טיסה לחו"ל

liri251

New member
טיסה לחו"ל

אני טסה לחו"ל ביום ראשון מהעבודה. התינוק שלי בן עשרה חודשים. כרגע מקבל שני בקבוקים שאובים בגן של 100 מ"ל אחרי פירות בבוקר ולפני השינה ולפני השינה בצהריים. כשמגיע מהגן בחמש הנקה(אם אני לא נמצאת לא מבקש בקבוק) ואז ארוחת ערב. בשבע הנקה לפני השינה ובד"כ קם ב 11 1:30 3:30 וסופית ב 5:30 שש. אני מניקה כל פעם שקם...ניסיתי לא להניק או לשלוח את בעלי. לא עוזר. ניסנו לתת בקבוק שאוב עם דייסה. לא מוכן לגעת בבקבוק שאני בבית.
כרגע יש במקפיא 8 שקיות . 6 של 150 ועוד 2 של 100 בגן.
אני טסה בראשון אחה"צ וחוזרת בשלישי לפנות בוקר. בערך בשתיים בלילה.
אני מתלבטת מה לעשות עם השקיות. האם להוציא מראש לבעלי? או שהוא יחמם על המקום? איך בדיוק מתנהלים עם זה? עד עכשיו לא השתמשנו בזה. תמיד היה טרי במקרר.
אני אשאב בראשון בבוקר פעמיים לפני הטיסה כך שחלב טרי לגן לשני יהיה. לפי החישוב שלי הוא צריך שקית לשבע בערב של יום ראשון ועוד שתי שקיות של 150 ללילה(הוא לא אוכל יותר מ100 מבקבוק שאוב אז אפשר לשמור לארוחה הבאה). שקית אחת לבוקר ועוד שתי שקיות לשני בלילה עד שאחזור.
בכל מקרה אנסה בשבת להוסיף עוד שתי שקיות של 100.
האם מספיק? הוא לא אכל תמ"ל בחיים. הוא רגיש לחלב. לא אלרגי. אבל עושה לו נזלת וליחה.
אשמח לעצות איך להתנהל עם השקיות הקפואות.
ומה שאשאב שם אני צריכה לשפוך נכון? אין אפשרות להעלות למטוס
תודה!

michal@gal

Active member
מנהל
עדיף להשאיר אותן קפואות

ניתן להשתמש בחלב קפוא רק עד 24 שעות מהשימוש.
בעלך יכול להוציא לעצמו כמה שעות מראש כדי שהחימום יהיה מהיר יותר.
&nbsp
מחממים את החלב בתוך כוס עם מים פושרים. לוקח 5-10 דקות לחמם מנה.
רוב התינוקות יסכימו לאכול גם חלב די קר, אפילו כמעט ישר מהמקרר.
&nbsp
רוב הסיכויים שלא תוכלי להעלות למטוס חלב שאוב, וההתעסקות עם השמירה שלו בנסיעה היא מעיקה בכל מקרה. שואבים ושופכים.

חלב שאוב במטוס

במידה והתינוק איתנו בטיסה - גם לא יתנו לעלות עם חלב שאוב?
איך אפשר לברר את זה? מדובר בצ'ארטר ולא טיסה סדירה...

michal@gal

Active member
מנהל
זה לא תלוי בחברת התעופה

אלא בבטחון של שדה התעופה.
&nbsp
אם אתם טסים מהארץ, כנראה שלא יעשו בעיה.
בדרך חזרה, יכול להיות בעייתי. יש הקפדה די רצינית על כמויות הנוזלים שמאפשרים להעלות למטוס.
&nbsp
&nbsp

למעלה