טילאק באנדרומדה

[TNT]

New member
טילאק באנדרומדה

ראיתי את פרק 20 בעונה 2 של אדרומדה ולהתעתי גיליתי שם את פרצופו של טילאק. פעם ראשונה שראיתי אותו משחק חוץ מסטארגיט.

aשרון

New member
הנה עוד משהו בשבילך........

כריסטופר ג'אג' עשה גם תפקיד אורח באחד הפרקים של מקגיוור, כן, כן, עוד בשנות השמונים כשהייה נער. הוא שיחק שם אחד מתלמידי כיתה שמקגיוור בא ללמד, ויש לו ולריצ'רד סיצנה משותפת, ממש אחד על אחד. אחחחחחח, רק אם הם היו יודעים מה צופן העתיד, אולי גם היו קוראים לאמנדה ומייקל לתפקיד אורח... נ.ב: גם דון דיוויס(המונד)עשה תפקיד אורח, ומייקל גרינברג גם כן הפיק את מקגיוור.

MajorGad

New member
מקגיוור זה מסוג הסדרות

שפשטו את הרגל..משהו כמו סרטי אינדיאנה ג'ונס. סדרות שנראות מיושנות, רעיונות מיושנים שלא מסוגלים לשרוד לאורך ימים. אם ריצ'ארד דין אנדרסון לא היה משחק שם שום אדם שפוי בדעתו בפורום הזה לא היה צופה בסדרה הזו.

aשרון

New member
מה,../images/Emo46.gif איך אתה מדבר.....

בושה וחרפה, פויה... מקגיוור לא פשטה את הרגל, ואפילו לא חצי רגל, הרעיונות בה עדיין נראים מקוריים איכותיים ומוצלחים מתמיד. והיא בכלל לא נראית מיושנת, (נו טוב, חוץ מהחולצות הזוועתיות האלה שהוא לובש שם, אחרי הכל זה שנות ה-80 שם).

MajorGad

New member
תעשה לי טובה...מבלי להעליב כמובן!

זה סדרה צפויה..כל פעם שמגיוור נתקע איפשהו הוא מוציא מהפה את המסטיק ועושה ממנו פצצה..האקשן והמתח שם זה דבר די זול בלשון המעטה..

aשרון

New member
טוווווווווווווווווווווב......../images/Emo36.gif

העניין הוא שאני גדלתי על מקגיוור, ועדיין רואה בסדרה הזאת משהו טוב. צפויה, איזו סדרה לא צפויה, נו באמת... הרי אתה באמת ציפית שנינה מאיירס תהרוג את ג'ק אחרי שהיא סגרה את העסקה עם הנשיא(אם אתה צופה ב 24 כמובן). ולא התכוונתי שההודעה הקודמת תצא כמו מתקפה.

MajorGad

New member
טוב את זה אני מבין! ../images/Emo13.gif

גם אני נראה לי אצפה במומינים אם יהיה..

bigbird™

New member
רק ילדי שנות ה 80 והסביבה

יודעים מה זה מקגיוור באמת.אני מצטער אבל לדעתי היה צריך לגדול בתקופה הזאת כדי להעריך את הדברים שקרו בה,מונפצים עד כמה שהם נראים אין כמו לחכות לשידורים שלה ב 8 בערב בערוץ 1,כן כן שם לראות מה הוא יעשה השבוע ,להיות ילד קטן ולהאמין לכל דבר
בשביל אותה תקופה..טרום שליחות קטלנית 2, ושאר שוברי מיתוסים(מטריקס..) מקגיוור כן היה משהו..ככה לי נראה. ולא אני לא צופה בה היום,כן היום במבט זה בהחלט נראה לי שונה ומוזר אבל פינה בלבד תמיד תהייה.

aשרון

New member
וווואיייי, איזה יופי.........

bigi, מאיפה זה, איזה יופי, אתה כתבת?, זה כל כך נכון, ממש אחד לאחד, באמת התרגשתי, תודה.
ואמרתי "וואלה!נכון על יותר מ-10 מתוך האמירות הנ"ל. ותוספות משלי לרשימה: מסע בין כוכבים בחינוכית, קיילי מינוג בתלתלים, פילוני(בכיתה ב'), אלף, החבובות....

bigbird™

New member
קיילי מינוג בתלתלים

ומה עם גייסון דונובן????? נפלתי מצחוק...ולא לצערי לא אני כתבתי אבל לבד לחצתי על האופציה לצרף את זה כקובץ

למעלה