טימו לוזאנו מי מכיר ?

טימו לוזאנו מי מכיר ?

איך אפשר למצוא את טימו לוזאנו או לקרוא את המאמר עליו ?

La Vela

New member
תחפשי דרך מרכז דואנדה בירושליים

הוא אמור ללמד שם או הם בטח ידעו לתת לך פרטים

לא בדואנדה

לפני 4 שנים למדתי אצלו במשך שנה אחת בכיתת מתחילים בקמפוס גבעת רם. אח"כ הוא עבר למרכז מחולה בעמק רפאים. בשנה האחרונה כבר לא לימד שם, וחלק מתלמידיו עברו לדואנדה. לפני כחצי שנה ראיתי הופעה שלו עם אשתו וגיטריסט בתאטרון החאן, אגב הוא נחשב לנגן קחון מעולה. נדמה לי שהוא מתגורר בקריית גת.

La Vela

New member
ואאלה ?!?!

כמה גילגולים!!. משום מה חשבתי שהוא מלמד שם. אולי בגלל שהיה גר בירושליים בכל אופן הוא באמת מנגן קחון נהדר. נכחתי בשיעור שלו והוא ליווה אותנו בקחון. זה ממש הכניס קצב ואוירה מדליקה לשיעור. מעבר לזה הוא נתן לנו עצות כרקדנים שאני באופן אישי לקחתי איתי לתמיד ומאוד אהבתי את מה שהוא אמר הוא אמר שרקדן יכול לדפוק עם הרגליים במהירות ולעשות כל מיני דברים מסובכים אבל הפאנצ' ליין נמצא במחוות ובמניירות הקטנות, בפשטות. זה מה שעושה את זה לקהל וזה כל כך נכון!!!! שמה נמצא הארטה !! לפחות מבחינתי כקהל , זה תופס בחור נחמד טימו

palmera

New member
אולי במרכז ביכורי העיתים בת"א

פעם הוא בטוח לימד שם, לא זוכרת כמה מזמן.

לגבי ביכורי העיתים

לגבי טימו בביכורי העיתים, אני יודעת שהוא לימד שם פעם אבל לפני שנה הוא עבר תאונה מצערת שגרמה לו ללמד בביכורי העיתים רק קורס של שלושה חודשים, בערך עכשיו... אז כדאי לברר, אם מישהו רוצה באמת לדעת אני יכולה להתקשר לשאול אותו... האמת, ניסיתי לכתוב קודם מסר שעיקרו היה שהופעתי איתו לפני שנה והוא איש מקסים ואוהב ומנגן על קחון וזה מאוד מוסיף... בקיצור מקוצר מאוד....

La Vela

New member
../images/Emo12.gif תאונה??

מה קרה לו?? חבל שלא שומעים ממנו מספיק נראה לי שיש לו הרבה מה לתת בתחום הריקוד בארץ .........

הוא בסדר

ממה שידוע לי יקירתי, הכל בסדר איתו כעת. וחבל באמת שלא שומעים עליו הרבה, הוא צנוע!!! וחבל כי שי לנו הרבה מה ללמוד ממנו והרבה מה להפנים, הוא גם רקד עם אנשים ובמקומות בספרד שרק להקשיב לחוויות שלו עושה טוב על הנשמה. אז מי שמאתר אותו שיכתוב ומייד :)

למעלה