טיזר לטייגר- החשש

LY 192

New member
נדמה לי שכבר הייתי כאן היום../images/Emo7.gif

זה אבק או שאני כבר מטושטש

LY 192

New member
סוף טוב הכל טוב

חברה בשיא הרצינות , אני מוריד את הכובע לפני המלך שלנו - כל הכבוד על הנחישות הביצים וההתמדה
בשבילנו אתה מקום ראשון ותודה לקרמברג על הפיקצו' 2

LY 192

New member
התנצלות

התמונות באיכות מדהימה משהוא נדפק בכווץ- זה מזכיר לי את הבדיחה ששאלו גבר שעבר ניתוח שינוי מין אם זה כאב אז הוא ענה : קצת- רק כאשר כווצו לי את המוח

LY 192

New member
כרמון , האיש והאגדה - איזו דרמה...

מי שלא בא הפסיד. במרוץ השני, שלום אוחיון פתח חרה והיה שישי בזינוק. יופי לקהל ,הולך להיות מענין. אוחנה שהגיע שלישי במרוץ הראשון,הוביל ואחריו כרמון שהגיע שני במרוץ הראשון אחרי אוחיון. אחרי 4 הקפות, אוחנה עדיין ראשון,כרמון שני ושלום אוחיון שלישי עצבני. שלום מנסה לעקוף ולא מצליח. הקפה אחת לסיום, שלום חותך בפניה על הקיר כך שכרמון עושה סיבוב על הקיר ואוחיון חותך לו את כל הקשת. הם "נפגשו" בסוף הקיר ממש לפני העליה לטייבל. שלום דורס את הגלגל של כרמון , אך כרמון ממשיך ועולה על הטייבל. אין עוד הרבה הזדמנויות,ובפנית קיר הבאה, נסתר מעיני , שלום מצליח "לחתוך " את כרמון תרתי משמע. שלום עוקף את כרמון ועולה למקום שני. כרמון עולה לטייבל הבא, יורד ונעצר . כרמון פרש מהמרוץ באמצע הקפה אחרונה בטענה ששלום דרס אותו ועיקם לו את הדיסק של הבלם הקדמי ובכך מנע ממנו להמשיך. הדרמה שהיתה אח"כ לא היתה מביישת אף שכונה - איזה עצבים, וואי ,וואי וואי, ובאנגלית Y Y Y . היה צריך ממש להפריד בין השניים. סוף טוב הכל כמעט טוב. כרמון נרגע , לחץ לאוחיון את היד והכל נרגע עד הפעם הבאה. אוחיון נקנס בניקוד, אך עדיין הספיק לו הניקוד למקום שני אחרי אוחנה.

kramberg

New member
והנה מה שמפריד את חבורת הסופרמוטו

מהילדודס של המוטוקרוס, בסופרמוטו, גם אם אחד הרוכבים עוקף את השני, נכנס בו עם מרפק, מושיט יד ולוחץ לו על כפתור המדומם באמצע סיבוב, זה ייגמר בצחוקים, במוטוקרוס זה ייגמר במכות. חבורת ערסים על גלגלים, במיוחד השמן ההוא, מה שמו, אוחיון.

LY 192

New member
לאלה שהיו במרוץ ה"סופרמוטוקרוס"

המפורסם, תרגום לתמונה. זהו טריפל שכפיר לוקח אותו בדאבל + סינגל ומיד פניה על קיר . המשמעות המעשית היא, שבמרוץ SM הבא , אם חלק השטח יהיה 25 - 30% אזי שוק ההימורים נפתח מחדש. סליחה לוקה כפרה אם אני מתחייב בשמך

kramberg

New member
זה הרד בול שלי!

רק רציתי להציע לו שלוק, הוא בלע אותו.

kramberg

New member
בצד ימין למטה

הרגליים שלי, יושב כמו זונה בזמן שהרוכב מחזק ברגים, הידד לצוות הטכני.

למעלה