טיול שנתי

Mike A

New member
טיול שנתי

יש לי יום ראשון שני שלישי הקרובים טיול שנתי, ואיך אפשר בלי מוזיקה. דיסק ראשון (בעצם זה מוקלט למיני, אבל זה 74 דקות אז זה דיסק
) מצורף. תנו את דעתכם.

Tsuyoshi

New member
אחי

צריך שיפור... לא יודע אם קלטתי תראש שלך אז אני אתן כמה המלצות: בוקר אבל לא רצחני מדי: Sesto Sento - Follow Me Absolum - No Rush חובה לדעתי (הקטע עם האופנוע תפס אותי): dark nebula vs paraphernalien - generator x קצת לפני הבוקר ואפילו קצת לילה: Lotus Omega - Mastermind Mark Allen / Electric Safari M - Roaches

gpeles

New member
איך אפשר אחי בלי

Infected Mushroom - Bust a move Infected Mushroom - Psycho Astral Projection - People Can Fly Astral Projection - Infinitive Justice (דיסק חדש) Yahel - Sound & Melody Yahel - Wave OF Sound MFG - Welcome To The Edge Eyal Barkan - Clubber Style Eyal Barkan - Titania Oren Barkan - Good Night Israel Oren Barkan - V5

Tsuyoshi

New member
בלי להעליב אבל....

Eyal Barkan/Oren Barkan/?????????????? מזה צריך להיות??? מזה פורום גועל נפש??? וגם אחי השאר ישנים אחול שילינג אז סביר להניח שיש לו אותם על דיסקים (לא שגם הם משהו- אני לא סובל את יהל, ואסטרל פרוג´קשן מעוס יותר מדי) אחי שומדבר לא אישי....

gothicboy

New member
נצחונות......./images/Emo5.gif

זה הדבר הכיייייייייייי מסריח בעולםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!! מוסיקה של ערסים!!!!!!!!!!!!!

trancelover

New member
1כל מי שמקשר טראנס ועארסים הוא מפגר

2 ארז אייזן ונצחונות = יש קשר חח

gothicboy

New member
מה אתה אומר!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש קשר ע נ ק בין ערסים לניחחונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trancelover

New member
עארסים וטראנס.. סטיגמה לא קשורה

כשאמרתי לא לצחוק על נצחונות, הסיבה אם לא הבנת עד עכשיו היא : ארז אייזן, אם גם עכשיו לא הבנת, אז אני ממש לא יכול לעזור לך.. תהנה..

gothicboy

New member
לא קלטת??!!!!!!!!

מרק אלן ולוטוס אומגה ואבסולום-זה רק לילהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!

Mike A

New member
לכל התמהים

חכו, יש עוד דיסקים. כל דיסק מוגבל ל-74 דקות! ובקשר ל- LP, יש שם טרק אחד של במבו מה- LP שלהם נראה לי.

למעלה