טייפון 172 למכירה...

טייפון 172 למכירה...

הגיע לידעתי שהטייפון 125 המאד משופר שהיה בגליון מוטו בזמנו למכירה... אני לא יודע להגיד בדיוק מה שופר בו אבל פחות או יותר: קיט מאלוסי 172 ווריאטור קרבורטור אגזוז ג'נטים שהוחלפו ל12 אינטצ' מערכת בלימה אחרת. מתלים אחרים. ובטח יש עוד כמה דברים... הקטנוע לא שלי ולא קשור אלי והוא נמכר דרך אופנועי השרון. רוצים עליו כ8000 ש"ח. טלפון של אופנועי השרון: 09-7403844 ואם מישהו מהפורום קונה אותו אני רוצה סיבוב...

משהו...

שדוני...בהנחה והוא במצב בן-%^&(כמו נינה...) כמה היית משלם עליו(ותתעלם מהעובדה שאתה יכול לעשות הכל לבד...)?

לא יכול לענות...

כי א-נ-י לא הייתי קונה אותו... אבל בחישוב זריז... לעשות כזה קטנוע ע"י בעל מקצוע יעלה ללקוח משהו כמו 15000 ש"ח. (בהנחה שמתקמצנים ועושים התאמות של חלקים, ומביאים את הקיט מחו"ל לבד וכו')

ושכחתי להוסיף שיש לקטנוע תקינה...

למיטב ידעתי הג'אנטים השונים מאושרים ברשיון...

rois5

New member
כדאי לקנות

אני מכיר את הקטנוע. והשיפורים שבו נמתאים כבר הרבה מאוד זמן השיפורים נעשו בצורה מאוד מקצועים ולא נחסך שום דבר.. שרואים איך הקטנוע הזה נוסע אז באמת מבינים כמה הוא חזק

הרבה, אבל זה לא העניין...

המהירות הסופית תלויה בגיר שבחרו לו, ובכל מקרה הוא ידלג באלגנטיות מעל 120 קמ"ש ללא בעיה... כל העניין בקטנוע הזה.... הוא התאוצה. אין שום קטנוע, גם בנפח מנוע כפול ממנו שמתקרב אליו לאורך כל הסקאלה.

הפרזתי ?

לא ! ההפך ! הייתי צריך גם לרשום שבקלות קטנוע כזה יכול להפוך רוכב לא מיומן. (ללא שמץ של ציניות)

Moo Moo

New member
מנטלי תחשוב....

נגיד לRGV הוא 250 סמ"ק דו-פעימתי קיצוני ביותר... לטייפון הזה יש 172 סמ"ק, דו-פעימתי, ואם השיפורים הנכונים הוא יכול לעבוד בטורים שיתנו לך את אותו "פרץ כוח" בדומה לRGV, אולי לא קיצוני עד-כדי כך, אבל בהחלט לקטנוע זה הרבה כח מתפרץ...

ixmix

New member
הלו, הלו - ושאלה אחת.

קודם כל לX אין טייפון כזה - כי הוא נמכר בשבוע שעבר. דבר שני - של הX היה משופר בטירוף, אך בידיים שאינן מקצועיות (כפי שכמובן נמסר לקונה בעת בדיקה ולפני קניה. ואגב - ברוך הבא אם כבר הגעת
). דבר שלישי - הX אינו רוכב מיומן, ומעולם לא נטען אחרת. הטייפון המשופר הוכיח מילולית שאפשר להוריד את הבנאדם מהקטנוע, אבל אפשר גם להעלות את הקטנוע על הבנאדם, וד"ש לווילי. ולשאלה - אם השיפורים בקטנוע המדובר הם מלפני "הרבה זמן" כפי שמישהו כתב - האם הוא אינו מתקרב לסוף חייו? וכיצד ניתן לדעת או להעריך את אורך חייו הצפוי? ואם כבר - כמה עולה אוברול לכזה דבר במידת הצורך? בתודה מראש על מסירותכם,

X, אתה בחברה טובה...

(או שלא) אל תשכח שגם הטייפון המשופר שלי הפך אותי. זוכר ? מי שעולה לראשונה על כלים עם המנוע הזה, ולא מעריך אותם נכון, יכול בקלות יחסית למצוא את עצמו על הגב ואת הקטנוע בין רגליו, מוחץ את יהלומיו... כיום שאני רוכב על המנוע הזה בקטנוע אחר, עוזרת לי העובדה שהמנוע כבר לא חדש כמו שהיה, ושמראש הוא כוייל שלא לזנק כמו מפגר מהמקום, אלא רק לאחר כמה מטרים של תזוזה... לגבי שאלתך... קשה להעריך את העניין (כמה נשאר לו), אבל אוברול של הדבר הזה עולה הון. כמעט כמו קיט מנוע חדש... למה ? אי אפשר לחרוט מנוע (אלומיניום עם ניקסיל), ואם הצילינדר נפגע, הרי שיש להחליף צילינדר+בוכנה (את הראש מנוע אפשר להשאיר) יאמר לזכות הצילינדר הזה, שהוא עמיד מאד, ושאם מקפידים על טיפול נאות, המנוע הזה לא ידרוש הרבה מעבר להחלפת בוכנה מדי פעם...

ixmix

New member
אהמ... אהמ...

קצת להקשות, באמת שקצת (עדיין לא הגעתי לדרגת הרב, אולי אשנה את שמי ל"מתלמדו של ד"ר רבי") 1. מה זה "מדי פעם" החלפת בוכנה? - כל 30K? כל 50K? הערכה גסה, כמובן. 2. כמה זה "כמעט כמו קיט מנוע חדש" - כשאני קניתי עבור הבחורצ'יק זה היה עם כל כך הרבה דברים מסביב, שאין לי ממש מושג כמה עלה המנוע בעצמו, וכמובן שלא דובר על הקיט (מאלוסי). 3. חברה טובה?

למעלה