טיול שנתי

B A M B O

New member
טיול שנתי

יום ראשון יש לי טיול שנתי לאילת... ספרו על הטיולים השנתיים שלכם.. מה עשיתם? איזה שטויות?

HeNoOsH

New member
וואייי איזה כיףף...אני גם רוצה כברר

איפה אתם תישנו ? לי עדיין לא היה, צריך להיות בסוף פברואר נראה לי וזה גם יהיה לאילת =] חח ת'אמת אצלנו אין הרבה בלאגנים...ממש ילדים טובים אנחנו :] אממ שנה שעברה היה לנו כיבוי אורות ב12 בערך ואסור היה לנו מהשעה הזאת להכנס לחדרים של בנים ולהפך אבל לא בדיוק שואלים את המורים אז נכנסנו איזה 12 בנות לחדר של הבנים [שהיה להם נרגילה ושתייה וכל החרא הזה..אני לא נוגעת בדברים האלה..] סתם ככה להעביר צחוקים ובאו עוד כמה בנים מהשכבה..לאט לאט נכנסו עוד ועוד ילדים חחח פשוט הצטופפנו בתוך החדר ופתאום דפקו בדלת ואנחנו חשבנו שזה סתם עוד כמה ילדים ואז אנחנו רואים את המורה שלי,היועצת והמורה לשל"ח. הם כמובן התחילו עם הצעקות והאיומים שהם יתקשרו להורים והתחילו להעיף אותנו מהחדר אבל בגלל שהמורה לשל"ח הוא עם לב כ---ז---ה רחב הוא לא התקשר להורים...חח סתם כולו דיבורים.. טיול שנתי זה כיף :] כ"כ מחכה לזה... ^וואיי חפרתי

B A M B O

New member
ישנים באילות..

זה איזה 2 ק"מ מאילת.. ככה שתהיה לנו הליכה בלילה והליכה בבוקר... חחחחחחחחח גם למורה לשל"ח שלנו יש לב ככככככככככזזזזזזזזהההההההה רחב... חחח כל היום מריץ איתנו צחוקים.. וואלה.. גם אני לא נוגע בנרגילה. ושתיה... אבל בטיול זה יוצא דופן... ;)

HeNoOsH

New member
חחח בטח אותנו יתקעו באיזה חור...

ולכל המורים לשל"ח יש לב רחב אבל הם מעדיפים להסתיר אותו...בתוך תוכם אבל ממש בתוך תוכם, אם מחפשים טוב, רואים בסוף שהם אחלה ! ואין לי בעיה ללכת הרבה בטיולים שנתיים..זה חלק מכל הכיף של הטיול...מעבירים צחוקים כל הזמן...אבל אמרו לי שכל המסלולים של הטיולים שנתיים באילת ממש קשים..אבל לא נורא עוברים גם אותם =]

Infinity AL

New member
לנו היה..לרגמת הגולן..

אני לא כ"כ זוכרת על מה היו הצחוקים... אבל היו קצת, כי כל הטיול היה בסימן מורשת קרב, ולקחו אותנו למקומות שמתו שם חיילים ונתנו לנו הרצאות קשות..כך שבמהלך היום אפילו ההכי מופרעים אצלנו לא העיזו לצחוק. אבל בערב היה ממש צחוקים, סטלה רצינית...בתכלס נהנתי.. תהנה!! איזה וושה אילתת

../images/Emo121.gifהיה טיול תחילת שנה של 3 ימים

אני ועוד 3 הלכנו קדימה ונעלמנו לכולם, טפסנו קצת טרמפים
ואז הגענו לאיזור עין קובי ובגלל שאני אהבל במקום ללכת כמה מטרים קדימה ולהגיע הקפנו את כל ההר. ואז ניכנסנו למעין והוא היה מסיח חושילינג וטחנו תאנים כל הטיול הזה, היה כייף:)

Yoko Nakajima

New member
יא אילת :p

לנו אףפעם לא עשו >< זונועווות X: אבל לפחות השנה יקחו אותנו לחרמון יאיייייייי בדר"כ עושים לנו איזה סתם מסלול, כמובן יושנים בבית מלון/אכסניה וחייבים אבל חייבים לבקר אצל הבדואים!! (או הדרוזים?)...אנערף... זה נחמד, אבל חרמון יהיה ענק! =]

hadarh111

New member
לנו יש אחרי חנוכה:/

היה לנו פולין לפני חודש.. והיה לי לפני שבוע טיול מגמות ליומים.. ואחרי חנוכה בוע אחרי נדמה לי יש טיול ל3 ימים.. אני חושבת שלגלון ואלי לדרום.. חחח אני מעופפת אז אני לא יודעת:X אויש נזכרתי צריך להביא אישור:/ לאילת יש לנו רק ביב..

yaelush3

New member
אפשר להתלהב...? עכשיו חזרתי..=]

חזרתי היום מטיול, 3 ימים בנגב. היה ממש ממש כיף..=] חוץ מהעובדה שאסור לי לעשות מסלולים קשים מדי בגלל בעיום בכתפיים וכאלו, אז יומיים הייתי באוטובוס, לקחו אותנו לשוק של דימונה..=) לא עשינו שטויות מיוחדות, היו בנות שעשו מסיבה למעלה, בקטנה.. [כן, אני בביה"ס דתי..]. עשינו מסלולים קשים כאלו, עם מלא יתדות וחבלים.. והאוכל היה מזוויע..כאילו,לא אכלתי במשך 3 ימים..לפחות רזיתי..=]] תהני המונמון..!!:)

nemo the great

New member
אוהו.. ../images/Emo66.gif

חחחח טיוליםשנתיים מהישיבה זה הכי סטלה מצחיקה!!.. כמה חוויות עשינו שם באילת היינו ובצפון.. משו לפנים!!.. נו מלאכי אתה יודע איך זה בטיולים מהישיבה חח
רק סטלנות אגב טיולים.. בגלל שאני מתנדב במדא אני מקבל 160 - 200 ש"ח ליום בטיולים שנתיים שאני מתכוון לצאת בתור מגיש עזרה ראשונה
חחחח וזה כזה שווה אני וחבר שלי שהוא גם מתנדב ניהיה בחדר נעביר צחוקות!! ומרוויחים כסף.. חעחעחע טוב חפרתי טיול מהנה

אני אצא פארשית..

אבל.. אני לא יוצאת לטיולים שנתיים כבר 4 שנים
אני רואה בזה משהו נורא מעיק. לצאת למסלולים שאין לי כח אליהם, בשיא החום, להגיע לאוטובוס מסריחה ולנחות באיזו אכסניה בשקל שהמקלחות שם משותפות פשוט, לא עושה לי את זה. [זה לא שהטיולים השנתיים לא לרמה שלי.. פשוט אני לא נהנת ככ ממסלולים ואני לא ככ אוהבת את כל השכבה שלי..טיולים אחרים עם חבר'ה מצומצמים דווקא מתאימים לי.]

../images/Emo121.gifאצלינו ישנים בטבע

ולא עולים על אוטובוס שמביא אותנו לאחסנייה אלה הולכים ברגל ממסלול למסלול. זה הולך ככה: שבוע ראשון טיול פתיחת שנה של 3 ימים עם מלא מעינות וסאטלה, ישנים בטבע. כל יום ראשון שני יש למגמת סיירות סיור שקורע ת'תחת. סוף שנה הליכה רגלית של 3 ימים מרעננה לירושלים. אחר כך לי"ב יש טיול עם החבר'ה שבאים להיבחן לכיתה ט' וכל אחד בוכן 2-3 ומחליט את מי מהם לקבל.

למעלה