טים ג'ייקוב
אתן תסלחו לי נכון? יש לי בדיוק 5 דקות לחפור במחשב, כי בשאר הזמן אני רק יכולה לקרוא אתכן בנייד ולא לענות, אז החלטתי לפתוח הודעה חדשה כי אפילו אין לי זמן למצוא את המקום הנכון לשים את זה- תוותרו לי הפעם, טוב
...
יש לי כמה דברים להגיד בשם טים ג'ייקוב.
קודם כל, אף אחת לא "המציאה" טימים. סטפני היא בשני הטימים. הלואי והיה לי יותר זמן להדגיש את הנקודה הזו, אבל ניחא- זיכרו שהיא באה מתרבות שלבעל אחד יש יותר מאישה אחת ותבינו שאצלם "לאהוב שני אנשים בו זמנית" זה לא קלישאה מסרט רומנטי. זה החיים.
סטפני היא גאונה ספרותית. היא יצרה את הרומן ככה שלכולנו יהיה ברור שבלה אוהבת יותר מאדם אחד, פשוט אחד יותר.
תחשבו על ההתפתחות של הדמות של ג'ייקוב כמו קשת, שזה אגב הדרך המושלמת ליצור דמות-
היא מתחילה כדמות ילדותית מאוד, מבחינה פיזית ובעיניה של בלה ולכן היא אומרת דבר כזה:
As long as you like me the best. And you think I’m good-looking—sort of. I’m prepared to be annoyingly persistent.
Jacob Black, New Moon, Chapter 9, p.21
ואז הוא מתפתח- גם פיזית וגם בעיניה של בלה.
תחשבו על הסצינה בגשם- הוא כולו סקסי ורטוב והיא מתחננת שלא יעזוב אותה.
אין לי זמן למצוא את הציטוט ההוא, אבל הוא היה כל כך סקסי ומיוסר שחבל"ז.
ברגע זה הוא עלה ב"קשת" הדמות.
המשך דיון יבוא....
אתן תסלחו לי נכון? יש לי בדיוק 5 דקות לחפור במחשב, כי בשאר הזמן אני רק יכולה לקרוא אתכן בנייד ולא לענות, אז החלטתי לפתוח הודעה חדשה כי אפילו אין לי זמן למצוא את המקום הנכון לשים את זה- תוותרו לי הפעם, טוב
יש לי כמה דברים להגיד בשם טים ג'ייקוב.
קודם כל, אף אחת לא "המציאה" טימים. סטפני היא בשני הטימים. הלואי והיה לי יותר זמן להדגיש את הנקודה הזו, אבל ניחא- זיכרו שהיא באה מתרבות שלבעל אחד יש יותר מאישה אחת ותבינו שאצלם "לאהוב שני אנשים בו זמנית" זה לא קלישאה מסרט רומנטי. זה החיים.
סטפני היא גאונה ספרותית. היא יצרה את הרומן ככה שלכולנו יהיה ברור שבלה אוהבת יותר מאדם אחד, פשוט אחד יותר.
תחשבו על ההתפתחות של הדמות של ג'ייקוב כמו קשת, שזה אגב הדרך המושלמת ליצור דמות-
היא מתחילה כדמות ילדותית מאוד, מבחינה פיזית ובעיניה של בלה ולכן היא אומרת דבר כזה:
As long as you like me the best. And you think I’m good-looking—sort of. I’m prepared to be annoyingly persistent.
Jacob Black, New Moon, Chapter 9, p.21
ואז הוא מתפתח- גם פיזית וגם בעיניה של בלה.
תחשבו על הסצינה בגשם- הוא כולו סקסי ורטוב והיא מתחננת שלא יעזוב אותה.
אין לי זמן למצוא את הציטוט ההוא, אבל הוא היה כל כך סקסי ומיוסר שחבל"ז.
ברגע זה הוא עלה ב"קשת" הדמות.
המשך דיון יבוא....