טיסה לציריך

Heidi3

New member
טיסה לציריך ../images/Emo53.gif

אני מחפשת טיסה זולה לציריך כיוון אחד או הלוך ושוב פתוח לשנה. אולי מישהו יודע באיזה חברה אוכל למצוא כרטיס בזול? ועוד שאלה, האם יעשו לי בעיה בכניסה לשוויץ כאשר יש לי רק כרטיס לכיוון אחד? תודה על העזרה

bulllli

New member
אם את קונה כרטיס פתוח

אז בעצם מופיע על הכרטיס תאריך חזור פיקטיבי כדי לחסוך טרדה מיותרת. בכל אופן, ממליץ לברר עם איסתא כי יש להם מחירים לצעירים וסטודנטים.

Heidi3

New member
כן אני יודעת

הוא לא ממש פיקטיבי כי אם משנים אותו צריך לשלם 100 דולר. אני דיברתי על כרטיס חד-כיווני. הבעיה שלי שאני לא נחשבת צעירה וגם לא סטודנטית. (אני בת 27) ביררתי בכמה מקומות ומצאתי בינתיים רק במחירים לא מפתים במיוחד (650 כרטיס פתוח ו-474 לכיוון אחד).

bulllli

New member
קודם כל תדייקי

לצורך איסתא את לא נחשבת צעירה. אין עוד קמטים נכון? אז אולי תטוסי ליעדי צ'ארטר באיזור (עד כמה שניתן) כמו מינכן או ניס וקחי רכבת? בטוח יהיה יותר זול. ממליץ למשל, על האתר הזהץ http://www.lowcost.co.il/default_heb.asp לגבי כרטיס לכיוון אחד, בדר"כ מה שחברת הצ'ארטר עושה זה להדפיס תאריך פיקטיבי לחזרה כדי שלא יעורר חשד. אבל אם את הולכת ללמוד או משהו כזה אז אפשר להראות להם אישור לימודים למשל. חשבתי שיש לך דרכון אירופאי כלשהוא...

Heidi3

New member
אחלה תודה

באמת נראה זול המחירים שם. אולי באמת אעשה את למרות ההסתייגות שלי כי בעצם אני הולכת לעבור לגור שם וארצה להביא הרבה ציוד איתי... אגב, אני לא יודעת איך בודקים רכבת או לצורך העניין MITFAHREN כשזה משהו שהוא ממדינה למדינה - נגיד אני רוצה לראות כמה זמן לוקח וכמה עולה לסוע מניס לציריך או ממינכן לציריך. זה לא מוצא לי בגלל שהאתרים האלה הם רק של גרמניה. יש לך משג בזה? אין לי דרכון אירופאי. לגבי הקמטים תלוי את מי אתה שואל החבר הראשון שלי מגיל 16 טוען שיש לי קמטים מסביב לעיניים שאני לא רואה :)

bulllli

New member
בכיף.

אבל אני רבע פולני, רשמתי שאת חייבת לי טובה

למעלה