ברוכה השבה !טיסה לפדיוס
אני בדרך לתרומה בפדיוס יש לי שאלה לגבי טיסות איפה נוחתים? בלרנקה? היכן אני יכולה לרכוש כרטיסים במחיר משתלם? כמה בכלל עולה כרטיס טיסה?
הלכתי על פדיוסברוכה השבה !
ראשית שיהיה בהצלחה! שנית,בפעם האחרונה שכתבת, התלבטת לגבי מסלול קייב,אשמח לשמוע מה קרה מאז. בפורום הזה יש ייצוג נכבד להריונות מפדיוס.הם בוודאי יכנסו בקרוב.(ביום שבת קצת שקט פה). שיהיה בהצלחה כבר אמרתי?!
עוד פרטים על פדיוסהלכתי על פדיוס
אז למישהו יש תשובות? דרך אגב-היכן בדיוק נמצא הבית חולים? כמה זמן מלרנקה? איך מגיעים משדה התעופה? מה אסור לשכוח? אשמח לקבל טיפים....
שלום ו...טיסה לפדיוס
אני בדרך לתרומה בפדיוס יש לי שאלה לגבי טיסות איפה נוחתים? בלרנקה? היכן אני יכולה לרכוש כרטיסים במחיר משתלם? כמה בכלל עולה כרטיס טיסה?
פדיוסשלום ו...![]()
![]()
ולגבי שאלותייך- שדה"ת בלרנקה, הקליניקה בניקוסיה. בערך 40 דקות נסיעה באוטו/מונית, שעה וחצי באוטובוס. ושלא תצפי לבית חולים.. מדובר בקליניקה לא מאוד גדולה- הכניסה (חדר ההמתנה) לא ממש מלבבים, החדרים מסודרים ונקיים והצוות מקצועי מאוד. לגבי כרטיסים- אני לא יודעת על מקום משתלם, זה גם נורא תלוי בעונה ובדילים, וכמובן בשאלה אם את נוסעת רק ליום ההחזרה או מיום השאיבה ועד ההחזרה. אם את רוצה פרטים לגבי הסוכנת שאנחנו נסענו דרכה - שלחי לי מסר (רק קחי בחשבון שהיא מירושלים, למרות שלדעתי יש להם סוכנות גם בת"א- כך שבטח אפשר להעביר את הכרטיסים לשם) והיא כבר מכירה את הסיפור של הצורך בהתראה קצרה... והכי חשוב![]()
![]()
שלחתי לך מסרפדיוס
היי,מה שלומך גם אני צריכה את הפרטים של הסוכנת שלך בירושלים
כמה תשובותטיסה לפדיוס
מה אומרים בנמל תעופה?כמה תשובות
אז ככה, נוחתים בלרנקה ולוקחים אוטובוס או מונית לניקוסיה. אוטובוס זול יותר ממונית אבל כמובן הדרך הרבה הרבה יותר ארוכה. לא לשכוח: בדיקת זרע, רישום מדוייק מתי התחלת את הפרוגינובה (כמה ביום ובאיזו חלוקה), מתי התחלת גסטון ובאיזה שעות. חוץ מזה ממליצה לך בחום לקחת איתך בקבוק מים חמים (כדי להמיס את נזקי הגסטון), טלפון של הרופא שלך בארץ למקרה שתזדקקי להתייעצות און ליין, את הטלפון של הקליניקה למקרה שנהג המונית לא יבין בדיוק את הגיית שמות הרחובות (כמו שקרה לנו). והכי הכי חשוב: את הכדורים והאמפולות של הגסטון. אם אזכר בעוד משהו, אכתוב לך שוב. בהצלחה בהצלחה, וד"ש למקום המדהים הזה שבזכותו יש לי את האהוב שלי.
טיול!!!מה אומרים בנמל תעופה?
מה אומרים בשדה כששואלים אתכם- לאן פניכם מועדות? לאיזו מטרה הנסיעה?
בדיקות גנטיותכמה תשובות
אז ככה, נוחתים בלרנקה ולוקחים אוטובוס או מונית לניקוסיה. אוטובוס זול יותר ממונית אבל כמובן הדרך הרבה הרבה יותר ארוכה. לא לשכוח: בדיקת זרע, רישום מדוייק מתי התחלת את הפרוגינובה (כמה ביום ובאיזו חלוקה), מתי התחלת גסטון ובאיזה שעות. חוץ מזה ממליצה לך בחום לקחת איתך בקבוק מים חמים (כדי להמיס את נזקי הגסטון), טלפון של הרופא שלך בארץ למקרה שתזדקקי להתייעצות און ליין, את הטלפון של הקליניקה למקרה שנהג המונית לא יבין בדיוק את הגיית שמות הרחובות (כמו שקרה לנו). והכי הכי חשוב: את הכדורים והאמפולות של הגסטון. אם אזכר בעוד משהו, אכתוב לך שוב. בהצלחה בהצלחה, וד"ש למקום המדהים הזה שבזכותו יש לי את האהוב שלי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.