טיילת המדע מוכנה

תוכון1

New member
טיילת המדע מוכנה

מי שמזדמן לאזור ודאי שם לב שהעבודות כבר הסתיימו.
בעיני התוצאה בהחלט מרשימה, במיוחד בלילה שהטיילת והתאורה משתלבים עם הנוף של תל אביב ורמת גן - מראה מגניב בהחלט! החסרון היחיד בנתיים שהמקום די שומם, ייתכן שלאחר שיואכלסו מעונות הסטודנטים שנבנים ליד הוא ימשוך קצת יותר אנשים.

dw2322

New member
אני מבטיח לך שיהיו יותר מ"קצת" יותר

מדובר במתחם מעונות ענקי במונחים ישראלים. 2000 מיטות. זה שקול למשהו כמו 800 יח"ד.
אני משער שזה בעצם דומה לכמות התושבים שגרה היום בשכונת צמרת (רק חלק מהדירות מאויישות), שכונת השוק הסיטונאי (שלב א), השכונה החדשה ביפו וכו.
חלק מאותם 2000 תושבים חדשים ירצו לטייל היכנשהו (וגם לעשות ספורט וכדומה). זה כנראה לא יהיה בנגב אלא במה שנמצא להם קרוב לבית.

עלה13

New member
האמת כבר היום מרגישים....

תנועה בטיילת החדשה, אתמול שצילמתי ראיתי שתי נשים שצילמו אחת את השניה ובילו שם הרבה זמן, ראיתי זוג סטודנטים שעבר אצ הגדר, עם שתיה ואוכל ועשה פיקניק בגבהים, כמות התנועה גדולה בהחלט מבעבר ויש תנועה מתמדת, של בודדים ולפעמים יותר

עלה13

New member
איזה סיבה להרחיב את הכביש...

מספיק נתיב לכל כיוון, לדעתי בחלק מן הטיילת לפחות לצד אחד יש שני נתיבים וזה מיותר, הרעיון הוא שיהיה נעים לרכב על אופניים וללכת ברגל, זכור שלאחר צהריים מאוד לחוץ שם, גם סטודנטים הולכים, רוכבים וגם כלי רכב יוצאים, עכשיו אולי הלחץ יקטן ויותר א/נשים שתמשו בציר להליכה ורכיבה ושימוש בתחבורה ציבורית, הלחץ על החניה יקטן.

עלה13

New member
יש חניונים באזור, הרעיון של הטיילת...

בן השאר לדעתי להתמודד עם בעיית החניה, או לפחות לתת אלטרנטיבה לרכב עם בהליכה ואם ברכיבה על אופניים ונראה שזה עובד בחצי שעה שהייתי שם ראיתי א/נשים הולכים, כאשר יש מרחב, רחוב רחב ונעים, מוצל (יש עצים והם יגדלו בהמשך), יש שביל אופניים, זה מושך א/נשים, זה בריא ללכת ולרכב, א/נשים באים גם במיוחד, ראיתי שתי נשים שפשוט צלמו אחת את השניה, זוג סטודנטים שבה עם קפה וסנדוויץ וישבו מאחורי הגדר (לכיוון איילון) והרבה הולכים.
אין מקום לעצור עם רכב, זה מפריע לנוף, מי שבכל זאת מגיע במיוחד עם רכב, זה אחוז קטן וממש לא חסרה חניה, לאורך קטע הטיילת יש מס' חניונים גדולים.

עלה13

New member
נראה מצויין, הייתי מוסיף

ספסלים בסגנון הספסלים בכיכר הסינמטק לאורך הטיילת ואינטרנט על חוטי, זה היה מושך סטודנטים לשבת לאורכה, אני מאוד מקווה שבשלב ראשון יהיה חיבור בין הטיילת לפארק הירקון ואל הגשר שעבודותיו החלו לחיבור פארק הירקון עם מרכז רבין ובהמשך לטיילת לאורך איילון.

למעלה