טיסה לירדן (עאמן)..

טיסה לירדן (עאמן)..

למטרת חיסכון למזרח.. בד. 90 רוצים 210 $ בזאפ אין בכלל אפשרות לעלות יעד כזה. כנל באתר של ישראייר. שאלתי היא: מול מי אני עוד יכול לנסות להשוות מחירים ?? זה קצת יקר 210 $ לעאמן ?לא ? תודה למגיבים מנסיון.

sela v

New member
למה לטוס?

במחיר נמוך מזה בשקלים תוכל לסע באוטובוס לעמן. אני עשיתי את זה לפני כחודש.

על ערימות חפצים ותיקים חשבת ?

ומה על הסדר להמשך המסע ? אם כבר לשכור רכב בשייח חוסיין ממש בזול שם.

sela v

New member
האוטובוס סוחב יפה מאד חפצים

דווקא במטוס יש בד"כ הגבלת משקל של 20 ק"ג, ובכלל איזה תרמילאי מסתובב עם כל כך הרבה ציוד או שאתה לא? עמאן בחורף היא בדיוק כמו עמאן בקיץ - די משעממת, ואני נסעתי לביקור של מישהו.

sela v

New member
בוודאי שיש

רשמתי שנסעתי באוטובוס הזה לפני כחודש. המחיר מחיפה לעמן הוא 150 שקל הלוך ושוב, יותר זול מנצרת וזה טוב למי שבא מת"א. היציאה מחיפה זה מתחנת רכבת מרכז ליד בית דגון. יש שם צריף של חברת נזרין, הם אלה שמפעילים את הקו. האוטובוס גם עובר באירביד.

sela v

New member
מטייל באירביד?

נראה לי שאתה מפחד לטייל בירדן, אז אני מציע לטוס לעמן. יש אזהרות לגבי נסיעה יבשתית בירדן, ואין התרעה כלפי שימוש בשדה התעופה בטיסות המשך.

jeshu

New member
יש לי שותף במישרד שגדל באירביד ולמד באירביד וכל המישפחה שלו מאירביד ותאמין או לא - אין לו שום דבר אישי נגד ישראלים.

טל50

New member
וואי נשמע חוויה לנסוע באוטובוס

לירדן, כמה שעות נסיעה זה מחיפה?

sela v

New member
6 שעות

יוצאים ב-7 בבוקר מגיעים ב-1 בצהריים. אם אפשר היה לסע רצוף זה היה שעתיים וקצת.

טל50

New member
וואי צריך להיות חוויה, לא היה לי

מושג שיש קו כזה. יש עליו הרבה נוסעים?

sela v

New member
כן

אחרת הוא לא היה קיים. רוב האנשים נוסעים לבקר משפחה בירדן.

אישית שווה לי לשלם תוספת (קנס)

רק התרמיל ההכרחי למזרח שוקל 17 קילו. בלי הציוד סנפלינג שאני משאיר לחברים בירדן.. בכל מקרה יש לך הצעות אחרות או לקחת ת`צעה של ד.90 ?

הדקה התשעים היא סוכנות נסיעות

מהמפורסמות בארץ ובמעבר שייח חוסיין ישנה השכרת רכבים בדינרים ירדנים(כמובן) בשווה ערך ל90 שקלים ישראליים.(רנו קליאו חדשות ללא הגבלת קילומטרז`)

sela v

New member
נשמע זול מדי

אבל אתה מוזמן לשתף אותנו. מנסיוני הכי זול לשכור רכב זה בגרמניה ששם מקבלים רכב תמורת כ-100 שקל ליום אם שוכרים לשבוע. חוץ מזה שברכב יש גם השתתפות עצמית במיוחד במחיר כזה נמוך, והיא עלולה להיות גבוהה. יכול להיות שהמחיר שקיבלת הוא ללא ביטוחים.

אשמח מאוד לשתף מה שכן

ת`אמת לא בררתי על ביטוחים אבל ברור שזה יותר זול מגרמניה..סוף סוף זה ירדן הכול הרבה יותר זול..

טל50

New member
אפרופו השכרת מכוניות, מאיזה גיל

ניתן להשכיר אוטו?

למעלה