טיירון לו

OrEl74

Well-known member
מנהל
טיירון לו

בואו ננסה להיות אובייקטיבים ולנתח את הסיכויים שלו בלי כל האמוציות בגלל בלאט.

אז מה יש לנו?
מאמן צעיר וחסר נסיון מצד אחד אבל מצד שני הוא גם היה עוזר המאמן של טובי המאמנים בליגה כשהבולט שבהם הוא כמובן פיל ג'קסון.
סביר להניח שהוא למד דבר או שתיים מהמנטורים שלו ושיש לו מושג כלשהו באימון.
ולא פחות חשוב, לברון חפץ בייקרו וסביר להניח שהוא ינסה להרים אותו וכשלברון ויחזור להנהיג את הקבוצה כמו שמצפים ממנו ולא כמו שהוא עשה מתחילת העונה. ואם לברון ינהיג אותם וידחוף אותם קדימה, הם גם יראו טוב יותר.

ולכן קשה לי להמנע מהשאלה, האם באמת טיירון לו יכשל שם?
ואולי פתאום נראה קליבלנד אחרת, דורסנית יותר ובעיקר, רוצים הרבה יותר?

Nirwood

New member
אם לשפוט לפי המשחק נגד הבולס - אז לא...

אבל מצד שני, יכול להיות שהמשחק הגד הבולס היה ניקוי חלודה מתקופת בלאט, ועכשיו כשלברון יתחיל לשחק על 100% (גם מבחינה מנטלית) אז זה יסחוף את שאר שחקני הקבוצה.

קליבלנד כקבוצה מגובשת היא מאוד מפחידה וכשרונית, אבל אני עדיין לא חושב שלו מתקרב לקרסוליים של פופוביץ הגדול או אפילו של קר.

יש הבדל ענק בין להיות עוזר מאמן למאמן ראשי, בשורה התחתונה לברון הוא לא אלוהים, והוא לא יכול להיות מושלם בכל פעם, לו יצטרך עזרה משאר הכוכבים והוא יצטרך הגנות לוחצות נגד המובילות של המערב, מעבר לכך - הוא יצטרך לבנות את הקאבס כקבוצה יותר קבוצתית ופחות ככזאת שמבוססת על לתת את הכדור ללברון ולחכות לנס, ואני לא חושב שהוא יצליח לעשות את זה, אולי רק אם לברון יתעקש...

BeniTaz

New member
יש לי תחושה שהמצב בחדר ההלבשה..

לא רק שלא ישתפר, אלא יהיה גרוע יותר. הקאבס לא צריכים מאמן שהוא חבר של לברון, כמו שהם לא היו צריכים מאמן שפוחד מלברון. הם צריכים מאמן עם סמכות ונסיון וזה לא קורה.
&nbsp
יש לי תחושה.. שוב, תחושה, שרוב השחקנים לא אוהבים את השינוי הזה ואפילו חוששים לעתידם. כמובן שלא נשמע שום ביקורת מצידם, ולא רק בגלל שכולם בני ערובה של לברון אלא זה לא נהוג ולא לויאלי לבקר מהלך של ההנהלה. אבל צריך לזכור שבלאט אחראי לקידומם של מספר שחקנים כמו דילאבדובה, מוזגוב ואפילו סמית'.
&nbsp
השינוי הזה עשה טוב רק ללברון, הוא לא עשה טוב לקבוצה. הקבוצה גם ככה סבלה מהדומיננטיות יתר שלו אז עכשיו נתנו לו עוד כוח. אני בטוח שגם קווין לאב וקיירי, שמאמינים שהם חלק מהשלישיה, מבינים עכשיו סופית שזו קבוצה של שחקן אחד.
&nbsp
אם קליבלנד תצליח או תשתפר לדעתי זו תהיה הפתעה.

אין כל כך מה לנתח

אני אגיד את זה בהכי טוקבקיסטי שלי: זה לא משנה מי יאמן אותם, הם עדיין יגיעו לגמר הNBA ועדיין, גם פיל ג'קסון לא יוכל לקחת איתם אליפות.
אני חושב שמרוב עצים לא רואים את היער שם כבר.. למשל; יש להם יותר מדיי גבוהים בסגל הם חייבים לעשות שם סדר.
לגבי ההיררכיה בקבוצה- יש לי הרגשה שלברון ולאב שונאים אחד את השני שנאת מוות, בכלל כל הכימיה הקבוצתית שם על הפנים לדעתי. כמובן חיפשו ומצאו להאשים את בלאט בזה אבל נראה לי שזה יותר גדול מזה. אצל סן אנטוניו וגולדן יש ממש הרמוניה קבוצתית לעומת קליבלנד.
לגבי טיירון לו עצמו, כנראה שכל עוד לברון שם לא יקרה לו כלום בכל מקרה..
&nbsp

Nirwood

New member
אתה לא חושב שאטלנטה יכולה לעקוץ בפלייאוף?

יש להם קבוצה הרבה יותר מגובשת, ואת אחד מקלעי ה3 הטובים בהסטוריה.

גם טורנטו יכולה לעשות להם בעיות.

אנשים לקחו כמובן מאליו את ההגעה של הקאבס לגמר, אם הקאבס יכנסו לרצף הפסדים לפני הפלייאוף קיימת סבירות גבוהה שהם יקבלו בראש גם בפלייאוף עצמו, יכול להיות שהשחקנים בעצמם מבינים שמדובר באוניה ששוקעת.

הבעיה עם טורונטו ואטלנטה

שהן באמת מרשימות בעונה הסדירה, עונה שעברה בכל ההוקס היו מטורפים.
שתי הקבוצות האלו חירבנו בפלייאוף, במיוחד טורנטו שזה הפך להיות מנהג אצלהם ,
לקבל הלם קרב בפלייאוף וללכת הבייתה מהר מאוד

fatnoam

Active member
קשה מאוד לנצח את לברון בפלייאוף

הוא גם שבר את גולדן סטייט בשלושת המשחקים הראשונים (שהקאבס לקחו 2) עם הופעות היסטוריות.
&nbsp
לאטלנטה וטורונטו את ארסנל הקלעים והשומרים שיש לספרס ולגולדן סטייט. הן לא מסוגלות להרים את הקצב ועוד כל מיני דברים כאלה. אין מה לעשות, בפלייאוף לברון בביסט מוד וקשה. גם כשהיה בהיט, היו פשוט משחקים שהוא ניצח לבד.

rapgamer4ever

New member
הן לא באותה סקאלה

קליבלנד קונטנדרית לכל דבר: טובה מאוד בשני צדי המגרש, המון סטאר קוואליטי, סגל גמיש וספסל עמוק. היא בקצב של 60 ניצחונות העונה.
&nbsp
הקבוצה היחידה במזרח שמשחקת ברמה שעוד איכשהו קרובה לקליבלנד היא טורונטו. די התלהבתי מהם העונה אבל אם נהיה כנים עם עצמנו- אין להם סיכוי לנצח את הקאבס בסדרה. הם פחות איכותיים, פחות עמוקים ופחות מנוסים. טורונטו מתבססת מאוד על הגעה לעונשין בעוד שבפלייאוף מאפשרים לשחק יותר בפיזיות.
אני מאמין שטורונטו תעבור סיבוב העונה. אם היא תגיע לגמר המזרח זה יהיה הישג מעולה.
&nbsp
הקבוצה היחידה במזרח שכנראה רואה בעצמה מועמדת להדיח את קליבלנד היא שיקאגו. הכדורסל שלהם לא טוב והסגל שלהם אוברייטד.
&nbsp
קליבלנד בפול פורס תנצח כל יריבה מהמזרח ב-5, מקסימום 6 משחקים.

billc

New member
אטלנטה לא טובה העונה, היה להם יחסית לוז קל עד עכשיו

billc

New member
הם צריכים כמה ניצחונות כידי לעלות את הבטחון

ההצלחה בעונה שעברה היתה בגלל הגנה חזקה מאוד
לאחר המשחק הוא דיבר יותר מידי על התקפה ופחות מידי הגנה

אבל כמו שאמרת יש שם סגל הכי יקר בליגה, הם צפויים להצליח עם מאמן אפילו בינוני
השאלה אם הוא אפילו זה, אם יתחיל רצף הפסדים יהיה חגיגה, לא רק בישראל
גם בתקשורת בארה״ב

פולספגן

New member
אין לו כל סיכוי

דייויד בלאט בנה את הקבוצה במשך שנה וחצי לסגנון משחק שיותר מתאים לאירופה וזר ל-NBA.
ברגע שהוא יסיט את האימון לשיטה הרגילה, הם יתחילו להפסיד בצרורות כפי שכבר התחיל לקרות

בנוסף, לברון מתייחס אליו כאל חבר ולא כאל מאמן וגם שהוא אמר שהוא צריך להתחיל להתרגל אחרת, כמצוטט "על מינויו של טיירון לו למאמן הקבוצה, סיפר לברון ג'יימס: "אני וטיירון חברים מגיל 17, אבל מעכשיו הכל משתנה. הוא הופך למאמן הקבוצה עכשיו
ואני אכבד כל מה שיבקש כדי שהקבוצה תצליח"." קרי, זה רק בתיאוריה, כי במעשי טיפוס כמו לברון לא יכול לזוז ממה שהוא רגיל אליו.

נצל"ש - סקרמנטו - אינדיאנה; וקצת קליבלנד - שיקאגו;

לפני כחודש היה לי חיזיון שדייויד בלאט מפוטר ואני יושב לי באולפן 'חדשות הספורט' ומביא את הסקופ שלי על מה שעומד מאחורי הפיטורים - ארגון ה-BDS, שלחצו בתחילת העונה לסיים את דרכו של המאמן הישראלי תוך שהם מאיימים לפגוע כלכלית בלברון אם לא ידחוף למהלך. אני אומר למירי ואלי שיש לי שלושה מקורות בכירים שעומדים מאחורי הידיעה, ביניהם הקלטה שלי מול דווין וויד שאומר לי את זה בצורה גלויה ומוקלטת במצלמה נסתרת - "הם לחצו על לברון. אני באופן אישי לא מאמין בחרם על אף אחד, אבל אני מבין את לברון, הוא צריך להגן על המותג", עיתונאי העל מארק סטיין, ואחד ממשפחת הבעלים גילברט.

לא תאמינו שבאמת חלמתי כזה דבר, בטח תחשבו שאני ממציא עכשיו בשביל הקטע, אבל זו האמת. לא שזה אומר כלום, ולא מדובר באינטואיציה שהיתה לי, הרי לא היה לי שמץ. זה סתם חלום שחלמתי, אחד מני רבים שקשורים בקאבלירס או בחיים בכלל. הק, חלמתי בתחילת העונה שאני ולברון משחקים בשכונה וזה הרגיש כל כך אמיתי, ממש הרגשתי את הנשימות שלו. כאילו, זאת היתה אישתי וזה, אבל זה הרגיש לי כל כך אמיתי.

קליבלנד - שיקאגו:
מילה על המשחק של קליבלנד. מודה. הייתי חייב לראות את זה. . . חייב לראות מה הקבוצה תעשה שונה. האם ישנו את הסטים ? [תשובה: לא היו תרגילים כל המשחק. הגיוני. אתה לא יכול בכמה שעות ללמד. אבל פשוט שום זכר לבלאט.] האם הרוטציות ישתנו ? [תשובה: כן! וזה הורגש כבר ברבע הראשון כשלא אחר מג'יימס ג'ונס הוצא מהנפתלין ועלה כחילוף ראשון!] האם המאמן-שחקן יקלע באחוזים טובים יותר ממוקדם ? האם העוזר מאמן שלו, טיירון לו, "יכתיב" לו דקות משחק ?

המשחק היה משחק הפרימיירה של NBA בשידור מחוף-לחוף בימי ש' תחת הפקת ESPN ושידור של ABC. יהיו עוד 8 שבתות כאלו. שבוע הבא הם מבטיחים לנו את קליבלנד - סן אנטוניו, אז אחלה.

מהפתיחה היה ברור שידברו הרבה על דייויד, אבל לא האמנתי עד כמה.

התחלתי לראות את המשחק, כמובן שחטפתי בחילה איומה בהתחלה כשהציגו את ברוטוס לו ולאחר מכן כשהמצלמה התמקדה עליו מעביר לחמישייה הפותחת הוראות אחרונות [*אימוג'י מקיא*]. אבל נשארתי לצפות כשראיתי את הבלאגן הנוראי הזה של הקבוצה. שור, ידעתי את התוצאה, את הספוילר שלי כבר קיבלתי, אבל זה היה נעים לראות את קליבלנד חוטפת, ואו בוי, היא חטפה באבי-אביה.

אני מודה שיש לי [היתה לי] דעה קדומה על מארק ג'קסון. ומדוע? בתחילת המשחק "הרימו" לו שיסביר את השינוי של המאמן, אז איך שהוא בא לפתוח את הפה חשבתי "אווווו הנה ההייטר הכי גדול של בלאט, אוי כמה שהוא עדיין חושק בתפקיד ומאוכזב שהוא לא קיבל, אוי איך שהוא הולך להקטין את מה שעשו לבלאט ולתמוך ב-BFF שלו לברון", אבל בעצם הוא אמר דבר שלא הפריע לי - "לפעמים את אוהב לראות את המאמן הולך, מצער לומר, כי הוא לא היה הפייבוריט שלך ולא נהנית לשחק תחתיו. לפעמים זה יכול להכניס חיים לקבוצה". הוא יודע. בהמשך, ד'ו, הוא ממש הפתיע אותי לטובה כשאמר שהוא לא מסכים עם "המומחים" שטענו שקליבלנד היתה צריכה להביס את ברוקלין והיא לא עשתה את זה, אז זה מעיד על מצב הקבוצה יותר מהרקורד שלה, כי ניצחון ב-13 זה יופי וזה קשה להביס בליגה הזו. ואן גאנדי הסכים איתו ואמר, בקיצור, שה"מומחים"צריכים ללכת לחפש ת'חברים שלהם כי הם כנראה לא אימנו או שיחקו בליגה אף פעם. ואז מייק ברין המשיך אותם, במה שהיה נראה כמו דקות ארווווווכות מאוד של תובנות על פרשת בלאט, ואמר שקליבלנד ב-30-11 ערב המשחק, אף שקאיירי הפסיד 26 משחקים ושאמפרט 21 משחקים - כבר שכחנו, הא?! זה היה רגע עיתונאי מרשים וכן בפרזנטציה שאמורה, כך התרגלנו, למשוך צופים עם קצת צהוב ולא לגנות את זה.

אז, ג'יימס ג'ונס היה חילוף ראשון מהספסל במקום קווין לאב. שיחק כמה דקות ברבע הראשון, קצת רבע השני ולא חזר למחצית השניה. לא התעדכנתי אם זה בגלל פציעה או לא, כי זה לא מעניין אותי או את הסבתא שלי, אבל הוא היה רע, ואם חיפשתם עוד נקודה שבה "נכשל" המאמן החדש ובלאט הצליח זה הזיהוי שג'יימס ג'ונס לא שווה רוטציה. אני מודה שלדעתי הוא כן שווה, גם בהמשך, אבל כך היה במשחק הזה. לקראת סיום הרבע הראשון גם מו וויליאמס הוצא מהנפתלין. אין סימן לורז'או או וג'פרסון שלא שיחקו בכלל.

קליבלנד עם כמעט 7 דקות במהלך הרבע הראשון בלי סל שדה [החטיאו 16 זריקות שדה ברציפות!!! דאאאאם]. קליבלנד סיימה את הרבע עם 14 נק' בלבד. הרגיש לי טוב, כי כשקליבלנד בתקופת דייויד היתה מסיימת עם סקור כזה היו שוחטים אותו.

אני חוזר למארק ג'קסון. הוא הגיע ברוח לוחמנית, כאילו כמעט כועס על זה שטיירון לו קיבל את התפקיד ולא הוא, אבל הוסיף לומר ברבע השני: "There has to be accountabiliy across the board - managments, coaching, players, everybody", וגם שהוא מוצא מוזר בעיניו שלא היה דיאלוג עם לברון לגבי ההחלטה להיפטר מהמאמן וקרא להתנהלות כזאת "קלילת דעת". דקות לאחר מכן זה כבר נהיה חגיגה - ואן גאנדי על כתבי ספורט: "כמעט צפוי שיתחילו לתקוף את האופי של המאמן המפוטר כדי להתחבב על אלו שקיבלו את ההחלטה". הוא מקשר את זה למה שעשו למארק ג'קסון: "זה קרה לך בגולדן סטייט", שבוחר לשמור על זכות השתיקה בקשר לאמירה הזו. ואן גאנדי המשיך שזה גם לא פייר כלפי דייויד בלאט, שאין לו את ההזדמנות להגיב על כל מה שנאמר עליו בימים האחרונים. אם לומר את האמת, דייויד לא צריך פודיום בשביל לדבר על עצמו - הוא מדבר על המגרש. ימצא קבוצת NBA שתיתן לו הזדמנות הוגנת בעונה הבאה והוא יעשה וואן הק אוף אה ג'וב וישתיק את כולם. עכשיו חובת ההוכחה על לברון ושות', נראה אותם דו דה ווקינג כמו שהם עושים את הטוקינג [או הסטאבינג].

במחצית, ליסה סולטרס דיווחה שטיירון לו אמר לה שהוא בסה"כ מרוצה מהמשחק, שהיתה אוירה טובה מצד הקבוצה שלו והם החטיאו זריקות נוחות.... לא יודע לגבי ה"אוירה" הזאת שמדברים עליה וזה כנראה יהיה הטיקט שלו עד סוף העונה [מה זה פה, תאילנד?! באים לנצח, לא לעשות על-האש...], אבל לפחות ואן גאנדי ראה משחק אחר, ואמר - לפני המחצית עוד, שההפרש של שיקאגו נמוך, אבל ההבדל גדול בין היכולת של שתי הקבוצות, כי שיקאגו החטיאה מלא זריקות נוחות [כולל 4-5 אין אנד אאוט של רוז שזה פשוט חוסר מזל, לא חרא זריקה] בעוד שקליבלנד החטיאה זריקות שהיא לא היתה קולעת בכל מקרה.

לא יודע אם שמעתם, אבל בסיום המשחק לברון וטיירון לו אמרו שהקבוצה צריכה לשחק בקצב יותר מהר והשחקנים מרגישים לא בכושר. כלומר, הם תולים את ההפסד בעובדה שהם לא בכושר, כי הקבוצה משחקת בפייס נמוך כל העונה. כלומר, הם מאשימים את המאמן הקודם. כלומר, הם לא יודעים לקחת אחריות על הפסד גם כשילד הכאפות שלהם כבר לא נמצא . . . פתאטי מצד שני ספורטאים שעשו דבר או שניים בליגה הזאת. אני אגיד אפילו שמאוד לא ישר מלברון לדבר על הפייס הנמוך של הקבוצה, ברמיזה לעבודה שעשה המאמן הקודם, כשברור למה בכלל קליבלנד עברה לשחק באופן מודע לאט יותר, ופוזשנים ארוכים - פציעות טורדניות [לברון - גב], ושחקנים שחוזרים מפציעות קשות ולא הגיעו בכושר לפתיחת העונה, שזה בערך חצי סגל.

גאסול שחט את קליבלנד עם קליעה מחצי מרחק. לא נשכח שקליבלנד עושה גמר בשנה שעברה [אולי רק] בגלל היעדרותו. מדברים על טיול לפיינלס, אבל בואו נירגע, יש קבוצות שיכולות להקשות. וזה כבר לא קשור למאמן. הבעיה הזו [לאב] קיימת כל העונה.

וידאו :
- טיירון לו על דייויד בלאט, דייויד גריפין על הצורך בשינוי, הקהל שורק בוז בסוף הרבע השלישי כששיקאגו עולה ליתרון שיא של 17 נק' הפרש - כאן.

- האם הדגל הזה הוא מה שאני חושב שזה ?

- אוהד קליבלנד צריך לקלוע 4 לייאפים ב-25 שנ' בשביל להרוויח 10,000 דולר. לא הצליח, אבל הוא בקלות יכול להחליף את מה שקווין לאב עשה במשחק.

-המשך- סקרמנטו - אינדיאנה

סקרמנטו - אינדיאנה:

ועכשיו, לקבוצה של המדינה.

רודי גיי [עקב] שוב נעדר, כספי בחמישייה. כספי עשה את העבודה שלו, אבל אני לא אוהב את השאט סלקשן שלו מאז שחזר מהפציעה. גם כשהוא פנוי הוא מגדיל את הטווח. זה נראה מכוון, כאילו הוא עובד באימונים על טווח כזה ולכן מחפש את הזריקה הזו, אבל אני לא יכול להסכים עם זה. בכל זאת, משחק טוב שלו. הגנתית הוא מעולה בשני המשחקים האחרונים.

מחצית ראשונה:

פתיחה חזקה של סקרמנטו. הגנה נפלאה בחצי הראשון של הרבע, במיוחד וילי קולי סטיין שהוא הכולבויניק של ההגנה שעושה הכול ואחרי שהוא עושה את התפקיד שלו גם מצוין בעזרה לאחרים.

קאזינס ירד לנוח אחרי 7 דקות עם 13 נק' ב-5 זריקות בלבד. יעיל, דומיננטי, בלתי-ניתן-לעצירה. זה הרגיש כמו ערב רגיל שלו, אבל זה הסתיים בערב קריירה. הוא מוביל את הליגה מתחילת החודש בנק' וריב. #MVP

ג'יימס אנדרסון, שחקן סוף ספסל שחזר לרוטציה לאחרונה [ובצדק לטעמי], קיבל דקות כבר ברבע הראשון. כל משחק הוא מקבל יותר. לא לדאוג, זה לא משפיע על ה-30 של כספי. אני חושב שיש לו מה לתרום בהגנה ולפחות פר הקבוצה, הוא שומר מצוין שמוכיח את עצמו באימונים. זה עובד גם איתו, אין מה לומר. דפק שלשה גם, למרות שזה נראה שהתקפית הוא פחות מחובר.

קאזינס חזר בלית ברירה לאחר שההפרש ירד ל-5. אינדיאנה פשוט שיחקה טוב יותר. קאזינס סיים את המחצית עם 24 נק' [ 9 מ-17 מהשדה]. די בקלות מבחינתו, לא הרגיש יותר מדי עומס.

מחצית שניה:
פול ג'ורג' התעורר במחצית השניה. מחצית ראשונה שבה לא היה מורגש [10 נק'], פאסיבי מאוד, אבל מחצית שניה טובה שלו. קלע 9 נק' ברבע השלישי וכמעט לבדו השאיר את אינדיאנה במשחק.

קאזינס הגיע ל-30 נק' כבר באמצע הרבע השלישי. מדובר במשחק 48 שלו בקריירה עם 30 או יותר נק' [מקום 7 בהיסטוריה של הפרנצ'ייז - לפני ואחרי המעבר לסקרמנטו], ו-15 העונה [מקום שלישי בליגה].

בלינלי - ביום חלש. קארל הלך איתו והמשיך גם כשזה לא הצדיק את עצמו. בלינלי החטיא זריקות טובות שלו, שחקנים עבדו בשבילו כרגיל וזה לא נכנס לו. אני מעריך את האמון של קארל בשחקן חשוב כמו בלינלי, אבל לא ברור מה ניסה לעשות כשהשאיר אותו בדקות שסקרמנטו יכולה היתה לקחת יתרון דו-ספרתי ולברוח. כנראה קיווה שהמספרים יתאזנו, אבל בלינלי בתקופה לא טובה, והאחוזים נמוכים. זה לא הוכיח את עצמו. בכל זאת, על בלינלי אי אפשר להגיד שאתה לא צריך שחקן כמוהו ברוטציה, אז לא הייתי לוקח רחוק מדי את ההשלכות של היכולת שלו לאחרונה.

אינדיאנה הפתיעה ולא עשתה דאבל טים על קאזינס ברבע הרביעי. כל המשחק התעלל בג'ורדן היל, כולל ה"טורנדו" של שאקיל אוניל, ופשוט כלום. בערב הזה קאזינס היה למעשה האופציה היחידה בהתקפה והוא עשה מה שהוא רוצה מול ההגנה, מגוון של תנועות וזריקות מבפנים ומבחוץ. הוא קיבל את הזריקות שהוא רוצה וחלוקת הדקות שלו היתה טובה לכל אורך המשחק כך שברבע הרביעי הוא הגיע רענן ויכל לספוג עליו את העומס שהכדור הולך אליו התקפה אחרי התקפה.

ברבע הרביעי פול ג'ורג' השתלט על המשחק. כספי איבד אותו וזה היה פוטנציאל לסל כל התקפה עד שקארל הוציא את עמרי 4 דקות לסיום והכניס את ג'יימס אנדרסון. זה היה מתבקש.

סקרמנטו הצליחה לשמור על היתרון פוזישן-ביי-פוזישן וסיימה את המשחק בניצחון.
קאזינס עם שיא קריירה בנק' [48] שובר את השיא הקודם שעמד על 41 נק'. הוא היה רחוק רק 3 נק' משיא המועדון שקבע כריס וובר החודש נגד אותה אינדיאנה לפני 15 שנה. מסתכלים על כמות הזריקות מהעונשין [13 מ-20] ואומרים 'הנה, שרקו לו עבירות שבדרך כלל לא שורקים אז הוא הגיע למספר נק' כזה', וזה לא נכון, זה לא משקף את מה שקרה במשחק. קאזינס במגוון רחב של מהלכים תוך כדי משחק, מבלי לכפות יותר מדי, והוא פשוט שחקן כזה שאם ישאר בריא הוא מסוגל לזכות ביותר מ-MVP אחד בקריירה, אפילו בליגה שיש בה את סטף קארי שזה לא דבר שהייתי אומר על הרבה שחקנים צעירים. הנוכחות שלו מחזקת שחקנים.

היה נראה שרונדו החמיץ הזדמנות אמיתית חצי דקה לסוף לעשות טריפל-דאבל שני ברציפות ושישי העונה, מה שהיה שובר שיא מועדון [בתקופת סקרמנטו] - הוא הוריד ריבאונד עשירי מהחטאה של ג'ורג' מהעונשין ועשו עליו עבירה מכוונת. הוא היה צריך לקלוע את שתי הזריקות בכדי להגיע ל-10 נק', אבל הוא קלע רק את הזריקה השנייה. אלא ש - 18 שניות לסיום, עבירה לא מחויבת למציאות של ג'ורג' היל שלחה את רונדו לקו כשהמשחק כבר למעשה גמור [9 הפרש לקינגס]. רונדו היה צריך לקלוע רק אחת, אז הוא קלע את שתיהן וסיים עם 11 נק'.

לא רק זה. רונדו עשה גם משחק 11 ברציפות של 10 או יותר אס'. אם יעשה זאת גם בשלושת המשחקים הבאים הוא ישווה את השיא של שחקן בפרנצ'ייז על כל השמות השונים [טייני ארצ'יבאלד ב-1972].

- הקינגס ב-5 ניצחונות ברציפות. המשחק הבא הלילה נגד שארלוט קבוצה שזכורה להם לרעה מהמפגש האחרון בסוף נובמבר שבו שארלוט חזרה מפיגור של 22 נק' הפרש במחצית השניה וניצחה בהארכה. קמבה ווקר קלע 21 מה-39 נק' שלו ברבע האחרון.

שבוע חשוב ולא פשוט שנמשך עם בק טו בק במשחק מול פורטלנד, יריבה ישירה על הכרטיס השמיני במערב. המפגש האחרון בין שתי הקבוצות בסקרמנטו הסתיים עם תצוגת ענק של סי.ג'יי מקולום שבהיעדרו של לילארד סחב את פורטלנד לניצחון דרמטי. לילארד חזר, אבל מקולום עדיין חלק משמעותי מהחמישייה, לכן יהיה מעניין לראות איך סקרמנטו תתמודד עם שני גארדים דומיננטים כאלה והאם נראה את קארל הולך על קו אחורי יותר הגנתי מבדרך-כלל, זאת אומרת דקות מרובות לג'יימס אנדרסון, וחזרה לרוטציה של סת' קארי שנחשב לשומר און-בול הטוב בקבוצה.

בהמשך השבוע מפגש עם ניו אורלינס והזדמנות לנקום על ההפסד לא מכבר בסקרמנטו. הקינגס לא יפגשו את אריק גורדון, שצלף 6 שלשות במשחק ההוא. אני לא יודע עד כמה זה מנחם, כי נוריס קול עושה עבודה טובה בחמישייה.
יהיה מעניין במיוחד לאור השמועות על דיבורים בין שתי הקבוצות על טרייד של רודי גיי.

וידאו:
- קאזינס מדבר בסיום המשחק עם קייטי כריסטיאנסן. When the sideline reporter is almost as tall as your center.

- מקבץ קצר של "איירבולים" [גם מקליבלנד - שיקאגו]. שימו לב לאירבול הראשון - כספי בזריקה של ילד בקטסל שלא מגיע לסל.

- אוהד של סקרמנטו מקבל הזדמנות לזכות בשעון של 'אפל'.

rapgamer4ever

New member
קאזינס באמת בכושר מעולה

בחודש ינואר (11 משחקים):
32.5 נקודות באחוזים טובים, 13.7 ריבאונדים ו-3 אסיסטים למשחק.
&nbsp
&nbsp

DRORIKO8

New member
אפשר לדחוף שאלה או שתיים?

מה בעצם היה טריגר שגרם לפיטוריו של בלאט? האם הוא ניסה להיות קשוח עם לברון וזה הוביל לריב ביניהם? או שלברון באמת הרגיש שעם בלאט הוא לא יכול להביא טבעת?( אם האפשרות השני היא הנכונה אז למה הוא לא בא בטענות גם לעצמו, הרי זה שהוא כופה עצמו על המשחק של הקבוצה לא בדיוק תורם לה)

rapgamer4ever

New member
הטריגר היה התבוסה לגולדן סטייט

הסיבה הייתה שלברון לא חיבב את בלאט ולא התחבר אליו. קליבלנד לא נראתה בדרך הבטוחה לאליפות כך שלא היה להם מניע חזק להשאיר אותו.

אגב לא יודע אם כתבו את זה כבר פה

אבל שמעתי בפודאקסט של ג'לן רוז וג'קובי שלברון אשכרה ישב בכיסא של בלאט באחד הרבעים במשחק הזה.
ממש יריקה לפנים

DRORIKO8

New member
לגבי השאלה שהעלת

אז אם מדברים על חוסר הניסיון של לו תמיד אפשר לנפנף בדוגמא של סטיב קר(ואני מניח שהבקיאים יותר מבינכם יכולים להביא עוד דוגמאות לרוקיז שהביאו אליפות) והרי בלאט בעצמו בעונה הראשונה עשה פליאוף לא רע בכלל.

ורק להבהיר, אני לא בא להשוות מקצועית בין לו לקר , ולא בא להשוות בין הקבוצה שלו קיבל לקבוצה שקר קיבל.

Nirwood

New member
לא ממש דומה

לו קיבל קבוצה באמצע עונה, קר מלכתחילה עזר בבנית הקבוצה.

לו הוא bff של לברון, קר הוא bff של כל הקבוצה (ומתי שצריך הוא גם מספסל).

לו מתעב את השיטה האירופאית

קר מעריך ומיישם אותה.

ואני יכול להמשיך אבל נראה לי שהבנת את הנקודה...

למעלה