טייק טו

אביגילמ

New member
טייק טו

מישהו פה רשום אצלם ? הם מחתימים על חוזה ממש מוגזם יחסית לסוכנות ניצבים. רוצים התחייבות לשנה. מישהו פה היה אצלם ויודע איך זה הולך אצלם?

אני רשומה שם..

את חותמת איתם לחוזה לשנה אבל את יכולה לצאת ממנו בלי בעיה.. את פשוט אומרת שאת רוצה לבטל את החוזה ובדרך כלל אין בעיות.. מהרגע שאת חותמת שולחים אותך לאודישנים וזהו.. רוב האודישנים הם לניצבות... אהה כן וההרשמה עולה 200 שקל..

כןן.

אני חושבת שזה הכל אם זה לא השתנה מאז שנה שעברה.. זה גם כולל צילומים שעושים לך.. אבל תדעי שזאת רק סוכנות ניצבים.. תפקיד רציני לא יהייה לך שם..

כן בטח...

השכר הממוצע ליום צילומים אחד הוא 150 שקל... למשל ההיתי בפרסומת של שוקו קרלו עם סבלימינאל יומיים של צילומים ושלימו לי 400 שקל..

אז זה ממש שווה!

כולה 3 מאות שקל יש לך בישביל בוק, והניצבות שלך זה להיות שמחה או להריע או משהו כזה.. כמה עבודות כאלה יוצאות לך בחודש? והאם בכל זאת יש אודישנים למשחק?

אתה צודק אבל..

תשמע.. יש לי ציפיות ותוכניות יותר גדולות מליהיות ניצבת אז די מבאס לבוא לימים שלמים של צילומים ולעמוד ברקע ואולי רק אולי מישהו יראה את האוזן השמאלית שלך.. בנתיים יצא לי לעבור רק אודישן אחד למשחק לסדרה מכתוב שאמורה להופיע בערוץ 3 בעוד שבועיים.. תשמע מי שניצבות מתאים לו אז ברור שטייק טו זה סבבה אבל אני רוצה קצת יותר..

למעלה