טיזרים וטיזריות

HyPeR SoNiC

New member
טיזרים וטיזריות

אז ככה: מחר כשאני אקום אני מתכוון להתחיל לקרוא את הספר "חוכמת הבייגלה" מאת אילן הייטנר (הודות לבחורה נחמדה בשם עינת שטרחה להלוות לי אותו)... עד עכשיו קראתי את התקציר, והוא נורא עניין אותי... אני אצטט אותו לכם: "עלינו אליה הביתה. היא הציעה לי קפה, אחר כך עוגיות, אחרי זה סיגריה ואחר כך קצת וויסקי. היא נשכבה לידי במיטה והסתכלנו אחד על השני בעיניים. היא הדליקה סיגריה ואני הדלקתי אחת. היא נשענה אחורה ואני נשענתי על הכרית. היא הוציאה לשון כדי ללקק את הפרורים על השפה, ואני סתם הוצאתי לשון כאילו יש לי פרורים על השפה. הבדיקה הושלמה - ניתן יהיה לצאת מכאן עם אגו מחוזק. התקרבתי לכיוונה ואז היא אמרה לי שהיא לא בקטע. ואני שואל - אפשר לא להשתגע מכן?" מה אתם חושבים על הקטע הזה? עשיתם\ן פעם קטע כזה של טיזינג למישהו\י? ספרו עליו
ובאופן כללי, מה דעתכם על טיזרים וטיזריות למיניהם?

Cobe1982

New member
שכחת את ההתחלה-"איפה זה רחוב כנרת?"

בכל מקרה, אחלה ספר. אבל זה לא התקציר. זה אפילו לא קשור לסיפור.. סתם קטע חמוד.. אם תרצה המלצות לעוד ספרים, אני פה זהו.

HyPeR SoNiC

New member
כתבתי רק את מה שרלוונטי...

לא התקציר..... מממממ.... זה מה שהיה כתוב מאחורה..... ומה שכתוב מאחורה זה בד"כ תקציר... אבל לא משנה... לא קשור לסיפור? ואללה לא יודע מה להגיד על זה... סופר שרושם מאחורי ספר שלו קטע לא קשור הוא כנראה לא חכם במיוחד... ובקשר להמלצות... כרגע יש לי איזה 4 ספרים בהמתנה.... אבל תרגיש חופשי לשלוח לי איזה מסר אם יש לך משהו נחמד להמליץ לי עליו.... תודה

pain is MY love

New member
חחחחחחחחחחחחחח

התחלנו לקרוא אה כפרה?! מזל שיש אותי שתעודד אותך להשכיל

HyPeR SoNiC

New member
כן, רק....

חבל שאת לא מביאה לי ספרים לקרוא
ידידה שלי טרחה והביאה לי את חוכמת הבייגלה במו ידיה כדי שאני אתחיל לקרוא... ראית מה זה?

pain is MY love

New member
הדבר היחיד שאני יכולה להביא לך

לקרוא כרגע זה הפק"ל כיסים שלי! ולדעתי הוא לא ממש מעניין.. אבל בכל מקרה אני נותנת לך השראה

MAX D

New member
מחר כשהיא תגיע מהבסיס-

כבר שלחתי לה מסר שתענה על זה

MAX D

New member
אני אסביר-

החברה שלי היא "ה מ ש י ח", היא נמצאת בצבא במשך השבוע כך שאם יש עידכונים וכל מיני שטויות שאני רוצה שהיא תראה- אני שולח לה במסר (אני בטוח אשכח). עד היום לא היה לה זמן להגיב- אבל הנה התגובה שלה למטה

בשני מקרים...

אחד זה במקרים שאני קולטת שהבן אדם תופס מעצמו יותר מידי, אנשים עם אהבה עצמית מופרזת מסוגלים לעצבן אותי.. ואז זה נחמד להשתעשע בו קצת, ואז לבאס אותו.. אבל גם זה, רק כשיש לי את המצב רוח המתאים.. המקרה השני היה אחרי שנפרדתי מחבר שלי אחרי חמישה חודשים ביחד, לא הייתה לי שום כוונה להתחיל קשר חדש אבל נהנתי מכל הקטעים של הטיזינג, רק כדי לדעת שלא "איבדתי את זה"

בשלולית

New member
אשכרה!

זה כזה כייף הקטע הזה של הטיזינג
לדעת שלא "איבדתי את זה" - כל כך נכון!! ואני בעד.. זה נחמד סתם לשגע אתכם

Cobe1982

New member
ומי אמר שבנים לא נהנים לעשות את זה?

תמיד נחמד לעשות תחרות `למי יש יותר סבלנות` עם בנות לא נחמדות במיוחד.. היה לי גם קטע של `יש לי גבול ברור, ואין לי בעיה להגיע עד אליו`, שבו הייתי מכניס את עצמי למצבים די טעונים עם בנות, אבל לא נותן לעצמי להיסחף. הפסקתי עם זה כשהבנתי ש: א. בסופו של דבר גם אני יכול למעוד, ו-ב. אני עלול להמעיד, ומניסיון, בנאדם שמעד, אפילו במחשבה ולא במעשה, מרגיש מאד רע עם עצמו. אז זהו, נו מור טיזינג פור מי...

קובי.. תן לי להסביר לך משהו..

כשאתה עושה על מישהו טיזינג (אגב, מה הפועל של זה?) ואז מועד בעצמך... זה דיי מאבד מהרעיון של הטיזינג... :p

TheWhiteTigris

New member
תשאל את מרינה ../images/Emo6.gif

היא תשמח לענות על השאלה הזאת
יאללה איפה הילדה נעלמה, שתחזור כבר מהצבא!

למעלה