להינות קצת מהרוחניות... ואז גם אולי תביני אותנו

guymgk

New member
רכבות רכבות

רכבת רג'סטאן (עשיתי מאג'מיר) - גואה. אחת הטובות. סקנד סליפר כמובן :) אפרופו רכבות, מומלץ להתארגן תמיד קבוצה של שישה, אם בא לכם שאנטי ברכבת וקשה לכם "להתערבב" יותר מידי. ככה קונים את הכרטיסים ביחד לסליפר אחד משלכם, סוגרים בלונג את התא וכך מפחיתים את כמות ה CHAI GARAAAM! שעוברים שם :)

לא מבינה אותכם?

שימי לב מה את עושה את עושה ממכם עדר. ובנוגע לחומרניות אולי זה נשמע שאני אומרת זרקו כסף פה ושם אבל זה לא כך יש לי ערך גדול לכסף ואני קרעתי תחת שלי בעבודות שחורות בשביל כל הטיולים שעשיתי עד עכשיו אז לא להסיק סתם מסקנות.. ורוחניות? אני אסכם ואסיים איתך במשפט אחד: הרוחניות זה סתם תירוץ לריקנות שבבני אדם

עמית22

New member
את לא מבינה, ממש לא

והמשפט האחרון שלך (שטרחת להדגיש כל כך כדי שיצעק את דעתך) ממחיש זאת באופן מצויין. איפה כתבתי שאין לך ערך לכסף? נהפוך הוא, כתבתי שאת נהנית מחומרניות, מה שאומר שיש לך ערך רב מאוד לכסף (אולי אפילו קצת יותר מדי...) דרך אגב, אני לא נמנע עם בנות המין היפה
ולמשפט האחרון שכתבת קצת קשה לי להתייחס בלי לגלוש לפסים אישיים. רק אומר שעוד לא הגיע המצב שאדם שפגש אותי טען שאני ריקני. (אני מצפה להתנצלות מצידך, כי קבעת משהו מאוד פוגע ומאוד לא נכון).

muga

New member
בסדר גמור

הוריי טסו איתם לתאילנד בתחילת השנה. לא נרשמו תלונות. היה עיכוב של שעה בטיסה חזרה הביתה. ההמתנה בקייב די משעממת - תביא איתך בידור (ספר, מוזיקה) ואוכל. לדעתי, חבל לשלם בשביל טיסה את המחירים המופקעים של אל-על..

2u4u

New member
אם כבר בטיסות עסקינן

השם משפחה שלי בדרכון ובכרטיס טיסה לא חופפים... אני צריך לדאוג בנוגע לזה? בשטיח המעופף אמרו שהכניסו הערה ואין מה לדאוג... כדאי לבקש כרטיס טיסה חדש או אין מה לדאוג?

2u4u

New member
וזה מספיק?

זה לא יעכב אותי יותר מידי העניין הזה?

עמית22

New member
זה אמור להספיק

תכלס, הכרטיס טיסה זה סתם חתיכת נייר, במחשב של חברת התעופה מופיעים כל הפרטים וניתן לעדכן אותם כל הזמן. הנפקת כרטיס חדש אמורה לעלות עוד כסף למיטב ידיעתי.

רויאל ירדן

זו אחלה חברה.....זולה יחסית. זה עובר דרך ירדן ועוצרים שמה...ממש לא מסוכן. אני ממליצה!

למעלה