טיסה לניו זילנד

miss blue

New member
טיסה לניו זילנד

חיפשתי באינטרנט טיסות וכל מה שמצאתי זה רק טיסות לאוקלנד. יש למישהו מושג איך ועם איזו חברה אני יכולה לנחות בכרייסצ'רץ'?

ליאורט1

New member
מהנסיון שלי

קודם כל המחירים דרך האתרים של חברות התעופה עצמן בדר"כ נורא גבוהים, אם את מזמינה דרך סוכן נסיעות אני לא מאמין שתהיה בעיה לנחות בכרייסטצרצ, אם בקונקשן מאוקלנד ואם בטיסה ישירה מאוסטרליה. כשאני טסתי אז טיסת ההמשך מאוקלנד לכרייסטרצרצ היתה ללא תוספת תשלום כחלק מדיל של אלעל שווה ללכת לסוכנים ולבדוק

העדשים

New member
תבדקי אפשרות עם סינגפור איירליינס

יש טיסה ישירה מסינגפור לכרייסטצ'רץ' כל ערב ויש גם עם עצירה באוקלנד. כשאני טסתי (קצת מזמן) חסכנו 300$ על כל כרטיס בהשוואה לאלעל דרך בנגקוק/הונג-קונג וגם נהננו מחופשה זולה בסינגפור במסגרת התוכנית שלהם לטסים בחברה (תסתכלי כאן: http://www.singaporeair.com/saa/en_UK/content/promo/ssh/index.jsp - כמעט כל האתרים בחינם, מלונות מוזלים, העברות חינם ו'פס' חופשי לאוטובוס תיירותי. מאוד נהננו ובלי קניות
)

Amoureuse

New member
למשל עם קוואנטס

(בנוסף לכל מה שהציעו לך) בכל מקרה טיסת פנים אוקלנד - כרייסצרצ אפשר להזמין באינטרנט די בזול, בערך 100 ד' נ"ז (75$ ארה"ב), אז אם יש לך דיל טוב לאוקלנד אולי כדאי להזמין בנפרד

omer66721

New member
אפשר גם לטוס עם air new zealand

מסידני. אני טסתי לפני שנה מהארץ לאתונה עם אולימפיק, מאתונה לסידני דרך סינגפור עם סינגפור איר ליינס (חברה מעולה!) ומסידני לאוקלנד. חזרה טסתי מכריסצ'רץ. כמובן שאפשר גם לנחות ולהמריא להיפך או לנחות ולהמריא מכרייסצ'רץ, מה שמומלץ לעשות אם באים למעט זמן

ren12

New member
שווה לבדוק גם עם אל-על את המחיר

יש להם מחירים טובים בדרך כלל לצעירים והם מגיעים לשם [בדוק] וגם קטאי פסיפיק אני חושבת מגיעים לשם [1260 $ בערך בלי מיסים ] יש מצב שזה יותר זול מאל על.

למעלה