טים דאנקן ה-MVP

טים דאנקן ה-MVP

הייתה התלבטות גדולה בין טים דאנקן למנו ג'ינובילי מי יהיה ה-MVP של סדרת הגמר. ג'ינובילי נתן משחקים גדולים בסן אנטוניו, טים דאנקן נתן הופעות כושלות מקו העונשין. היה נראה שהבחירה בג'ינובילי תהיה על חודן של כמה קולות, אבל הנחישות של דאנקן כנראה גרמה לכמה אנשים להחליט בסופו של דבר: טים דאנקן הוא ה-MVP של הסדרה המופלאה הזו.

קיר קמט

New member
נו, השגותיי.

אם טים דאנקן הMVP, המצב באמת חמור. TD MVP רק בגלל סטטיסטיקה, ותו-לאו. הוא נעלם פעם אחר פעם כשהמצב היה... מכריע, וגם במשחק הזה, לכאורה משחק טוב שלו, הוא עשה איזה זוועה מהשדה עם משהו כמו 10 מ27. יתרה מזאת, בגלל שהוא חור שחור בהתקפה, שפשוט שואב את הכדורים אליו ושום דבר לא יוצא בחזרה (יופי, עכשיו תזכרו רק את האסיסט שלו למאנו לשלשה של המשחק - אבל וואללה, זה בערך הדבר היחידי שאפשר לזכור ממנו מבחינת שיתוף השחקנים האחרים בסדרה הזו..), איבד המון כדורים בעיקר יחסית לשחקן פנים (שזה אופייני לטימי, נכון, אבל אתה מצפה ממנו לדעת איפה לשים את הגבול...) ובהגנה הוא היה מאוד רך, מאוד כבד בכל ששת המשחקים הראשונים. היום הוא היה פחות שערורייתי בהגנה, אבל עדיין - מאנו נתן תרומה הרבה יותר גדולה ב-2 הקצוות (ותסלחו לי, אבל אם זה שיש לטים ממוצע של 14 ריב' בערך בסדרה עושה אותו שחקן הגנה טוב - אז זה בזיון.), מאנו עירב הרבה יותר את השחקנים בקבוצה ועשה אותם טובים יותר (נכון שזה מתבקש בגלל שהוא לפעמים על תקן רכז/מנהל משחק, אבל הוא ידע להפעיל את החבר'ה שלו כמו שצריך..) וכמובן הכניס הרבה הרבה אנרגיות לשחקנים, ואולי הכניס סוף סוף גם את בן וואלאס לפוסטר - הגיע הזמן. תגובה ראשונית ובלעדית שלי
, אני עף לטקס סיום קורס מ"כים בגולני של חבר שלי, ביי.

SSPB

New member
מאנו לא קיבל את ה MVP

בגלל שהיה לו שתי משחקים לא טובים בכלל! וטים תמיד נתן ממוצע סביר יש לו 20 נק` ו 14 ריב` בממוצע וזה יפה! ואני חושב שאין ספק שאם מאנו היה טיפה יותר טוב במשחקים השני והשלישי אז הוא היה..

2LIRONOS7

New member
אתה יכול לציין עוד שחקן שהיה לוקח

כ"כ הרבה ריבאונדים עבור הספרס? פחות ריבאונדים בהגנה - יותר כדורים בהתקפה לדטרויט. תוציא את ג'ינובילי מהספרס והם היו פחות טובים, תוציא את דאנקן ואין להם סיכוי.

2LIRONOS7

New member
ואני לא אומר שהוא היה צריך לזכות ב-

MVP, אני רק מציין עובדות.

מסכים איתך

הגיע למאנו. לא הגיע לדאנקן. הוא קיבל כי הוא הכוכב הגדול היחיד בסדרה הזו, וכי המספרים שלו יפים. בפועל, היה איום ונורא בהרבה רגעים חשובים, בייחוד משחק 5 בו שבק לחלוטין והיה גורם שלילי מאוד עבור קבוצתו, ברבע האחרון ובהארכה. מזל שיש את הורי. טימי חייב לו את התואר הזה, כי בלעדיו, ההפסד שהגיע להם להפסיד במשחק החמישי היה מהווה כתם עצום על דאנקן כל הקריירה שלו. הגיע לאמנו. בהרבה.

SSPB

New member
אבל איך תסביר שה- MVP בשתי משחקים

השלישי והרביעי לא מתפקד בכלל! איך ניתן MVP של סדרת הגמר לאחד שבשתי משחקים לא היה טוב? לעומת זאת דאנקן גם ביום גרוע שלו סיים עם 16 נק` ו 16 ריב`!

SSPB

New member
כנראה ששם המספרים כן קובעים!

ולא ענית על השתי משחקים הגרועים של מאנו?

capsl0ck

New member
שני.

וזאת בדיוק הבעיה. לבחור MVP לפי מספרים זאת פשוט בדיחה. בדיחה אמריקאית. אני תמיד אמרתי שההומור הבריטי עדיף.

e dor

New member
לא מסכים איתכם

לדעתי דאנקן הוביל את הקבוצה, עשה עבודה יפה, זה שהוא החטיא קליעות עונשין .. קורה לכל אחד - ועובדה שבסוף בהובלתו, ניצחו הספרס את הסדרה. חוץ מזה שדאנקן שיחק הגון ויפה. מה שאני אישית לא יכול לומר על ג'ינובילי.

lilon1

New member
מי מדבר רק על עונשין??

אני מציע לך להסתכל שוב על משחק 5 ולראות איך הוא והצרפתי הרסו לספירס יותר מאשר הועילו, איבודים טיפשיים שלו והיו רגעים שהוא פשוט ברח מהכדור.

e dor

New member
כן, אבל תמיד קל לזכור את השגיאות

ועדיין הוא נתן הרבה נקודות והוביל את הקבוצה שלו. זה כמו שקל היום להאשים את ראשיד בגלל השלשה של הורי במשחק החמישי - אבל בסה"כ הקבוצה שיחקה רע והוא התעשט, אז אי אפשר להאשים רק אותו. אותו דבר לגבי דאנקן.

lilon1

New member
ידידי היקר, נקודות זה לא האספקט

היחיד במשחק, לא ייתכן שכל התקפה, או במקרה הספציפי הזה כל התקפה שנייה (כי כל התקפה אחרת זה ראש בקיר של פארקר וג'ינובילי) דאנקן יקבל כדור ויגמור את ההתקפה, הבן אדם היו רגעים שהוא פשוט לא חשב, עשו עליו דאבל טים, עדיין הוא לא יוציא כדור כדי להזיז לוויק סייד למנו או פארקר ל- 3 חופשית... פשוט ראש בקיר!

123רתם

New member
גינובילי לא שחקן הגון?!

e dor, אם יורשה לי לשאול- על סמך מה החלטת שגינובילי אינו שחקן הגון ויפה?

למעלה