טינטונים

טינטונים

שלום לכולם, אודה לעוזרים.

יש לי טינטונים קבועים באוזניים כבר כמה שנים, בעקבות מקרה שקרה במהלך השירות הצבאי.

האם מישהו מכיר דרך לטיפול בעניין?

האם דיקור יכול לעזור?

שילובים

היי
שילובים של נרות הופי, ותמצית R29 עושים עבודה יפה! וכמובן יש שיטות נוספות כמו דמיון מודרך, שיטות מיקוד ועוד.....
יש לבדוק את נושא הל"ד וכן בעיות זרימת דם במח וכן שיווי משקל.

freearth10

New member
"רעש שיושב לי במוח"

היי פילוסופוס,
לפני כשנה פגשתי את ד"ר אריה יגודה שהגדיר את הטינטון בצורה הכי נכונה לדעתי: רעש שיושב לי במוח. הוא את הטינטון שלו הצליח לשחרר בעזרת הים והרפואה ההוליסטית.
ברמת העקרון, ניתן לעזור למי שבאמת רוצה לשחרר את הטנטון מחייו, למי שהחסרונות שבטנטון הם כבר כל כך גדולים שהוא מוכן לוותר על היתרונות שהטנטון מביא לחייו. וכל תחום ומטפל אליו אתה מתחבר - יוכלו לעזור לך לרפא את עצמך.
מאיה

freearth10

New member
הקישור

משום מה הקישור לא עולה. מקווה שהפעם אצליח.
מאיה

freearth10

New member
חפש

ב-youtube - ד"ר אריה יגודה ותגיע לקישור המבוקש.
מאיה

תודה על התשובה בהחלט אחפש

בנוסף הייתי יותר משמח לשמוע את דעתך איך אפשר להפוך את הטנטון ליתרון?

שוב תודה. ויום טוב.

freearth10

New member
היתרון שבטנטון

היי פילוסופוס,

אני לא מכירה אותך, כך שקשה לי לגעת בדיוק ביתרון שקיבלת מהטנטון. מה שאני כן יודעת זה שכל תופעה שאותה אנחנו חווים באה כדי להיטיב את חיינו, להביא לשינוי שיקדם אותנו בחיינו.

מה שעולה לי כרגע הן 3 אפשרויות: אולי לא היה לך טוב במקום בו היית (מכל סיבה שהיא) והטראומה שחווית גרמה לך לעבור משם או לפחות להצדיק את הרצון שלך לעבור משם, כי עם בעיות באוזניים ברור שרעש המטווחים לא עוזרים ולמען בריאותך - כדאי לעבור לבסיס אחר.
יתכן שלפני הארוע לא מצאת לעצמך רגע אחד של שקט, כל הזמן בפעילות והטנטון מכריח אותך עכשיו לחפש את השקט וכשמחפשים גם מוצאים.
יתכן גם שאתה לא באמת הקשבת לאנשים והטנטון בא עכשיו להצדיק את חוסר היכולת שלך להקשיב, כי איך אפשר להקשיב אם כל הזמן יש לך רעש באוזן.
אז יתכן שתתחבר לאחד מהתרחישים ויתכן שלא.
מה שאני מנסה להגיד הוא שהסיבה היא לא הארוע, אלא מה שקדם לארוע והביא את הארוע.
לנסות ולמצוא את שורש הבעיה ולא רק את אחד ה"פירות" שלה.
מאיה

טיניטוס

שלום לך פילוסופוס,

אין ספק שתופעת הטנטון, היא אחת התופעות היותר מטרידות שקיימות - זה באמת בלתי נסבל
יש כמה וכמה דרכים לסייע ולטפל בתופעה:

עד שתגיע להחלטה לאן ללכת, בראש ובראשונה דאג ל"רעש" רקע אחר שאתה אוהב: רדיו/דיסק - כל מוסיקה שנעימה לך ומרגיעה
שתחליף את רחש הצפצוף הבלתי פוסק במשהו אחר שיסית את דעתך וירגיע אותך.

היות ואתה מודע לכך שהתופעה החלה בעקבות משהו שקרה בתקופה מסויימת בחייך, אני מוצאת שטיפול משולב בארוע הספציפי בצבא
עם התייחסות נקודתית לאיזון מערכת העצבים, יעשו עבודה טובה.

הדרך לכך?
אפשרית בדיקור, בנטורופתיה באמצעות צמחי מרפא, תזונה, שמנים, פרחי באך, NLP, דמיון מודרך והמון EFT לטיפול בשורש העניין.

רפואה שלימה ובהצלחה.

תודה, אולי כדאי שאתן עוד פרטים

הטנטון החל ביולי 10.

חנכתי ירי במטווח ללא אטמים והייתי ממש צמוד לרובה היורה, כשנורתה הירייה הראשונה הרגיש כאילו מהו התפוצץ לי באוזן, דחפתי מהר את האצבעות והלכתי אחרוה עד סיום הירי.
הכל צלצל והייתי מסוחרר, ממש כמו בסרטים שמראים מישהו שהיה בפיצוץ גדול. אנשים דיברו ושמעתי אותם בקול מעווט היה לי קשה ללכת ישר לכמה רגעים וכמובן הכל צלצל.
כעבור חצי שעה התמתנו הצלצולים אבל מעולם לא חלפו לחלוטין.
מיד נשלחתי לרופא שבדק ולא מצא שום נקב או קרע בעור התוף , בנוסף הוא פסק שסביר להניח שהצלצולים יעברו, ואם לא אז אין מה לעשות עם זה.
גם אחריי כמה חודשים שעשיתי בדיקות שמיעה נמצא שהשמיעה בסדר גמור יש איזה ירידה או איזה טון שאני לא מסוגל לשמוע אבל היא חסרת משמעות, ואני בהחלט בתוך התחום התקין.

כמעט 3 שנים עברו, והם לא נחים לרגע.

כמובן שמאז התרגלתי כבר לטינטון ו99% מהזמן אני לא שם לב אליו וגם כשאני שם לב אז לא מפריע לי יותר מידי.
אבל בכל זאת, אם קיימת האופציה לשמוע שקט מוחלט הייתי שמח להתנסות בה מחדש, שכן כרגע אני לא יכול לחוות את זה.

האם יש איזו דרך שהיית ממליצה עליה? האם את מכירה מישהו שהייתה לו את התופעה והטיפול צלח?

זו חכמה מאוד קטנה להבטיח הצלחות,

וכל השוואה בין מקרה אחד למשנהו - מקורה בטעות...

המקרה שלך אינו דומה למקרה אחר וכו'.

היופי והאיכות ברפואה טבעית, היא ההתייחסות למטופל כמכלול בראש ובראשונה
מן הסתם, התייחסות שכזו, משאירה מקום לא קטן לשיתוף פעולה עם הדרך הטיפולית
עכשו נשאלת השאלה, עד כמה אתה מוכן להיעתר לטיפול ברמה האחריות בחלק שלך?....

ניתן לסייע, נטורופתיה יכולה לעזור, רפלקסולוגיה, ביופידבק, EFT, דיקור סיני
ממליצה לך לקרוא קצת, להפגש לפגישת ייעוץ (לרוב הן ניתנות חינם), להחליט איפה הרגשת הכי נוח/מחובר/לוגי
ועם הגישה הזו לעשות את הדרך.

בהצלחה (וכמובן, אשמח לשמוע על תוצאות מכל סוג שהוא)

0 אור 0

New member
טינטון זו אחת הבעיות הכי קשות לפתרון

אני נתקלתי בהצלחות בכל מיני שיטות - אבל בדיוק אותו מטפל באותה שיטה שעזר לאחד , לא הצליח אצל השני,
מכיוון שמדובר באיזון מאד עדין של שרירים ורקמות שקשה מאד להגיע אליהן,
לכן אין מנוס מלהתחיל בעבודה עם מטפלים ישרים מהסוג שכאשר הם מיצו את מה שהם יכולים לעזור לך, משחררים אותך עם המלצה למה כדאי לנסות הלאה.

ינוקא1

New member
ראיתי גם ששאלת

שאלה אחרת בפורום מדיטציה , ומאחר ודעתי במדיטציה היא תמיד "להיכנס פנימה" , אז הייתי מציע לך כטיפול פשוט לשבת ו"להיכנס" לתוך הטנטון.

להקשיב לקול הזה מתוך מודעות מליאה יום אחרי יום , עד שתשמע את מה שיש לו להגיד .. .

אינך יכול לברוח מהקול הזה - הוא איתך בכל אשר תלך.

אף אחד לא שומע אותו חוץ ממך - כי הוא נובע מפנימיותך.

הוא מעצבן , הוא מטריד והוא לא יעזוב אותך בקלות.

ממילא הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להקשיב לו ולהקשיב לעצמך.

כאשר תשמע את מה שיש לו להגיד לך - אולי יפסק הטנטון.
(לא מבטיח כלום
)

yosilavishiatsu

New member
דיקור

בהחלט
בדכ המרדיאנים המעורבים הם מרדיאן הכליות ומרדיאן הכבד
שניהם קשורים גם במצבי לחץ וטראומות
דיקור מנסיוני עובד ממש טוב על סינדרום כזה
יום טוב

למעלה