טינקרבל

Lovable Stray

New member
טינקרבל ../images/Emo3.gif

הארנבונת החדשה שלי
שאלה - מישהו יודע את הגודל הסופי של ארנבוני אנגורה? היא חצי מהגודל של האחים/אחיות שלה אבל זה מסקרן...

fasterNY

New member
לא הצלחתי למצוא את האורך...

שזה בטח מה שממש מעניין אותך... אבל רושמים שהיא דיי ממוצעת... ומגיעה למשקל של 3 קילו.

הולמס 30

New member
ארנבונת שווה ביותר

אני מקווה שהיא יותר קטנה מכפות רגלייך שלא תקומי בבוקר ותתבלבלי בטעות עם נעלי הבית <הולמס מבקש למחות (גם כאן) שכל נעלי הבית החמודות בצורת חיות לא קיימות במידה 46>

הולמס 30

New member
אני מהופנט מתמונות הארנבונים

רק חסר שפתאום יופיע כאן במבי ואני נמס

zulli

New member
ארנבון אנגורה

קודם אני לא מאמינה כמה שהיא דומה למילה שלי !!! הגודל של ארנבון אנגורה רגיל (לא ננסי) מגיע לגודל של 3 - 5 קילו. הם נראים כמו חתול קטן. אני חייבת להדגיש עד כמה חשוב להבריש ארנבוני אנגורה על בסיס יומיומי!! אחרת השערות שלהם הופכות לגוש גדול ומציק. חשוב שיתרגלו להברשה ולהחזקה. אני מספרת לארנבון אנגורה את השיער מסביב לעיניים כל כמה זמן פשוט כדי שיראה יותר טוב. אפשר גם לשים סיכה מיוחדת (לא של אנשים) כדי להרחיק שיער מהעיניים.

Lovable Stray

New member
כמה שאלות על התנהגות

הפעם האחרונה שהיה לי ארנבון זה לפני הרבה שנים
כשאני מוציאה אותה החוצה (ולפעמים גם בתוך הכלוב) היא עושה קולות משונים (קצת מזכיר חמוס) וקופצת אלי ואז חזרה ולפעמים סתם באוויר
זה משחק או סימן לעצבנות? אני דיי בטוחה שהיא נקבה אבל איך אפשר לדעת בטוח?

zulli

New member
רעשים אצל ארנבון

בד"כ ינבעו מעצבנות. זה נשמע כמו רטינה עצבנית כזו, חררר חררר חרררר אם היא בועטת ברגליים האחוריות זה בטוח מעצבים. שימי לב אם את מחזיקה אותה נכון. מאוד קשה לדעת אצל ארנבונים צעירים את המין, צריך למשש היטב, בד"כ אפשר להרגיש שק אשכים פצפון אצל הזכר.

Lovable Stray

New member
תודה ../images/Emo13.gif

שאלה אחרונה (בנתיים) איך ניתן לשאר בערך מה גילו של ארנבון? או לפחות לדעת מתי הוא כבר לא גור?

zulli

New member
מתי אני לא גור?!

אצל זכר יורדים האשכים וזה הסימן לבגרות מינית. הנקבה תגיע לגודל המקסימלי שלה ואז היא בוגרת. מעבר לזה אי אפשר לדעת בוודאות מה הגיל.

היי,

גם שלנו משמיעה קולות בעיקר, כשרוצים להוציא אותה וזה מאז, שהיא קיבלה אנטיביוטיקה כי, לא הרגישה טוב ניראה, שיש להם זיכרון. אני מרגיעה אותה כשהיא עליי, מורידה אותה להסתובב חופשי אחרי שהיא נרגעת, ואז היא מפסיקה עם הקולות. אצלינו הקולות נשמעות כמו : "אי, אי, אי" חרישי משהו כזה. כשהיא מסתובבת למטה היא נהנית כשלא אחת, היא מטפסת עליי, שוב פעם יורדת למטה להשתולל וחוזר חלילה. על כל מקרה שלא יהיה : חמודים הארנבים האלה וממש כיף לגדל אותם.

Tweety66

New member
גם הארנבת שלי

"נוחרת" כשהיא עצבנית, זה די משעשע
היא באמת משמיעה כאלה קולות (חררר חרררר) כשמשהו / מישהו לא מוכר מתקרב אליה לכלוב. שמתי לב שהיא נורא שומרת על הכלוב שלה ולא מרשה שיתקרבו אליו. לפעמים כשאני שמה לה אוכל היא קופצת על היד שלי ומשמיעה את הנחירות האלו (כדי שאני לא אגע לה במשהו בתוך הכלוב?) מה שכן, היא אף פעם לא השמיעה קולות, לא היתה עצבנית, ולא הפגינה סימני אלימות מחוץ לכלוב. אז נראה לי סביר להניח שזה קשור להגנה על טריטוריה...

הולמס 30

New member
אני שמעתי פעם אצל ארנב קול צרחה

דקיק דקיק וזה היה תוך הימלטות נמרצת מחתול (אל תוך ידיי המגוננות) אז אני מרשה לעצמי להניח שאם כבר הם משמיעים קולות זה לא כי נורא נחמד להם.

הולמס 30

New member
לא צירוף מקרים, ממש לא

לא נתתי לו להסתובב לבד בגינה כי אני לא בטוח שהיה נשאר לי ארנב (בתחילה חששתי שיברח, אח"כ הבנתי שהסכנה היא מהחתולים) ומאחר שהם ניסו לבדוק מה איתו אני דאגתי לשמור עליו. עם גור כלבים שחי באותה תקופה בבית דווקא לא נרשמו בעיות.

Princess Miyu

New member
איזה בובה ../images/Emo6.gif

הייתי מתה לחבק אותה וללטף אותה כל היום רק בגלל הפרווה הכ"כ רכה ונעימה שלה

למעלה