טיסה ליפן - דילמה

Reikan

New member
טיסה ליפן - דילמה

כמו כל אוהד יפן מושבע בארצנו המצ'וקמקת, החלטתי שאני רוצה לטוס ליפן בחופש הגדול, אבל התעוררה בעיה, או יותר נכון התעוררה דילמה. ההורים שלי אמרו לי שאין להם בעיה שאני עצמי אטוס ליפן, אבל הם לא מעוניינים לטוס לשם בטענה שיפן לא ממש מעניינת אותם. את האמת אני באמת מעדיף לטוס בלי ההורים, כבר שנה עברה מאז שנסעתי איתם לחופשה באילת והחלטתי שהספיק לי איתם, כי אני תלוי בהם יותר מדי. אבל הבעיה שגם אף אחד אחר במשפחה שלי לא מעוניין לטוס ביפן, חוץ מאחי שמתכנן לטוס השנה לתאילנד. מה לעשות? מרשים לי לטוס אבל אין מי שיטוס איתי, ולא נראה לי שאני אסתדר לבד, בטח לא בשדה התעופה שם. אם לא יהיה מי שיטוס איתי, אני אאלץ לוותר על ההזדמנות וזה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות.

GnomeBubble

New member
אני הייתי טס לבד בכל מקרה

לטייל לבד זאת החווייה הכי נהדרת שיש, למרות שמשתעמיים לפעמים
. אבל אם באמת יש לך מספיק כסף לטיול ביפן בלי ההורים (וזה באמת הרבה כסף), אתה יכול לנסות לחפש שותף באתרים כמו "למטייל" (אפשר גם לתלות מודעה בחנויות של למטייל, בעצם), בפורום מטיילים של תפוז ואולי אפילו כאן.

Noam Raby

New member
אם ההורים שלך מרשים לך לטוס

ליפן לבד, אתה חושב שאתה מספיק עצמאי ויכול להסתדר שם ויש לך כסף, לך על זה.

Reikan

New member
הם לא מרשים לי לטוס לבד

הם מרשים לי לטוס רק אם יהיה איתי מישהו שאני מכיר, ובגלל זה הדילמה.

dannyshadow

New member
אז אין פה ממש דילמה

אין לך בחירה כולכך, אתה חייב לטוס עם מישהו. האמת שאם הייתה לי האפשרות (כסף), הייתי מנסה לשכנע את ההורים. אולי בעוד שנה כשיהיה לי מספיק כסף אני אטוס. ganbate!

Reikan

New member
עוד שנה..

טוב כנראה שלא תוכלו לעזור לי, אני כבר אראה מה אוכל לעשות בעניין. תודה בכל מקרה.

dannyshadow

New member
מה לעשות

המחיר חונק.. אבל אם יש לך כסף, לך על זה. חבל להפסיד, לא?

Reikan

New member
אני יודע, כבר אמרתי

שהבעיה היחידה היא שאין לי עם מי לטוס.

hazu1

New member
אולי תחפש תוכנית

שבה מתארחים אצל יפנים. ככה תיהיה חלק מתוכנית מאורגנת ובטח לא יהיה איכפת להורים שלך. יש דברים כאלו, אני רק לא בטוחה אם לגילך. תחפש בגוגל HOME STAY

CountDust

New member
לא צריך לבטל, חכה בסבלנות ../images/Emo13.gif

אם לא יוצא השנה - לא נורא. יהיו עוד חופשים ועוד הזדמנויות. אין טעם לנסוע "בכוח" כשזה לא מסתדר. ומה יקרה אם תסע בשנה הבאה? או בזאת שאחריה? אני בטוח שבשלב כלשהו תמצא מישהו שיתלווה אליך בשמחה

Reikan

New member
לא חשבתי על עניין ה-Homestay

אני אנסה לברר על תוכניות כאלה לגילי, ואני בטוח שלהורים שלי לא יהיה אכפת גם, תודה! CountDust - אני לא רוצה לטוס לשם "בכוח", פשוט שחרשתי את יפן כמעט מכל הכיוונים ואם אני לא אשים שם את רגלי בקרוב אני אצא מדעתי.

dannyshadow

New member
והכי חשוב-

לך עם מצמה =) שגם אנחנו נוכל להנות קצת מהטיול שלך
אגב, לכמה זמן אתה נוסע?

Reikan

New member
קצת מוקדם מדי לא? ../images/Emo67.gif

קודם נראה אם בכלל אטוס לשם בזמן הקרוב, אחר כך כבר נדאג לדברים כמו זמן השהות, תמונות וכו'.

calijuu

New member
יש לך מזל שאתה יכול כבר לסוע ליפן..

אני הייתי מת לזהההההההההההה!!! אין לי רעיון לך...... אבל בהצלחה^^ אני מצאתי איזה יפני אחד ואני מדבר איתו במסן.... הוא בן 16..... אבל הוא ממש חמוד!!! התחברנו בזכות המשחק גו^^

למעלה