טיסה לפיליפינים

טיסה לפיליפינים

היי לכולם,

מי שהיה ומכיר, אני מתכננת לטוס בערך לחודש (עם אופציה להארכה) לפיליפינים. ראיתי שרוב הטיסות זה דרך הונג קונג או תאילנד.

מה הדרך המועדפת? חברת טיסה מועדפת?

לגבי מסלול של לטוס להונג קונג לשבוע ואז משם לפיליפינים, ריאלי או עדיף להתמקד רק בפיליפינים? ולמי שהיה שם, כמה זמן מומלץ לטייל שם?

אם יש עוד טיפים שקשורים אני אשמח :)

תודה!

kogawa

New member
דרך מומלצת? זו הזולה ביותר!

יש מה לעשות בהונג-קונג גם יותר משבוע, וזה ראלי למי שמעניין אותו, אבל לפיליפינים חודש זה כלום, ולא הייתי מבזבז שבוע על יעד נוסף. לדעתי כדי לראות את צפון לוזון צריך שבועיים שלושה לפחות, לדרום לוזון לפחות שבוע, לאיי ויזייה עוד 4-6 שבועות וזה בלי פלאוואן לה נדרשים לפחות שבועיים ובלי מנדנאו לה לא מומלץ להגיע עכשיו.
בקיצור - נסי להאריך את החופשה והתמקדי בפיליפינים בלבד

לגבי טיסה

יש חברה מומלצת לטיסה לפיליפינים?

ובתוך המדינה, טיסות פנים או דרכים אחרות (אוטובוסים וכו')

אני לא יודעת איך הדרכים שם, אבל טיילתי בתאילנד לאוס ויאטנם וקמבודיה וכמעט הכל עשיתי באוטובוסים ולא בטיסות... אבל עניין הזמן פחות הטריד אותי, עכשיו אני פחות או יותר מוגבלת...

ועוד שאלה לגבי העונה

איזור 20.9 עד סוף אוקטובר, זו עונה מתאימה לטייל באיזור הפיליפינים?

gauer

New member
טיסה מומלצת לפיליפינים

תל אביב- הונג קונג עם אל-על והונג קונג - פיליפינים עם קתאי פסיפיק.

sailor

New member
ולמה לא לקנות כרטיס אחד של קאתיי?

כולל ת"א - הונג קונג.

gauer

New member
כרטיס אחד

כמובן כרטיס אחד של קאתיי או אל-על שכוללים את שתי הטיסות.

kogawa

New member
כרטיס של אלעל??

גם להתכלב בתנאים וגם לשלם ביוקר?
אפילו KLM זולים וטובים מהם
וכמובן הזול ביותר זה איטחד - 918$ לשישה חודשים בטוס וסע

sailor

New member
כמה אנשים נחטפו ב-20 השנים האחרונות

בטיסות מעמאן? אתה יודע? - 0.
כמה נתקלו בבעיה בגלל שהם ישראלים? - 0
אבל כמובן אתה מרויח מאל על ושתול שלהם כאן.

תיראה גם תאונות דרכים קוראות כול יום אז ....

לא לצאת מהבית בכבישים . כול שבוע יש הרוגים . אז מה לא לצאת מהבית . טטנבואם . עשה הרבה דברים שרק הוא יודע . מה עשה שניתפס . ולא ניתפס בירדן . ניתפס אני חושב בלבנון . גם מטוסים מיתרסקים באויר אז מה לא נטוס

sailor

New member
אז אמרו, אז מה?

אם תשאל, ימליצו לך גם לא לטייל בחצי עולם בערך.
מאז שהאופציה הזו נפתחה, לפני כמעט 20 שנה, טסים כך לפחות עשרות אלפים כל שנה ולא קרה דבר לאף אחד מהם, אז תפסיק לקשקש, אם זה היה מכניס לכיסך כסף כמו אל על, היית מתחיל להמליץ בכל חור, כמו שאתה עושה לגבי האפשרות היקרה והגרועה ביותר של טיסה מישראל.

עמית22

New member
ומה בדיוק קורה? בלינק שנתת לא קרה כלום

חוץ מיח"צ מטומטם סטנדרטי של זרועות הביטחון הישראליות ואל על...

לי קרה איחור בנחיתה בדוחא, מה שגרם לפספוס הטיסה לעמאן (ובעקבותיה פספפוס הטיסה לת"א)

נשלחתי למלון 5 כוכבים בתוך העיר (ויש לי דרכון ישראלי בלבד), התייחסו אלי בצורה נפלאה והרגשתי בטוח בכל הזמן הזה

בפברואר טסתי לחופשת סקי עם אל על, והחזירו את המטוס לארץ בגלל שלג כבד מעל סופיה

אחרי 8 שעות בתוך המטוס (עצירה באתונה לתדלוק) עיכבו אותנו עוד 5 שעות בטרמינל עד שהתחייבו שהטיסה לא בוטלה (בהתחלה ביטלו את הטיסה ואמרו שנתייצב לטיסה יומיים אח"כ על בסיס מקום פנוי), ושלחו אותנו לבית מלון

הקטארים שהיןו אמורים להחזיר אותנו בטיסת ארקיע (שלא טסה ביום המחרת), פשוט קנו לנו כרטיסים על טיסת רויאל ג'ורדניאן

שירות מדהים יש לקטארים, פשוט תענוג לטוס איתם

החיסרון היחידי הוא שצריך טרנזיט בעמאן

שיפתחו כבר תחנה בת"א, רבאק!

gauer

New member
כנראה שלא הבנת כלום מהכתבה

אם את לוקח סיכון מיותר, שיהיה לך בהצלחה. מי שטס דרך ארצות שמוגדרות כארצות אויב, לא מכוסה ע"י שום פוליסת ביטוח. לא פוליסת בריאות ,לא ביטוח חיים ולא ביטוח על החזרת גופה, שלא נדע.

אני בטוח שתצחק כי אתה כמובן חושב שאתה חסין מהכל ולא יקרה לך שום דבר אף פעם ובטח שלא במהלך טיסה למזרח.

למה צריך ביטוח בכלל ? הכל בולשיט ... העיקר נחסוך עוד כמה דולרים ונטוס ללא ביטוחים וללא חיסונים. שאבא ואמא ישלמו במקרה אסון.

sailor

New member
יחצנות ושחצנות

המטה ללוחמה בטרור (לוט"ר) שלא נותן בעצם דין וחשבון לאף אחד מרשים לעצמם לכתוב דברים לא מבוססים.
משרד החוץ, שאנשיו תמיד ראו את עצמם העלית של שרות המדינה, לא חשוב כמה הם מזיקים למדינה בעצם, נמנה על אותה קטגוריה.
ואל על, זו בדיחה עצובה שאף אחד כבר לא צוחק ממנה, אבל הרבה בוכים.

sailor

New member
טננבאום לא טס דרך עמאן

הוא נסע לדובאי אם אני לא טועה כדי לעסוק בפשע, אז הוא לא דוגמא לכלום.

למעלה