טימטום

אל תשפטי לפני שתדעי...

גליה היחידה, מכיר את המשפט "להפןך עולמות", עשיתי אותו מספר פעמים ואיך אומרים היום? "אבד עליו הכלח", זה מאוחר מידי, באמת שמאוחר מידי. אחרי כל דרך החתחתים שהעברתי אותה ובסוף עוד הלכתי, היא לעולם לא תקבל אותי חזרה, רק אם הייתה יכולה לחדור לליבי ולראשי ולהבין עד כמה אוהב אני אותה, רק אז אולי הייתה חוזרת... בכל מקרה, אני בטוח שהזמן יעשה את שלו והנושא ישכח ואחזור למסלול האחר והפחות מועדף...

destiny36

New member
לא יודעת?

פעם אמרו לי "כולם יודעים רק את לא יודעת/מבינה" אני אמרתי שאני לא צריכה לדעת מה שכולם יודעים רק להרגיש מה שאני מרגישה. אז אולי את האהבה שלך אליה לא הראת לה באופן שהיא היתה זקוקה לו. באהבה הרבה פקשושים. הרבה אנשים חושבים שהדרך שלהם להראות אותה היא הדרך של האחר ממול לקבל אותה. כאן הטעות לעיתים שאתה לא מקבל מה שאתה צריך מהצד "האוהב" מה שווה כל האהבה שלו?!

האמת??..לא הבנתי כלום..../images/Emo4.gif

מה שכן, ברור לי שאתה רוצה חיבוק..נכון?...

אקי36

New member
יכול להיות...אבל באמת! יכול להיות..

ש ה י א זאת שעזבה אותך???... את האמת בבקשה!

destiny36

New member
תהיה בטוח שאתה לא היחיד

חושבת שיש הרבה מטומטמים במיוחד כאלה שמפילים על אחרים את האחריות! מה זה בגללה????????? אתה בחרת אתה החלטת אתה רצית והלכת. ואז גם ממנה הלכת או יותר נכון חדלת. לא קראתי הכל רק חלק ממה שכתבת. וחלק רב אומר "האשמה בי". אז תישא בה. וכן אהבה לא קונים במכולת ולא בשום חנות. וטיפש מי שחושב שאפשר להרגיש בכל מקום או כל מיטה את אותם הדברים.

למעלה