טיסה להופעות בחו"ל

uriko

New member
טיסה להופעות בחו"ל

הייי אני רוצה לטוס להופעות בחו"ל ורציתי לשאול כמה דברים: א) האם ישנם דילים להופעות כאלו ? אם כן היכן ניתן להזמין ( כתובת אתר ) ב) האם יש אתר נפוץ בו מזמינים כרטיסים להופעות בחו"ל ומה התעריף הממוצע לאמנים נחשבים ? תודה

jonjo

New member
דבר ראשון - אתה הולך לעשות חיים

בקשר לשאר השאלות יש דילים, אני חושב שאיסתא מפעילה אותם, אם אני זוכר נכון ראיתי את זה באתר MOOMA אז תחפש שם אגב אם אין לך חשק להתרוצץ דיל זה מצוין, אבל אפשר להסתדר יותר בזול בדרך כלל, אם מזמינים הכל לבד אתר נפוץ להזמנת כרטיסים אני לא מכיר אבל נראה לי שהכי טוב לדבר ישירות עם המקום שאליו אתה הולך או להזמין דרך האתר של הפסטיבל אתר טוב לחיפוש הופעות זה POLLSTAR.COM הופעה עולה הרבה....כמו בארץ בעצם ואולי אפילו יותר תהנה

Anuerysm

New member
הנה התעריפים ממה שראיתי

הופעות ממש פופולאריות ואיכותיות (קח את רד הוט צ'ילי פפרז כדוגמא) מגיעות למחירים של 140 עד 180 דולר הופעות פחות פופולאריות (קח את קינג קרימזון כדוגמא) עולות משהו כמו 50 עד 100 דולר זה לא ישראל זה

epitaph

New member
ואיכשהוא...

עדיין הייתי מעדיף לראות הופעה של קרימזון מאשר של רד הוט, ככה שלפחות בשבילי זה מסתדר טוב. רק חבל שאין לקרימזון הופעות ידועות בזמן הקרוב ואני כנראה לא אהיה בחו"ל בשנים הקרובות. (מה דעתכם על עצומה להביא אותם לארץ?)

lenko

New member
אני מחפש הופעה של THE WHO

מישהו יודע איך להשיג כרטיסים ? הם יצאו עכשיו לסיבוב 2006-2007.

Anuerysm

New member
שהם בסיבוב הופעות עכשיו?

אני חייב לראות הופעה שלהם, אתה יכול לבדוק אם הם מופיעים בסן פרנסיסקו?

lenko

New member
הנה אחי תבדוק כאן

http://www.petetownshend.co.uk/projects/thewho/main/diary/display.cfm?id=312&zone=news

Anuerysm

New member
גם אני

בגלל זה חשבתי שאני אוותר על רד הוט בגלל מחסור בכסף אנחנו די עניים שם במשפחה אז אני מממן לעצמי את רדיוהד וקינג קרימזון

Anuerysm

New member
אחי

רדיוהד וקרימזון הרבה יותר חשובים לי ופשוט אין לי כסף לרהצפ זה עולה 165 דולר הכי זול אתה מוזמן לשלוח לי כסף
האמת שאני עצוב

למעלה