טינג כבר מצאו נפט? חולה א אאאא אפצ'י :=D ג'יחרי א'
T tintong New member 20/5/08 #2 מה עוד לא קלטת שהעובדים עובדים ........והשכונה מתפתחת מה חולה ? נדבקת מתולה ...חחחחחחח עכשיו אני ב ג'
מה עוד לא קלטת שהעובדים עובדים ........והשכונה מתפתחת מה חולה ? נדבקת מתולה ...חחחחחחח עכשיו אני ב ג'
M Mika Rali New member 20/5/08 #5 העובדים והחופרים ../images/Emo6.gif מאמי מה שלום הנפט? תולה המסטולה הלילה רגועה מעניין למה השכונה מתפתחת בלעדיי? הייתכן?!
העובדים והחופרים ../images/Emo6.gif מאמי מה שלום הנפט? תולה המסטולה הלילה רגועה מעניין למה השכונה מתפתחת בלעדיי? הייתכן?!
T tintong New member 20/5/08 #7 אם מיקו ימצא משהיא שתעשה לו שחור אולי יהיה מצב שכולם התעשרו מהנפט.. תולה בררררררררר השכונה מתפתחת בצורה אדריכאלית ... ידוע שעל זכויות הביצוע את חתומה עכשיו אני מחפש את השלט ???
אם מיקו ימצא משהיא שתעשה לו שחור אולי יהיה מצב שכולם התעשרו מהנפט.. תולה בררררררררר השכונה מתפתחת בצורה אדריכאלית ... ידוע שעל זכויות הביצוע את חתומה עכשיו אני מחפש את השלט ???
M Mika Rali New member 20/5/08 #8 אתה חולה אתה../images/Emo6.gif רגע אתה מוריד על תולה תגיד אם כן שאני אדאג שהיא לא תזוז..
T tintong New member 20/5/08 #9 תולה.. לפחות מבינה עניין ! נעשה לה מקום טוב באמצע. או שנדביק אותה לדיקט חחח