טייס

טייס

שלום, היה לי צו ראשון לפני חודשיים...(אני בת) ידידים שלי שהיה להם צו ראשון אחריי קיבלו זימונים לקורס טייס, אני גם רוצה לקבל. האם בנות לא מקבלות באופן אוטומטי ואני צריכה לנדנד להם או שיש עוד צ'אנס שהם ישלחו לי לבד? האם זה שהם לא שלחו לי אומר שהנתונים שלי לא מספיק גבוהים או שזה בגלל העובדה שהם לא רוצים לזמן בנות? תודה לעונים

snsnsb

New member
תיראי...

קודם כל תיקון קטן...הם לא קיבלו זימונים לקורס טיס כי הם יגיעו לשלב הזה אחרי שהם ימצאו מתאימים לצוות אויר...דבר שני אם את כל כך רוצה טיס תשבי להם על הווריד ואם הם יראו שהנתונים שלך מתאימים הם ישמחו לקבל אחת כמוך :) הדרך "קצת" ארוכה אבל אם תרצי תצליחי בהצלחה רבה שיהיה!!

PunkEmo

New member
טייסות?? לא כל כך

בנות לא מקבלות זימונים למיונים של טייס. את רק צריכה לשלוח להם בקשה למיון ואם הנתונים שלך מספיקים אז הם ישלחו לך זימון. בהצלחה

בטח שמקבלות.

פשוט לא כל מי שמתאימה מקבלת.. אבל אפשר לשלוח פקס ולבקש ואם הנתונים מתאימים אז שולחים

sky baby

New member
כתבת שלא כל מי שמתאימה מקבלת אבל

אם הנתונים מתאימים אז שולחים... אז למה לא שולחים מהתחלה אם היא כן מתאימה כמו שכתבת...

Run And Hide

New member
הם שולחים

למספר בנות מתאימות,אבל לא לכולן. ז"א הם לא שולחים אוטומטית לכל למי שמתאימה,אלא רק לחלק. למה זה ככה,אין לי מושג.

snsnsb

New member
../images/Emo2.gif מי צריך את זה בכלל?!?@

בתור אחד שהתנפץ לו חלום הטיס לפני שבוע אנשים שרוצים להיות טייסים אלה אנשים ששואפים להכי גבוה שיש....ויש כאלה שרוציםלשרת בתור טייסים בצבא.... למה בכלל צריך ג'ובניקים בצבא?? אותו דבר לא.?!.... הייתי רוצה לראות איך הצבא שלנו היה נראה בלי טיסים...

snail1

New member
סיימת להתמרמר?

גם לי התנפץ החלום לפני כמעט שנה. זה אומר שצריך לבכות?

snsnsb

New member
../images/Emo6.gif אני ניראה לך בוכה?!

התנפץ חלום...ממשיכים לחלום אחר...

Itamarro

New member
לא כל הבנות מקבלות אוטומטית

אבל תמיד יש את האפשרות שאת לא מתאימה. צרי קשר עם המדור הפסיכוטכני בלשכת הגיוס.

Spiritual Love

New member
היי.

מעט מאוד בנות מקבלות. גם אני לא קיבלתי מיונים,למרות שהנתונים שלי מתאימים.(קב"א 56,דפ"ר 80.) פרופיל 97. שלחתי בקשה,ועברתי את מבדקי צוות אוויר הראשונים ויש לי ירפ"א א' בקרוב.. אם את רוצה ויש לך את הנתונים המתאימים-תבקשי.

למעלה