טיח הארץ

טיח הארץ

שלום רב לכולם האם מישהו מכיר את חברת טיח הארץ והמוצרים שלה? האם יש הבדל בינם לבין נירלט? הרבה תודה

טיח הארץ

טיח הארץ הינה חברה בת 4 שנים, גם אני חששתי בהתחלה, ניסיתי ולא התאכזבתי. חומרים מצויינים ומלבד השליכט ישנם מוצרים בלעדיים רק להם בעלי מרקם טקסטורות וצבעים מהממים. לחברות הגדולות יש הרבה מה ללמוד מהקטנים הישאם

msvnk

New member
השאלה הזו עולה מדי פעם בפורומים

ואני מעדיף להאמין שלא ע"י סוכני החברה, ובכל פעם התגובות הן שאף אחד לא התנסה איתם ולא מכיר אותם, ובכל מקרה אף אחד לא הציג יתרון אחד שלהם על פני היצרנים המוכרים המוכחים והוותיקים יותר בשוק כמו נירלט, נדיר וכו'. גם הפרטים באתר שלהם לגבי החברה עצמה קצת מעורפלים.

טיח הארץ

גם אני ישר הלכתי לאתר האינטרנט שלהם והופתעתי כמה הוא דל וחסר אינפורמציה בגלל זה אני מפנה השאלה לפורום. קצת מוזר שיש חברה ש"נכנסת" לתחום ללא רעש ופירסום רק לציין שהגוונים שאנו קיבלנו מנירלט היו חסרי חיים לעומת דוגמאות הצבע שלהם

msvnk

New member
ניסית אחת מהחברות האחרות ?

נדיר ? דקוליין ? טמבור ? חוץ מזה שנירלט הוציאו לאחרונה סדרה חדשה של מוצרי שליכט ולא רק את "צבעוני" וו"ווגה" הוותיקים.

מוצרי שליכט

לא לא ניסינו חברות אחרות הקבלן שלנו הביא את נירלט ונורא התאכזבנו וביקשנו עוד דוגמאות והפעם הקבלן הביא מישהו מטיח הארץ הרבה יותר מצא חן ואז נכנסתי לאינטרנט וכאן סימן השאלה הופיע לגביהם נבקש מהקבלן יותר מידע לגביהם ונפנה גם לאחת החברות שרשמת

מנו 7

New member
יש לי 2 שאלות,

1. מעל טיח עושים צבע. אז מה משנה מה גוון הטיח ? 2. השאלה השניה לא קשורה לטיח אבל קשורה לשפוץ שאני עושה. איש המטבחים שלי מנסה לדחוף לי כיור של חברת אגן (ישראלית) כמעט בחינם וזה נראה לי חשוד ואני מתעקש ללכת דווקא על חברות מוכרות כמו בלנקו אקווהטופ מיטרני חרסה. התעניינתי בחנויות אבל חוץ מאיש המטבחים שלי אף אחד לא שמע על אגן. אודה לקצת מידע.

msvnk

New member
שליכט דקורטיבי לא צובעים

זה יכול להיות שליכט אקרילי או מינרלי, ואותו מיישמים על שכבת הטיח השחור (במקרה של קיר לא חדש אפשר גם על תשית אחרת עם הכנות מתאימות) והשליכט כולל בתוכו פיגמנטים וחומרים שמקנים לו טקסטורה מסויימת. גם אני לא מכיר את אגן, ואתה עושה בשכל שאתה מעוניין בכיורים של חברות מוכרות מעולות ומוכחות. אין מתנות חינם ואני בטוח שהוא לא מציע לך את הכיור הזה מטעמים פילנתרופיים.

mister500

New member
נירלט + נדיר

כמי שרכש וביצע על מספר בתים גם מנירלט וגם מנדיר : נירלט בסדר , החומר איכותי , אך אם נתקעת בלי חומר לוקח זמן עד שאתה מקבל , לא מקבלים החזרות. אי אפשר לרכוש ישירות מהיצרן . נדיר מצויינים גם באיכות החומר גם מריחה של יותר חומר ל מ"ר רכישה ישירות מהיצרן ( חסכון של תיווך ) חסר לך חומר ? תוך שעתיים משלימים לך . הפלוס , שאתה יכול להחזיר מיכלים אם לא השתמשת בהם.

mister500

New member
מוזר..

רק לפני חודשיים רכשתי מהם 200 מיכלים , והעסקה נחתמה מול הבעלים שאני מכיר אישית. טוב נו..יהיה להם מה ללמוד מנדיר.

Z ליאור

New member
לדעתי אתה מתבלבל ,הבעלים של נדיר פרשו ...

מנירלט והקימו את נדיר ....

למעלה