טיזר

רתם23

New member
יש את המטרונום של גרף מרטינז

במטרונום יש אפשרות להתחיל את הקומפס מ 12 , 1 ו 8 .. אחלה רעיון. יש גם אפשרות לספירה של 2/4 , 3/4 ו4/4. מאד שימושי. כדאי גם להדגיש חזותית את הפעימות החשובות בצבע ברור אחר (אולי אדום למודגש וירוק ללא מודגש). אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את המטרונום של מרטינז שתוכל לראות

aficionado

New member
תודה

תודה על ההערות. יש לי את המטרונום של גרף מרטינז (גרסאת נסיון) משם לקחתי את רעיון השעון. אם יש לך גרסא לא נסיונית שאתה מוכן לשלוח זה יהיה נחמד. בהחלט רעיון טוב להדגיש חזותית את הפעימות החשובות אני אעשה זאת. הלכתי על גישה שונה מזו של בחירת ההתחלה. במקום זה תוכל לבחורר Compass והוא יתחיל מהמקום שצריך. כלומר בולריה יתחיל מ-12, סולאה מ-1 וכו'. יהיו גם מקצבים של 2/4 3/4 4/4 - הם למעשה כבר קיימים רק אתה לא רואה בתמונה. שוב תודה על ההערות - אני מקווה שבקרוב אוכל לפרסם את התכנה עצמה.

לך על זה

זה נראה ממש טוב וההערות עד עכשיו טובות - תןדיע מתי אפשר להוריד אותו ולנסות. בהצלחה

Duderrino

New member
רעיון מעולה.

כמה שאלות: 1. האם יש חלוקה של הפעמות לחצי ורבע, מה שמאפר ליצור קונטרה במקצבים. 2. האם אפשר לתכנת פטרנים של קצב, או שזה מקצבים קבועים? 3. האם אפשר להגדיר לו סאונדים אחרים מזה שיש לך כבר בתוכנית, ולשלב צלילים אחרים בזמן ריצה. 10X:)

aficionado

New member
מטרונום - שיפורים

כרגע התשובה היא לא לכל השאלות שלך אבל אני אוסיף לרשימת הבקשות. לקנפג צלילים זה לא מסובך - אולי אוסיף בהמשך. גם להוסיף פטרנים זה פשוט אבל כרגע אין ממשק לעשות את זה. אם תגיד איזה פטרנים נראים לך חשובים אני אוסיף אותם. חצי ורבע - זה נראה לך חשוב גם במקצבי הפלמנקו? - כלומר בבולריה תרצה לשמוע 12, 12.5, 1, 1.5, 2,... עם שלוש רמות של דגשים כאשר 12, 3, 6, 8, 10 חזקים, כל החצאים חלשים והשאר בינוני?

Duderrino

New member
הצעות לשיפורים

נראה לי שמספיק הקצב הבסיסי, אבל אם אפשר לעשות את המטרונום קצת יותר "חי" או שיהיה קרוב לקומפס אנושי צריך להוסיף לו את האפשרות לקונטרה. יכול להיות שזה מסבך את כל העניין, נראה לי שמה שכבר אתה מכונן לתכנת נראה מעולה. הדגשים האלה, גם כמו האופי של הקומפס, משתנים וכנראה שלא ניתן לסגור אותם בפאטרן אחד. קשה לי בדיוק להסביר את זה כי זה עניין של הרגשה מאשר עניין לוגי. בכל אופן שיהיה בהצלחה:)

למעלה