טינטון

טינטון

לפני מספר ימים התחיל להטריד אותי זמזום באוזן שמאל, דומה לצליל שנשמע בקרבת קוי מתח גבוה. התחיל ולא הפסיק. אני מאוד אוהבת שקט, מתרחקת ממקורות רעש, והזמזום הבלתי פוסק הזה מוציא אותי מדעתי. כדי לא לשמוע אותו אני זקוקה לרעש סביבתי בעוצמה גבוהה (נסיעה מהירה עם חלונות פתוחים ורדיו מנגן בקול - זה מה שדרוש כדי להשתיק אותו). בדיקה אצל רופא אף אוזן גרון שללה בעיה באוזן ובעצבים. אני לא יכולה להצביע על איזשהו ארוע יוצא דופן שיכול היה לעורר בעיה כזו. דפדפתי בדברים שנכתבו כאן בנושא זה, והתרשמתי - אולי בטעות - שאין פתרון שמסלק את הזמזום. או לחילופין, יש כמה פתרונות בהתחשב באיתור מקור הבעיה. אודה לכם אם תוכלו להתייחס לנושא, ובעיקר לשאלה איך בוחרים כיוון טיפול. האם יש מכונים/מרפאות שעורכים בירור מקיף ומציעים אלטרנטיבות לטיפול, או שההתמחות צרה יותר ויש לעבור ממטפל למטפל עד שמוצאים ישועה? תודה.

יש טיפול

כככל שתקדימי לטפל יהיה יותר טוב ויותר קל להפטר מהבעיה המציקה. לרפואה הקונבנציונאלית אין (כמעט) מענה לבעיה לכן טוב שהגעת לכאן. באשר לשאלתך, איזה כיוון לבחור? אני יכולה לענות רק מהתחום שלי שזה הומאופתיה - תחום רחב ביותר שאין בו התמחות ספציפית לפי סימפטום או בעיה אלא הבנה מאד מעמיקה של האדם. אני מציעה לך לקרוא קצת על השיטות השונות ולהחליט עפ"י מה שתקראי. כל טוב עירית

תודה על תגובתך

התחלתי לקרוא ולאסוף ידע, והתרשמתי שבדרך-כלל מדובר על ללמוד לחיות עם הבעיה, לא לסלק אותה לחלוטין. האם זה אכן כך?

"ללמוד לחיות עם הבעיה", משמעו-

אנחנו לא יודעים לטפל בזה! אל תקשיבי ותלכי הלאה למי שחושב שיכול לטפל בבעיה. זה לא אומר שהוא יצליח....אבל שווה לתת צ'אנס. כי לחיות עם זה זה די קשה. מה שאני די בטוחה זה, שככל שהבעיה מתקבעת יותר קשה לטפל. אם את רק בשלבים ראשוניים-רוצי לטיפול! עירית

בסוף השבוע יש לי תור

לבדיקת שמיעה ובדיקת bera. עם תוצאות הבדיקה ארוץ לטיפול. שוב תודה.

תוצאות הבדיקות

לא ישנו הרבה למטפל ברפואה המשלימה בכלל ובהומאופתיה בפרט. ההתיחסות היא למה שיש, למה שמורגש ולמה שעולה באינפורמציה. לכן-את בהחלט יכולה להתחיל בטיפול גם לפני, במקביל או בזמן האבחנה הקונבנציונאלית.... עירית

טיפול דיקור אולי יעזור

היי, נסי כ- 4 טיפולים בדיקור ותתיעצי לגבי המשך טיפול עם המטפל/ת שלך עדיף לטפל בהקדם כשהמצב אקוטי . שאלות נוספות תפני אלי במסר אישי. שבוע טוב, אורית.

אפשר לטפל

במיוחד כשהבעיה חדשה. ככל שהבעיה מתמשכת, כך הטיפול ממושך והפיתרון קשה יותר להשגה. לכן אני ממליצה לך בחום לקבוע טיפול כמה שיותר מהר. הרפואה הסינית יכולה לעזור.

למעלה