טימוטי מקווי

בת-עמי

New member
טימוטי מקווי

הוא רצח ה-ר-ב-ה פחתו מאלה שרצח עראפת וארה``ב הראתה לכל העולם מה עושים לטרוריסט אף אחד לא חשב לתת לא מדינה ושטח גם אף אחד לא רצה לשבת איתו על שולחן המשא ומתן כי הוא היה טרוריסט וגם עראפת הוא טרוריסט עראפת מנהל ארגון טרור גדול שנקרא הרשות אז נכון הוא מנהיג אבל מלא להרוג ללכת לשבת על שולחן המשא ומתן לאן הגענו?

ביילי_007

New member
בת-עמי, ממש בושה שאת עושה השוואות

כנראה שאת לא יודעת מי הוא טימותי מקווי, אז בו אני אספר לך: הוא הכין משאית תופת, ושלח אותם לבניין פדראלי בעל 9 קומות שהיו בתוכו מאות רבות של עובדים, פיצץ אותו 19 באפריל 1995, בדיוק ב15:01, והרג 168 מתוכן 19 ילדים שהו בקומה השנייה בפועטון. פצע יותר 1,500. זו התקפת הטרור החמורה והגדולה ביותר בתולדות ארצות הברית, קרוב משפחה שלי נכח בבנין הסמוך, ולמזלנו נפצע קל. ואת רוצה עוד הבדל - מקווי לא מנהיג של עם. ועוד משהו בעניין עונש המוות, למרות שאני נגד עונש מוות - לטימותי מקווי הגיע למות!!!. בנוסף על העובדה שהוא לא התחרט על מעשיו גם עד הרגע האחרון!! טימותי מקווי מעולם לא הביא חרטה על הרג אנשים`` תינוקות, גברים ונשים, מבוגרים. רוצה עוד פרט מזעזע: היא אירגן את פיגוע כדי למחות על התנהגות ממשלת ארה``ב בזמן מלחמת המפרץ. ביילי

all

New member
ביילי בחייך, אל תהיה מגוחך

אתה חושב שאם מחבלים היו יכולים להצליח את מה שהצליח הנער ההוא הם היו חושבים פעמיים? הם היו עושים את זה בשימחה רבה. 168 הרוגים - נהדר. 1500 פצועים עוד יותר טוב. פעוטון - למה לא, הרי כשיגדלו יתגייבו לצבא לא, אז הרי גם הם חיילים בפוטנציה. מחבל הוא מחבל - גם אם נכשל ופוצץ רק את עצמו, העיקר היא הכוונה ביילי יקר.

למעלה