טים ג'ייקוב

shnia24

New member
נשיאת טים ג'ייקוב לא נמצאת במשרדה

אפשר להשאיר הודעה אחרי הפיחחחחחחחחחחחחח

אני פשוט בבעיית זמן מחשב עד השבוע הבא- רק קוראת בנייד ומתעצבנת על קרן אביב וסיוון
חכו חכו לאפריל!
ואני רוצה לציין שמי שמתעסק בוקר וערב עםמה כן רואים או לא רואים מהגוף של ג'ייקוב זה אתן ולא טים ג'ייקוב

בכל מקרה, העליתם כבר את הנקודה הזו וגם אני חושבת על זה- למה ג'ייקוב לקח כל כך הרבה מהטיזר? הרי טים אדוארד הוא הרוב המוחלט של המעריצים....ניחוש שלי שבסרט הזה יהיה לו תפקיד גדול. איזה כיף IN YOUR FACE!.

sivanwe

New member
מחכות לאפריל בקוצר רוח
יהיה טוב לראות אותך

כאן יותר

כן, הולך להיות לא תפקיד דיי גדול בסרט הזה
והראו חלק גדול ממנו(ואת זה אני יודעת מדיונים עם הטוויטר של טוויליט) שהחבר'ה של טים ג'ייקוב מאוד התאכזבו שלא היה שום ג'ייק בסניק פיק של טארגט...
בהחלט פיצו אותם עכשיו

shnia24

New member
איפה קרן?????איפה קרן????

שמעתתתתת???!!!
"החבר'ה של טים ג'ייקוב"
רגעעעעע, שובבבבב

"ה-ח-ב-ר'-ה ש-ל- ט-ים ג'-י-יק-ו-ב"

I REST MY CASE

aviv32

New member
החבר'ה לא פה, את מדברת בשמם?

כי לא הבנתי, איפה כללללללל טים ג'ייקוב להגן על עצמו? איפה כלללללל החבר'ה המדוברים?
(כי חבר'ה- יכול להיות גם קבוצה חברמנית של חמישה אנשים
)
או שאת מרימה את הדגל עבור כולם
- כולם שאת מרימה דגל לבן
. תחליטי!

sivanwe

New member
תיהיו בריאות שתיכן, קשה

לנשום בצורה רגילה בפורום הזה!

aviv32

New member
מי צריך לנשום? אפשר להסתדר בלי לנשום

ונדמה לי שאפילו בלה בכבודה ובעצמה אמרה על זה משהו בT........

אזהרת חפירה- גו טים ג'ייקוב

מעניין אותי מאוד ההקשר שאת עושה בין התרבות שממנה סטפני הגיע ליכולת של בלה לאהוב יותר מגבר אחד. אני מדגישה פה בכוונה את הגבר כי בקרב המורמונים (והיהדות בעברה והאיסלם) מקובלת מערכות יחסים של גבר עם יותר מאשה אחת אבל זוגיות של אשה עם יותר מגבר אחד נחשבת לטאבו בערך בכל העולם. יש כאן משהו מאוד שובר מוסכמות בעיני- הרגשות שבלה חווה במקביל לשני גברים שונים, במיוחד כל כך מנוגדים:
אדוארד הוא קר- נצחי ובלתי משתנה. ג'ייק חם ולאורך כל הספרים אפשר לראות את השינויים שבו- גם פיזית וגם ההתבגרות הנפשית שלו. הם כמו שני קצוות של הסקאלה כשבלה נמצאת איפשהו באמצע. שני הכיוונים מושכים אותה. החום של ג'ייק למשל- זה משהו שראינו בברור באקליפס עד כמה היא צריכה אותו ועד כמה אדוארד עם כל האהבה שלהם, פשוט לא יכול לתת לה (הסצינה באוהל).

I’m not saying you don’t love him. I’m not stupid. But it’s possible to love more than one person at a time, Bella. I’ve seen it in action.
Jacob Black, Eclipse, Chapter 21, p.481

אני חושבת שמשולש סאם-אמילי- ליאה מציב תמרור אזהרה של "את לא יכולה לקבל את שניהם". ואז אני חושבת- אף אחד מהצדדים לא מאושר לגמרי. לכולם יש משקעים, תחושות של מרמור ואשמה, במקרה של סאם וליאה גם האשמה עצמית נכבדת. האם הסיפור היה יכול להיגמר אחרת? האם זה היה אפשרי בשביל סאם לבחור את שתיהן? סטפני מבהירה בבירור שאין אפשרות כזאת. העובדה שבלה חייבת לבחור לאיזה צד היא פונה זה חלק מההתבגרות שלה (כמו אליס בארץ הפלאות שמנסה לבחור באיזה שביל ללכת). היא לא יכולה להנות משני העולמות.

אני לא חושבת שהמשולש נגמר באקליפס. למרות הכל, למרות החתונה, למרות ההריון ג'ייק עדיין לא מרפה לגמרי. בעיני המשולש נגמר רק כשהלב שלה מפסיק לפעום- כשהוא מסתובב והולך. רק אז הוא עוזב את בלה ומרפה מהאהבה שלו כלפיה.
"כי זה כל מה שנשאר מבלה ששנינו אהבנו. גופה שבורה, מרוסקת, שדיממה למוות. את בלה המרוסקת לא יכולנו לחבר מחדש...
ידעתי שאיחרנו את המועד. ידעתי שהיא מתה. ידעתי בוודאות, כי המשיכה שלי אליה התנדפה. לא הרגשתי שום סיבה להיות על ידה"."
(ג'ייקוב. שחר מפציע ע"מ 300)

אם לא הייתי מוצאת את ג'ספר ויטלוק מתת האל למין הנשי, ואם טיילור לא היה בעיני כזה ילד קטן וחמוד הייתי לגמרי טים ג'ייק. אני אוהבת את הקרבה חסרת המאמץ שלהם. אני אוהבת את הנינוחות שהייתה בינו לבין בלה מההתחלה. אני אוהבת את הציצוטים הבלתי נשכחים שלו:
I’m exactly right for you, Bella. It would have been effortless for us — comfortable, easy as breathing. I was the natural path your life would have taken… If the world was the way it was supposed to be, if there were no monsters and no magic…
Jacob Black, Eclipse, Chapter 26, p.599

אז לסיכום: אם הייתי יכולה להצביע על משהו ולהגיד- "כזה אני רוצה" זה התיאור שלו- "יחד היינו מרגישים נוח, קל, כמו לנשום. אני מסלול החיים הטבעי שלך..." במידה מסויימת הוא שובר לי את הלב יותר מאשר הפרידה של אדוארד בNM. אני לגמרי יכולה להבין את בחירתך בטים ג'ייק. אל תכנעי ללחץ חברתי
(הבהרה: אני חושבת שרוברט הוא יאמי, אין קשר בין הדברים)

sivanwe

New member
דבר ראשון, ממש נהנתי לקרוא את הדברים שכתבת

אני מסכימה איתך בנוגע לניתוק מבלה.
זה קרה רק כשנסי הייתה בחוץ.
ולגבי כל השאר
אני פשוט מסכימה איתך,
אני עם אדוארד.... בלב ובנשמה
אבל זה בהחלט לא מונע ממני לחשוב שג'ייק סופר מעניין..
הוא דמות גאונית לדעתי

shnia24

New member
את
!

מקסים כל מה שכתבת!
יש טעם לומר שאני מסכימה איתך בכל פסיק מילה ואות?! זה ברור בינינו לא?!

איזה משפט מרגש: "אם הייתי יכולה להצביע על משהו ולהגיד- "כזה אני רוצה" זה התיאור שלו- "יחד היינו מרגישים נוח, קל, כמו לנשום. אני מסלול החיים הטבעי שלך..." "" כי זה בדיוק מה שאני חושבת! אני חושבת שלכל בחורה מגיעה לפחות פעם בחיים לחוות מה זה כשאת האוויר של מישהו אחר והוא חם כמו השמש בשבילך!

וכרגיל תענוג עצום לקרוא את הציטוטים בעברית! נכון שאתן מקנאות שנשאר לי לגלות עוד צדדים של הסאגה כשאקרא הכל בעברית?!

aviv32

New member
הציטוט הזה על בלה המתה- צמרמורות!!!

ציטוט חזק! סטפני המלכה אין אין אין

לגבי הנינוחות של בלה וג'ייקוב והקרבה חסרת המאמץ ביניהם- זה אכן סוג של קשר מיוחד, אבל! זה לא סוג של אהבה של פעם בחיים.
אהבה של פעם בחיים, נדירה, סוחפת, חד פעמית, שאין לאף אחד ולא היתה ולא תהיה- זה אדוארד+בלה.
הקשר של ג'ייקוב ובלה זה קשר שמוביל לנישואים וחיים ארוכים יחד, קשר רגיל, שיש הרבה ממנו בעולם. אהבה שונה, מוזרה, מקבלת ב100%, אהבה של הקרבה עצמית, של ויתור עצמי- אין כזו. פשוט אין. וזו האהבה של בלה ואדוארד.
התיאור של "יחד היינו מרגישים נוח, קל, כמו לנשום. אני מסלול החיים הטבעי שלך..." לא אמור להיות באהבה אמיתית, זה יכול להיות תיאור גם של אח או חבר, לא מחייב שיהיה תיאור של אהוב.

ואני משתמשת בדוגמא שלך של חום/קור למשהו אחר בצורה שונה:
קור- הוא משהו שאנחנו לא אוהבים, משהו שאוטומטית מתרחקים ממנו
חום- הוא משהו שאוטומטית אנחנו רוצים להתקרב אליו ולהיות לצידו
אז למרות הקור הלא טבעי, למרות שהטבע של בלה (ושל כל אדם בעצם) הוא להתרחק מהקור הזה ולהימשך דווקא לחום- היא הולכת נגד הטבע שלה, נגד מה שהחיים באופן טבעי מובילים אותה אליו- חום ושמש- ונמשכת דווקא לקור ול"חושך". במציאות לא קורה שמישהו הולך נגד הטבע שלו, וגם אם כן- נדיר ביותר וקשה ביותר לעשות את זה. ובלה כן הלכה נגד מה שהחיים איחלו לה ובחרה במה שהיא איחלה לעצמה. היא הלכה נגד מסלול החיים הטבעי שלה כמו שאמרת. איפה עוד את רואה דבר כזה? גם בסרטים, גם בספרים וגם בחיים- זה נדיר.

sivanwe

New member
אני לא חושבת שאחד מונע מהשני להתקיים.

אין שום ספק של שאלה, שלבלה- הטוב ביותר זה אדוארד.
רק מהסיבה הזאת, ובאמת- זו הסיבה ה-י-ח-י-ד-ה שאני מצליחה לחשוב עליה,
ג'ייקוב לעולם לא הייתה אפשרות אפשרית.
אבל להגיד שאהבה כזאת, של ג'ייק ובלה מתאימה לחבר, לאח? אני לא חושבת.
אני חושבת שאלה בדיוק הדברים שאני מחפשת בבעל. ואני כן חושבת שזו אהבה אמיתית... לגמרי.
רק לא האהבה המתאימה לשנייהם.

ממש מסכימה

סוג האהבה שיש לבלה וג'ייק היא בדיוק סוג האהבה שאני רוצה בזוגיות.

אח? רוב הזמן אני ואח שלי מנסים לקרקף אחד את השניה
. הכל מאהבה כמובן, אבל זה ממש לא קל כמו לנשום.

aviv32

New member
טוב הרמתי ידיים- אין על ג'ייקוב- אבל

עדיין- א.ד.ו.א.ר.ד.
וגם:
לא סתם א' בא לפני ג'

אין אני גדולה!

(תרגום: א= אדוארד, ב= בלה, ג= ג'ייקוב)

sivanwe

New member

ה-ר-ג-ת אותיייייייייי אף פעם לא שמתי לב לזה לפני!!!!1
!!!!!

את מכירה את המשפט הצבאי:

א- אוהל, ב- זה בית ג- זה מה שמפריד ביניהם?

אז פה זה אותו עיקרון
א- אדוארד, ב- בלה, ג- זה ג'ייק שמנסה להפריד ביניהם

למעלה