טיסה לחול עם תינוקת

Chucha82

New member
טיסה לחול עם תינוקת

בוקר טוב,
יש לנו תינוקת בת 1.5 ואנחנו מעוניינים לטוס איתה לברלין.
היא תינוקת קצת קשה, ישנה רק במיטה ולא מסוגלת לישון בעגלה, עקשנית, ולא מסוגלת לשבת (אך עדיין לא הולכת לבד).
האם ניתן להסתדר איתה בטיסה ובחו"ל במקום שהיא לא רגילה ולא מכירה?

אשמח מאוד לעצות,
יעל

גם אם קשה לא הייתי פוסלת את זה על הסף

יכול להיות שהיא תפתיע אותך. הבן שלי היה כזה וכשנסענו לחופשה באילת די התבאסתי וחששתי שהוא יעשה בעיות ולא ישן כי זה לא הבית ולא המיטה שלו. והוא ממש הפתיע אותנו! סעו עם אנרגיות טובות ותבלו!

Chucha82

New member
טיסה לחול עם תינוקת

תודה על העצות.
האם יש במטוס עמדת החתלה? כיצד מתמודדים עם תינוק בוכה וצורח במטוס? הרי אי אפשר להוציא אותו לטיול בחוץ להרגעה....

כן, יש שולחן החתלה בשירותים.

אפשר ללכת עם התינוק בתוך המטוס. אפשר לשבת ולהעסיק אותו עם צעצועים וספרים. שאר הזמן הוא אוכל / ישן וכו'. תכלס לא ממש מרגישים את הטיסה פרט לנחיתה ולהמראה, ולרוב תינוקות מתנהגים רגיל - הקושי העיקרי הוא העניין שאין להם מרחב לנוע וצריכים להיות או הכסא או ללכת במעבר - ולזה אפשר להתכונן עם צעצועים סופרים.

אצלנו בת השנה ושמונה בילתה חלק גדול

מזמן העירות שלה בטיסה האחרונה במעבר - היא כן הולכת לבד (בליווי הורה, כמובן) אבל אם לא אני מניחה שהיא הייתה עושה אותו דבר בעזרתנו.

Chucha82

New member
טיסה עם תינוקת

תודה רבה על כל התגובות!
מאוד עזרת לנו

yoolyul

New member
בדיוק חזרנו מגרמניה עם תינוקת בת 1.2 שעוד לא הולכת

גם לא תינוקת מאוד זורמת, כן נרדמת בעגלה אבל לא אוכלת עדיין כל כך טוב, אמנם יונקת אבל לא מוכנה לינוק כשיש אטרקציות ורעש סביבה וכו'.
העצה המרכזית שלי, אם אתם סגורים על זה שאתם טסים איתה, להתחיל להרגיל אותה לעגלה שאיתה תטוסו. . ממש לדמות מצב של חו"ל כלומר לצאת לסיבובים ארוכים בחוץ שכוללים הסתובבות בעגלה, אכילה בחוץ (נניח) חזרה לעגלה וכו', גם בשעות השינה שלה ואולי היא תתרגל לישון בעגלה.ובעיקר הכי חשוב תתרגל לשהות בעגלה הרבה ותרגיש שהיא 'מקום בטוח' שלה. (בהנחה כמובן שמטרת הנסיעה היא טיול ואתם מתכוונים לטייל בעיר וכד').
לגבי הטיסה, אני לא אייפה את המציאות, זה לא בהכרח קל. בדיעבד אני מבינה כמה הבדל יש בין תינוק שעומד עצמאית והולך לבד, אפילו כמה צעדים לכזה שלא.
אם היא יכולה ללכת, אפשר להסתובב איתה במעברים והיא מתאווררת מהישיבה הממושכת. ברגע שהיא לא הולכת היא בעצם לא יורדת מהידיים - שעות. וזה לא הכי קל לא להורים ולא לתינוקת. אם זה היה נתון לבחירתי הייתי מחכה עד שהיא תלך או לפחות תעמוד עצמאית.
היא יונקת?
מצליחה להירדם על הידיים במצבים מסויימים?
אם היא תצליח לישון חלק מהטיסה זה יהיה מעולה וייקל מאוד על כולם.
אצלנו בטיסה הלוך היא לא הסכימה לינוק ולא הצליחה להירדם זו היתה טיסת צהרים שלקראת הסוף כבר היתה בשעת ההשכבה (שבע נניח) והיא נהייתה נורא עייפה. אז סה"כ היה בסדר אבל באמצע היתה חצי שעה שהיא נכנסה לבכי והיסטריה והיה מאוד מאוד קשה להרגיע אותה. ההליכה במעבר זה לא איזה טיול מאוורר, מה גם שבעיקר בטיסות עם ישראלים, המעברים מלאים באנשים מסתובבים ועומדים ומדברים וכו' ומאוד קשה ללכת עם תינוקת צורחת על הידיים. זה בהחלט לא נעים, לא לתינוקת, לא להורים, ולא לשאר הנוסעים. אבל הופתעתי לטובה, אנשים לא התעצבנו. אלא בעיקר הזדהו. לפעמים יותר מדי עם עצות ודחקות ולתקוע לתינוקת צורחת ידיים לפרצוף אבל הכל מכוונות טובות. בסוף היא נרגעה איכשהו ועד סוף הטיסה הכל היה בסדר.
צריך להביא מיליון, אבל באמת מיליון, משחקים, שעשועים ואוכל שהיא אוהבת. ופשוט למשוך את תשומת ליבה עם משהו חדש בשניה שהיא מתחילה לקטר. גם דברים שהיא מכירה ואוהבת וגם דברים חדשים שיעסיקו אותה. אני הבאתי מן שקית מתנות מבריקה כזאת ושמתי בתוכה כל מיני דברים קטנים וזה העסיק אותה לא מעט זמן בטיסה הלוך, להוציא להכניס וכו' אבל פשוט כי היא בשלב הזה עכשיו של להוציא ולהכניס ולפתוח ולסגור כל דבר מיליון פעם . בגיל שנה וחצי אולי זה כבר לא יעבוד.
הטיסה חזור היתה סבבה. היא ינקה להפתעתי הרבה מאוד, הבינה כנראה שזה לטובתה. ונרדמה לאיזה חצי שעה מה שגרם לה בהמשך להיות הרבה יותר ידידותית ונוחה. זו גם היתה טיסת בוקר. שנראה לי עדיף כשטסים עם תינוקות.
אז שורה תחתונה, הייתי עושה את זה שוב. אבל גם אותי הרגיעו קודם שהטיסה עוברת תוך שניה ושזה לא עניין וכו'. וזו לא החוויה שלי, החוויה שלי שזה לא קל אבל כן שווה את זה
מוזמנת לשאול עוד שאלות כאן או בפרטי.

Chucha82

New member
תינוקת בטיסה

ודה רבה על התשובה המפורטת!
הבת שלי מגיל שנה לא רצתה לינוק כך שהיא אוכלת אוכל רגיל אך לא בתיאבון רב במיוחד...
אם אני נותנת לה תמ"ל, איך ניתן לתת במטוס? הרי אסור להעלות מים?
נתנו לכם לקחת את העגלה עד המטוס? ואם כן, איך ומתי מקבלים אותה חזרה?
מדוע צריך לשלם על תינוק במטוס? ראיתי משהו בסביבות 30 דולר.
לא נראה לי שהתינוקת שלנו מסוגלת להירדם עלינו....גם יש לה שינה קלה מאוד וכל רעש או אור מעיר אותה. איך אפשר להרדים במטוס?
אם הטיסה לפנות בוקר, זה יזעזע או יפחיד אותה אם נוציא אותה באמצע שינה?
מודה לך שוב,
יעל

yoolyul

New member
עונה

תקחי בקופסאות כל מיני סוגי מזון שהיא אוהבת לאכול, חתוך ומוכן לאכילה. אצלנו עבד טוב מלון וחביתה וגם סנדויצ'ים קטנטנים (בערך בגודל של שני ביסים) וקרקרים וכן, גם ביסקוויטים שמעולם לא נתתי לה קודם לכן. בטיסה זה עזר ביותר (מה שכן, לא הצלחתי לא להתלכלכך ממש, היא יושבת עלי ואוכלת ונמרחת כולה... בסוף הטיסה החולצה שלי נראתה נורא... אבל מה לעשות זה המחיר שמשלמים...)
מים, זה לא בעיה, אם את טסה באל על לא יעשו לך בעיה להעלות גם בקבוק מים לטיסה ובכלל, אנחנו טסנו באל על והם מיוזמתם באו ונתנו לנו בקבוק גדול של מים מינרלים וכוסות (לכל מי שהיה עם תינוק) וגם אם לא באל על אפשר לבקש מהדיילות. באופן כללי, הדיילות מאוד עוזרות לכל מי שעם תינוק, שואלות אם צריך משהו וגם אפשר לבקש מהן.
את העגלה לא מוסרים עם המזוודות אלא היא נשארת אתכם עד העליה למטוס ממש (בתחילת השרוול או ממש בפתח המטוס תלוי באיזה חברה) ואז דייל לוקח אותה מכם. כנ"ל בנחיתה, היא מחכה לכם ביציאה מהמטוס או ביציאה מהשרוול.
אין לי מושג על איזה תשלום את מדברת. תינוקות עד גיל שנתיים לא משלמים על טיסה, חוץ ממיסי נמל או איך שלא קוראים לזה (שזה באמת סכום דומה, אולי לזה את מתכוונת?) אלא אם כן את רוצה שיהיה לה מושב משלה ואז את צריכה לשלם מחיר מלא מן הסתם.
גם התינוקת שלי לא נרדמת בקלות ומתעוררת בקלות. כאמור אצלנו בהלוך לא עבד להרדים אותה (למרות שהיתה עייפה מאוד) ובחזור היא ינקה ונרדמה, מה שהפתיע אותי ומפתיע אותי עד עכשיו כשאני נזכרת בזה מרוב שזה היה לא צפוי. אז יכולות לקרות הפתעות. אני בניתי על המנשא שעד בערך שבוע שבועיים לפני הטיסה היה הדרך המרכזית שבה הרדמתי אותה. אבל פתאום היא התחילה לסרב למנשא ואכן לא הסכימה גם במטוס. אם לא מנשא ולא הנקה זה רק בישיבה עליכם, נענוע קל, שירים וכו' וכן זה בעיה כי יש רעש והמון הסחות דעת. יש סיכוי שזה לא יעבוד. סך הכל לגרמנה זו טיסה של ארבע ומשהו שעות, בגיל הזה לא סוף העולם. תלוי כמובן באיזה שעה הטיסה.
אנחנו טסנו בכוונה ביום, לטוס בלילה כשהיא עייפה היה נראה גדול עלי מראש, אין לי מושג איך מתמודדים עם זה...

Chucha82

New member
תינוקת במטוס

תודה רבה על העצות השימושיות!
כולכם מקסימים!

josie1986

New member
כ"כ עזרת לי!!!

אנחנו טסים בעוד חודש עם תינוק (שיהיה) בן 11 חודשים ונראה לי שנלך כבר לקנות לו טיולון...!
&nbsp
אפשר לשאול עם איזו עגלה נסעתם? ואיך היא שרדה את הטיסה (אלא אם זו יויו ואז לא רלוונטי
)?

yoolyul

New member
איך העגלה שרדה את הטיסה?

בסדר גמור... לא בטוחה שהבנתי... למה שהיא לא תשרוד? לא ידעתי שאני אמורה לחשוב שזו בעיה

העגלה שלנו משילב, אני אפילו לא זוכרת כרגע איך קוראים לה. לא מההכי זולות שם ולא מההכי יקרות. נראה לי שעלתה 500-600 שקל משהו כזה, כבר לא זוכרת.
הקטנטונת התרגלה אליה לפני כן, כאמור הסתובבנו איתה הרבה בעגלה הזו קודם ולא היתה לה בעיה לשהות בה הרבה זמן רצוף וזה היה מעולה.
עגלה שנשכבת די הרבה ועם צלון גדול יחסית לטיולונים, שהיה לי חשוב כי יש לי קטנטונת לבנבנה.
מה שכן הסל פיצי, בעיקר בהשוואה לסל הענק שאליו התרגלתי בעגלה הקודמת. וזה קצת מבאס בעיקר בחו"ל כי די בניתי להעמיס בו המון...

josie1986

New member
תודה!

תוכלי לבדוק עבורי את שם הדגם של העגלה? או את שם החברה...
&nbsp
ולגבי הישרדות העגלה בטיסה - שמעתי שלפעמים מתייחסים לעגלות בזלזול וזורקים אותן מפה לשם כך שהריפוד נקרע או משהו נשבר. ממש לא בא לי להוציא סכומי כסף כדי שהיא תישבר חס וחלילה.

yoolyul

New member
BONBEBE אולי?

זה מה שרשום על העגלה.
לא חשבתי על זה ולא שמעתי על זה שיכול לקרות משהו לעגלה וטוב שכך, ואכן לא קרה לה כלום. נראתה בדיוק אותו דבר לפני ואחרי
(מן הסתם אי אפשר להעיד ממקרה אחד על הכלל וכו')

למעלה