טים ISARTeam מתחדש

לימיצ

New member
טים ISARTeam מתחדש ../images/Emo13.gif

סוף סוף הצלחנו לגבש טיוטא מתקדמת לכללי ההצטרפות לטים ISARTeam, ואנחנו רוצות לשתף. תזכורת- המטרה של הטים שהיה רדום המווון זמן, היא לעזור אחת לשניה בקידום החנויות שלנו בשוק הבינלאומי, בתוך אטסי וגם מחוצה לו. . ההצטרפות לטים היא לא חובה, היא מיועדת לישראלים שמעונינם לקחת חלק פעיל בקידום החנות שלה בצורת קידום הדדי (יד לוחצת יד). הטים במתכונתו הקודמת היה גדול ומאד קשה לניהול ברמה האופרטיבית. כעת כשאטסי נתנו בידי כלים נוחים יותר, ביקשתי מאונור שתצטרף אלי והיא נענתה בשמחה. זאת כדי שנוכל באמת לוודא שמי שבוחר להיות חלק מהטים אכן עושה את מה שנדרש משאר חברי הטים לקידום. יחד עם אונור הצטרפו אלינו MASHKINV ובן זוגה, שהציעו לעזור בקידום הטים בפייסבוק. אני רוצה להזכיר שכל הפעילות הזאת (והיא רבה וכמעט יומיומית מאחורי הקלעים) נעשית בהתנדבות ולהודות להם גם כאן!
מה הולך לקרות בימים הקרובים? מי שרשום כעת כחבר בטים יקבל הודעה שהוא אינו חבר בו יותר. לנו תהיה רשימה של מי שכן חבר בו (הכוונה היא למי שרשום בו כעת בדף הטים באטסי ולא לכל מי שמשתמש בתגית ISART) כרגע וברגע שנעמיד את הטים עם כללי ההצטרפות החדשים על הרגליים נשלח הזמנות למי שהיה חבר, ומי שיתאים לו להצטרף לטים המחודש יתקבל בברכה. בנוסף, אנחנו רוצות לבדוק איך הפורום בתוך הטים עובד כי אולי נרצה להשתמש בו, ולשם כך אנחנו רוצות להתנסות בזה קודם אחת מול השניה. בכל מקרה קבלת חברים חדשים תעשה רק לאחר שנעדכן את פרטי ההצטרפות ע"ג דף הטים ואחרי שנתנסה בפורום עצמו (אני משערת שעד סוף החודש נתיישר עם זה). מיד לאחר מכן (או אפילו תוך כדי, תלוי בלוחות הזמנים שלנו) נפנה לכל מי שתגית ISART מופיעה במוצרים שלו/ה ונוודא שהוא מיודע בכללי הים המחודשים, ושאיתם ירצה להמשיך. אם כן, נשמח לשלוח הזמנה רשמית ו/או לקבל את הצטרפותו מחדש, ואם לא, נבקש להסיר את התגית מכל המוצרים. שימו לב- כללי ההצטרפות/השתייכות לטים הם קבועים אבל ניתנים להרחבה, כלומר, אם יש לכם רעיון לקידום הטים על בסיס קבוע בפלטפורמה שפונה לחו"ל אנא פנו אלי או לאונור עם ההצעה. היות וננהל מעקב אחרי התחייבות של כל אחד ואחד נצטרך לדעת איך כל אחד בחר לקדם את הטים. בכל מקרה- הקידום הוא באנגלית, בבלוגים משלכם באנגלית, בדף האוהדים באנגלית וכו'. מה בעצם נדרש ממי שמתקבל לטים: 1. תגית הטים תשודרג ל ISARTeam,וזאת כדי שגם האדמין של אטסי יוכלו לעלות עלינו בחיפושיהם אחר טימז. אם התקבלתם לטים אין צורך למחוק את כל תגיות ISARTשיש לכם על המוצרים, אבל חשוב שלפחות 5 מוצרים יהיו מתויגים בשם המלא ולפחות עוד 10 מוצרים יהיו מתויגים בISART. השימוש בתגית יהיה לזיהוי חברי הטים בחיפושים ויקל על מי שירצה לעשות אוצרות או לקדם בכל דרך שהיא את חברי הטים. 2. התחייבות לקידום- ישנן מספר דרכים שחשבנו עליהן- אם יש לכם רעיונות נוסיפ, כאמור, אנא פנו אלי או לאונור ונבחן כל הצעה בברכה!
אוצרות- בכל אוצר יהיו לפחות 6 חברים מהטים. יש לתייג כל אוצר שכזה בתגית ISARTEAM . מי שבוחר לקדם ע"י אוצרות נדרש להכין לפחות 3 אוצרות בשבוע (לפחות 12 אוצרות בחודש) עם חברי הטים.
בלוג- לפחות פוסט אחד בשבוע שכולל 1-4 חברים מהטים- גם הצגת אוצר של הטים נחשבת לפוסט שכזה.
פייסבוק -כל חבר בטים יתבקש לעשות LIKE לדף האוהדים שלנו. מי שיהיה מעונין לקדם את הטים רק דרכו מתבקש להסביר איך יעשה זאת.כמו כן, נרצה לראות השתתפות בארועים משותפים (אוצרות לפי נושא, מבצעים (על אף שלא תהיה חובה לחבר טים להשתתף במבצע מסוים). 3. לבעלי 2 חנויות ויותר- הצטרפות של אחת החנויות מאפשרת הצטרפות של החנויות האחרות, רק אנא בבקשת ההצטרפות רשמו גם את שמות החנויות הנוספות שלכם. 4. הפעלת הטים היא התנדבותית והכללים בו נקבעו לפי הנסיון שיש לנו עד כה. אנחנו מקוות שכיסינו כאן את כל הנושאים, ושלא נצטרך לשנות משהו כהוא זה. נושאים פתוחים-
תגיות בדף הטים -כאן יש התייעצות אותה נעלה בפורום של הטים לאחר שנבדוק איך הוא עובד- מסתבר יש אפשרות לרשום עד 10 תגיות לדף הטים- מעבר לIsrael, TelAviv, Jerusalem, Isarteam, judaica וholyland נבקש לקבל הצעות למילות מפתח שיכולות להיות רלוונטיות לנו. תמונת הטים ודף האוהדים בפייסבוק- גם נושא זה יעלה בתוך הפורום של הטים עצמו, כשהתמונה שתיבחר תיבחר ע"י החברים בטים. בנוגע לדף האוהדים שלנו וגם למבנה הטים החדש- אנחנו לומדים ביחד מה ואיך לעשות, נבדוק על הדרך מה עובד יותר ומה שעובד פחות נעזוב וננסה דברים חדשים. בנוסף, אם הפורום באטסי עובד טוב ותומך בעברית ננסה להעביר את פעילויות הטים (או לפחות חלק מהן) להתדיינויות שם (לא בטוח שזה יהיה מוצלח, אבל יתכן שננסה). תודה למי שהגיע עד הלום. אנחנו מניחות שיעברו מספר שבועות נוספים עד שהטים יתייצב, אבל מרגישות שעברנו כבר את חצי הדרך, אז תודה גם על הסבלנות!

tooli6

New member
דריושת לא ראליות

מצטרפת לכל הדרישות שעלו כאן , גם אני עבדתי קשה לפני שמתקבלתי לטים, האם חברי הקבוצה הנוכחים צריכים שוב לעבור תקופת נסיון כתנאי לקבלה מחודשת לטים?. נראה לי גם לא פייר להגיע למצב שבו אני צריכה להתחיל שוב מהתחלה. כמובן שמי שעושה אוצרות באופן קבוע מבינה שזה מקדם טאותה אך ההכתבה הזו לשלוש בשבוע מוגזמת.

RolyzCreations

New member
לדעתי 3 אוצרות בשבוע זה ה-מ-ו-ן!

אז כיוון שכך מנסה להבין את יתר אפשרויות הקידום שהצעת: הקידום בבלוג לא הכי ברור לי. אין לי בעיה להעלות כל יום פוסט שמציג אוצר של הטים, אבל זה לא בדיוק מה שיעניין אנשים להיכנס לבלוג. גם הניסיון הקודם שעשיתי בבלוג שלי "לראיין" אומנים (רובם ישראלים) לא בדיוק עניין הרבה אנשים. היו מעט צפיות ועוד פחות תגובות. גם הקידום בפייסבוק לא ברור לי ואשמח לדעת מה נחשב מבחינתכם קידום בכלל וקידום בדף האוהדים בפרט.

milshake

New member
מסכים זה באמת הרבה

אין מצב בכלל.. נכון שיש כאלו שעושים כמה אוצרות כל יום, אבל לא כולם יכולים.. נכון שהם לא חייבים להיות חלק מהטים, אבל עדיין 3 בשבוע לדעתי זה הרבה מדי.

riorita

New member
אני בקושי מוצאת פנאי לבלוג אחד לחודש!

איך אמרו כאן - ג'יסס!!!

קצת הגזמתם, לא?

הדרישות האלה הן יותר קשות מכל הטימים שאני מכירה. רובם מסתפקים באוצר עם חברי הקבוצה אחת לחודש. אפילו ETTEAM שהכנת אוצרות זו המטרה שלו דורש אוצר פעם לחודש. 3 אוצרות בשבוע זו ממש דרישה מוגזמת. אני לא מכירה טים שדורש להעלות פוסטים בבלוג. רוב האנשים בכלל לא מעדכנים את הבלוגים שלהם פעם בשבוע. אני לא רוצה להציף את הבלוג שלי (שהלוואי והייתי מעדכנת פעם בחודש) רק באוצרות בגלל שזו הדרישה.

glassarah

New member
כמה הערות

למרות שעדיין לא החלטתי מה אני עושה עם זה בעצמי. - אם רוצים שהאדמינים יעלו על התג באמצעות חיפוש המילה team, אז עדיף שהמילה תהיה נפרדת - isart team ולא isarteam, לא נראה לי שחיפוש "team" יעלה את isarteam. - גם לי 3 אוצרות בשבוע נשמע המון. - לגבי דרישות הבלוג - זה משהו בשום אופן לא הייתי מסכימה לו, זה משהו שירחיק את הקוראים שלי ויפגע באופי של הבלוג שאני בונה כבר 5 שנים. לא מוכנה שאף אחד יגיד לי מה להעלות לבלוג, זאת הממלכה שלי. נשמע לי יותר סביר לשים לוגו של הטים בסיידבאר או משהו, אבל להתאים את התוכן של הבלוג לטים - לא. טוב, אז אולי כן החלטתי בעצם.

תגובתי

נראה לי שלא אוכל לעמוד בדרישות הנ"ל. לצורך העיניין, אני אוהבת להכין אוצרות, אבל לא תמיד יוצא לי להכין או אפילו להגיב ומכיון שאני מעדיפה להנות מהכנתם, אני מעדיפה להכין אותם כשאני יכולה... סורי

onor

New member
היי בנות

בקבוצה הקודמת לא הייתה ממש דרישה לכמות מסוימת של אוצרות והיו בנות שהשתתפו יותר וכאלה שהשתתפו פחות בבניית אוצרות. המטרה שלנו עם חידוש הקבוצה היא להיות קבוצה חזקה ופעילה ולקדם אחת את השניה כמה שיותר. בתור אחת שמכינה אוצרות, אני רואה פה הרבה מאוד בנות אוצר מידי יום וכמובן שזה לא מתאים לכולם ולכן הקבוצה מיועדת רק למי שמתאים לה. לגבי כמות האוצרות הנדרשת בשבוע זה כרגע 3 אלא אם כן לימיצ תרצה לשקול זאת שוב. בכל אופן חשוב לי לציין ש-ISART היא קבוצה כמו כל קבוצה אחרת באטסי וכל אחת יכולה לבחור אם זה מתאים לה או לא. דרך אגב מוריגיין, זה נכון שהדרישה המינימאלית בETTEAM היא אוצר בחודש אבל ביננו אם את לא עושה שם 3 אוצרות בשבוע אף אחד לא יזכור אותך. הרי אם כל אחת תכין אוצר אחד לחודש, אז כל אחת תופיע במקרה הטוב באוצר אחד לשבוע וככה לא מגיעים לראשי! ושוב אני חוזרת על זה שזה ברור שזה לא יתאים לכולן, מי שזה כן מתאים לה ( ואני מכירה פה בפורום בנות שמכינות מעל אוצר ביום) מוזמנת. לגבי הקידום בבלוגים נראה לי שאני אתן ללימיצ לענות כי באמת שהידע שלי בבלוגים מוגבל ודל ביותר

hperl

New member
הצעה ושאלה

הצעה: אולי אפשר ליצור בלוג קבוצתי, בדומה לזה של קבוצות אחרות, ואז גם ליזום כל מיני "אתגרי אוצרות" או פרוייקטים דומים ולשתף גם מי שאינם חברים בקבוצה בהכנת אוצרות עם פריטים של חברי הקבוצה... ושאלה: האם חברי הקבוצה הנוכחים צריכים שוב לעבור תקופת נסיון כתנאי לקבלה מחודשת לטים? עבדתי קשה והשקעתי זמן בלהתקבל בפעם הראשונה. נראה לי לא פייר להגיע למצב שבו אני צריכה להתחיל שוב מהתחלה. הלה www.hperl.etsy.com

anatbarshalom

New member
תגובתי

3 אוצרות בשבוע זה MUCH TOO MUCH בשבילי, 3 אוצרות בחודש או אפילו אוצר בשבוע זו דרישה הרבה יותר הגיונית מבחינתי. בלוגים ופייסבוק זה ממש לא הקטע שלי, לא מבינה בזה כמעט כלום ואין לי כרגע זמן עודף להשקיע בללמוד, כך שאם הדרישות הן גם וגם, אין מצב שאני יכולה לחשוב על להיות חלק מזה. אם לא תשנו את התנאים- אני בטוח בחוץ, בהצלחה.

onor

New member
חידוד הדרישות

זה לא גם וגם וגם, זה או או או. יש כאן הרבה חנויות מצליחות כמו החנות של שרי, אלונה, שרה ועוד שעובדות יפה מאוד ולא צריכות פוש ולכן אני מבינה למה זה לא מתאים להן להיכנס לקבוצה, מצד שני יש כאן חנויות שכן זקוקות לפוש נוסף. על עצמי אני יכולה להגיד שההופעות בעמוד הראשי קידמו אותי מאוד. מי שלא צריכה דחיפה מהקבוצה יכולה להמשיך ולבנות אוצרות בקצב שלה ולקחת חלק בפורום (כמו שאני עשיתי עד עכשיו משום שלא הייתי חברה ב-ISART) הקבוצה נועדה לתת תמיכה למי שכן זקוקה לכך ובשביל לבנות קבוצה חזקה צריך לעבוד.... ושוב אני חוזרת על העובדה שכל מי שלא צריכה ולא מתאים לה, לא חייבת. מי שכן רוצה, מוזמנת.

לדעתי יש בעיה מוסרית עם הדרישה של הבלוג

יש לי בלוג כמה שנים וכמה מאות קוראות נאמנות. עד עכשיו למעט 2-3 פוסטים ששיתפתי במהלך כמה חודשים טובים בפתיחת החנות מעולם לא פרסמתי דברים בעלי תוכן מסחרי / פרסומי כי זה ממש לא בסדר בעיני. זה בלוג יצירה נטו ולא פורמט לבמה לחנויות שעושות כסף. זה נחמד לפרגן אבל לא באופן כזה ובטח לא פעם בשבוע...

כמה דברים

לי דווקא 3 אוצרות בשבוע לא נשמע בקשה מוגזמת ואני חושבת שאוכל וששווה לי המאמץ הזה בשביל להגיע לדף ראשי.(הייתי בו רק פעם אחת וזה היה מעולה- זה משהו ששווה לי להתאמץ בשבילו.) בדיוק עכשיו קיבלתי בקשה להצטרף לטים אחר והם גם דורשים 3 אוצרות בשבוע... לגבי שאר הדברים- אין לי בלוג ולא נראה לי שייהיה לי בזמן הקרוב, אז מה זה אומר ? אוכל לשתף את האוצרות ושאר ארועים בדף הפייסבוק שלי.

onor

New member
היי מעיין- אני שוב חוזרת

התרומה לקבוצה יכולה להינתן באוצרות, בשיתוף בבלוג או בפעילות בפייסבוק. כל אחת יכולה לבחור מה שמתאים לה. אם את מתחברת יותר לאוצרות אז זאת תהיה התרומה שלך וזה מספיק.

לימיצ

New member
סליחה שלא הייתי כאן אתמול בערב, קראתי הכל עכש

ואני רוצה לומר שהפתעתן אותי עם הקושי ב3 אוצרות, ואני מאד שמחה על התגובות כאן, כי המטרה היא לא ליצור משהו מעיק אלא משהו שעם קצת מאמץ יוכל לקדם את מי שיהיה מעונין לקחת בזה חלק. אני לגמרי לא סגורה על 3 אוצרות בשבוע, ואשמח להתייעץ עם אונור שמכירה יותר טימים ממני ולראות מה עושים בענין הזה. בכל מקרה, הייתי שמחה לשמוע מכם כמה אוצרות אתם מכינים בשבוע? התחשוה שלי היתה שאנשים מכינים פה אוצרות כל יום, היא מוטעית? ובכל מקרה הרעיון הוא או בחירה- או קידום בבלוג, או קידום באוצרות או קידום בפייסבוק- מי שתרצה לעשות יותר מזה או לשלב זכותה, אבל היא לא צריכה להתחייב על זה. לגבי הבלוגים- אני מקבלת את מה שהדרלינג כתבה, בלוג הוא מקום שצריך לשדר אמינות ואם מפספסים את זה מול הקוראים זה בעייתי מאד. האם באנר בבלוג שמפנה לדף הטים נשמע יותר טוב? (לי נשמע מצוין, זה משהו שלא חשבנו עליו בכלל
) לגבי פייסבוק- מי שכתבה כאן שהיא יכולה לקדם את הטים בפייסבוק זה מצוין, אבל זה לא הרב, וגם אני לומדת את זה תוך כדי, תוכלו ללמוד איתנו, אגב, לפי מיטב הובנתי בתור התחלה נעשה לייק לדף האוהדים ולשם נעלה אוצרות שלנו למשל... אני מאאד שמחה שהגבתם כאן, באמת, ותודה על הכתיבה החיובית! אנחו לא באות כאן נגד אף אחד, אנחנו רוצות לייצר פלטפורמה אמינה לקידום הדדי בה אף אחד לא מרגיש תרעומת על כך שהוא "עובד קשה" ואחרים לא, מה שהיה בפורמט הטים הקודם. אשמח לתובנות נוספות, זה חשוב בגיבוש מהות הטים. תודה! לימיצ

ניליכ

New member
עדיין לא למדתי להכין אוצר, מין מחסום,

צריכה ללמוד אחד לאחד איך זה עובד אין לי בלוג יש לי פייסבוק הייתי שמחה להצטרף לטים. כל העולם הוירטואלי הזה די חדש לי. חייבת לשבור את המחסום הזה!!! זהו שיתפתי אתכם!!!!

למעלה