טיילת המדע...

תוכון1

New member
טיילת המדע...

שבוע שעבר כבר הוצבו שלטים ברחוב קלאוזנר לפיהם העבודות אמורות להתחיל בינואר, מה שכנראה כבר לא יקרה. יש למישהו מושג מתי העבודות אמורות להתחיל? על פניו נשמע פרוייקט מבטיח, יש לטיילת הזאת פוטנציאל להפוך למעין מוקד תיירות קטנטן בצפון העיר, וזה בלי לדבר על כל הרענון המאסיבי שדורש כל החלק הזה שסמוך לאוניברסיטה.

תוכון1

New member
אולי הסיבה

היא הפגז שהתגלה בחלק הזה של האוניברסיטה ועכב את תחילת העבודות. בכל מקרה, התשובה שלך קצת הזויה בתחשב בזה ששאלתי את השאלה ב-31 לחודש בשעות הערב.. אפשר להניח שהעבודות כבר לא יתחילו בינואר.

dw2322

New member
החלק הזה די מסכן היום

אני משער שהפיתוח נעשה בין השאר מכיוון שמקימים כיום ממש ליד מתחם מעונות חדש, בן 2000(!) מיטות, מה שאומר שבעוד שנתיים שלוש יהיו די הרבה חבר'ה צעירים שיגורו ס"מ ליד. זו כמות שתשלש את מספר המיטות בכל 3 המעונות שהאונ' מציעה היום (כמדומני סביב האלף בערך). אני מקווה שגם יקימו שם מתחם מסחר שיוכל לשרת אותם. אישית אני חושב שהיה נכון יותר להקים מתחם מעונות קטן בחצי (אלף מיטות), ואת החצי השני למקם בכלל בחלקה המערבי של שכונת התקווה, במקום המחסנים שממערב לאצטדיון. משם הסטודנט יכול לקחת רכבת ישירה לתחנת האונ'. ככה היינו גם מחזקים אותה. אלף סטודנטים בתקווה לא הולך ברגל. נכון שיותר נוח לגור ס"מ ליד, אבל בגלל הרכבת אין בעיה של פקקים. לגבי העניין התיירותי יש באזור הזה ייחוד בכך שהוא ממוקם על גבעה שמשקיפה על העיר. זה ה"חיפה" היחיד שיש לנו בת"א
(כמדומני יש גם גבעה במזרח העיר) לחובבי אקסטרים - המידרון שם יכול להיות כיף, אבל אך ורק לרוכב אופניים מדופלם, עם כמה שנים טובות של ניסיון רכיבה ולא להעז לעשות את זה בלי קסדה + מגינים ואופניים מדוגמים טיפ טופ.

עלה13

New member
ההצעה שלך...

לחלק מצויינת, בכל אופן האזור של המחסנים שאתה מדבר אליו מיועד למגדלי משרדים, אני אישית די בעד פיזור המעונות באתרים שונים בעיר, בינהם שונת התקווה, יד אליהו, פלורנטין, לגבי אופניים, אכן קטע מהעליה תעשה בהליכה, מצב שקורה היום בפועל

למעלה